Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamammm alinnkiiiii

problem z ojcem mojego dziecka.

Polecane posty

Gość ANITKA300
przecierz mogla by napisac co potrzebuje dla dziecka i tego samego dnia by to miala.zastanawiajace jest czemu zalezy jej tak na pieniadzach

Gość No wiec lepiej
idz do komornika zanim On wyjedzie. Komornik zrobi z nim porzadek. Moja kolezanka miala podobna sytuacje. Nie zwlekaj i jeszcze dzis idz do komornika!!!!

Gość biznesss
Witam, nazywam się Dawid Adamaszek chciałbym TOBIE zaproponować współpracę. Chcę abyś nauczył się korzystać z daru, jakim jest Marketing Sieciowy, mógł dorobić kilka złotych do pensji, a z czasem zbudować swój WŁASNY, NIEZALEŻNY BIZNES. Jeżeli chcesz się dowiedzieć jak ja PRACUJĘ i zarabiam i jak TY możesz to robić Zapraszam na moją stronę: http://www.otostrona.pl/fm-biznes/ Pozdrawiam serdecznie Dawid

Gość mamammm alinnkiiiii
Po tym moim porannym smsie zaczal do mnie wydzwaniac ze chce sie spotkac i spotkalismy sie.Poslismy do jego do domu.Oznajmil mi ze nie odda mi tych zaleglych pieniedzy bo on ma swoje zycie i wydatki.Siedzac u niego wdomu nawet nie pytal sie o dziecko.czy zdrowa- zero zainteresowania.mala nie chciala do niego na rece odrazu placz.

wspolczuje;-( ładny cwaniaczek..nie bedzie sobie płacił bo ma swoje wydatki..ale teraz jego wydatkiem jest równiez jego dziecko..

Gość mamammm alinnkiiiii
ide do komornika nie mam wyjscia.

Gość mamammm alinnkiiiii
I tak nie odzyskam tych pieniedzy.Bo tatus pracuje zagranica- w polsce jest ok.2-3 w kraju i wraca za granice w marcu ok.polowy marca wyjezdza.W polsce nie pracuje nic nie ma na siebie.

Gość mamammm alinnkiiiii
2-3 miesiace jest w polsce.

Gość bez siana w glowie
Daj go do komornika. Może go chociaż zamkną za niepłacenie. Bezczelny kretyn. Swoje wydatki ma phi...

Gość a ja tak nie na temat ale nie
Autorko nie daj sie zastraszyc! Walcz o swoje, bo macie i ty i dziecko do tego pelne prawo! I jak najbardziej popieram pomysl z komornikiem! Bezczelny cham 😡

Gość mamammm alinnkiiiii
poczekam do tego 15.01 jesli nie ide do komornika.

Gość bez siana w glowie
A po co do 15 czekasz? Dajesz mu szansę czy co? Przecież wyraźnie ci powiedział co o tym myśli. Traktuje cię okropnie. Idź do komornika i nie czekaj na nic.

Gość ANITKA300
jesli za granica pracuje leg\lnie to tam tez komornik moze go dorwac

Gość mamammm alinnkiiiii
Bylam wczesniej u komornika sie dowiedziec.Ze alimentow z zagranicy nie egzekwuja bo nie maja takiej mozliwosci. Zalegle alimenty oddal 2 miesiace temu.I po tym dzwonil do mnie i powiedzial ze jak przyjedzie na urlop do polski to odda mi kase za wyprawke.Nawet jak sie spotkalismy w wigilie na chwilke to sam powiedzial ze dopiero co przyjechal musi wszystko ogarnac i spotkamy sie i odda mi ta kase.A teraz jak sie zachowuje.Jak gowniarz. A jeszzce powiedzial ze chce zrobic badania Dna czy to jego dziecko. Kase na to ma a na dziecko zeby oddac juz nie.

Gość ANITKA300
jestes zbyt naiwna zbyt wiele razy mu zaufalas i on to wykorzystuje

Gość a ja powiem
to zrób te badania a potem narób mu koło pióra.

Gość mamammm alinnkiiiii
jestem naiwna. ale jak powiedzialam o komorniku to odzew odrazu był.Czyli jednak sie boi.

Gość mamammm alinnkiiiii
niech robi badania i tak wie ze to jego corka.

Gość a jak to świadczy o tobie
rżnelas sie z kims takim i masz dzieciaka wiec nie jedz po nim, bo skoro sie z nim jebalas to lepsza od niego nie jestes :D tak wiec nie szastaj kroczem jak kurwa to nie bedziesz miec klopotow :D

Gość a ja powiem
a jak to świadczy... nie odzywaj się jak nie doczytałeś/ aś

Gość ty od swiadczenia
glupi jestes az litosc bierze :O :O :O

Gość a jak to świadczy o tobie
no wybacz On sie nagle TAKI ZROBIL NIEODPOWIEDZIALNY ?? a jak odpowiedzialna jest autorka? robiac dzieciaka z TAKIM FACETEM nie czuję potrzeby zalowania glupich osob :D zaluje sie pokrzywdzonych przez los, a nie osob, ktore mają gówno w zyciu na wlasne zyczenie :D

Gość bez siana w glowie
Jeśli ona się z nim rżnęła, to on się rżnął z nią. Więc może niech ona mu odda dziecko i robi łaskę z alimentów. Półgłówku.

Gość Andziara
Mamo Alinki, nie daj się kręcić twojemu byłemu! Toż to stary koń, a zachowuje się jak niedojrzały i debilny małolat! Jakie wydatki on ma, że nie może łożyć na czas na dziecko i oddać za wyprawkę??? Nie założył nowej rodziny i pracuje sam na siebie, porzucił Ciebie z dzieckiem, ma możliwości finansowe i czas, więc może na 2 etaty pracować jak wielu innych polaków za granicą (w przeciwieństwie do Ciebie, bo musisz siedzieć z maleńką w domu), wszystkie funkcje wychowawcze pełnisz TYLKO TY, więc tatuś łachy nie robi, że jego wkładem i obowiązkiem będzie kasa! Jeśli masz wyrok o alimenty, to możesz teraz założyć mu drugą sprawę o ściągnięcie z niego zaległości z zagranicy. Teraz sądy mają w tym celu utworzone biura - żeby tam rozpocząć sprawę, która będzie miała konsekwencje prawne w kraju zamieszkania i pracy ojca. Jak sprawa dotrze do kraju, gdzie on pracuje, to jeszcze tamtejszy sąd może podnieść kwotę o jaką wystąpiłaś. Rób sobie notatki ile wydajesz na dziecko i zbieraj paragony bądź faktury: na jedzenie, na kosmetyki, środki czystości, ubrania, zabawki, lekarstwa itp. Miej to wszystko przygotowane, bo w sądzie się przyda. Idź na razie do tego komornika, może coś on pomoże? A jak tatuńciowi utrudnisz trochę życie przez jego bezmyślność, podłość i skąpstwo wobec swojego dziecka, to i dobrze. W końcu kiedyś będzie poszukiwany za niepłacenie alimentów i jak przyjedzie do kraju, to już na granicy go skują i skrępują jak prosiaka i odprowadzą do aresztu! Wystąp też do sądu o ograniczenie bądź odebranie mu praw - skoro tylko ty pełnisz funkcję wychowawczą, a on w żaden sposób w tym nie pomaga i tego nie potrzebuje. O alimenty się nie bój - to jest niezbywalny obowiązek i będzie musiał je nadal płacić. Takie ograniczenie dostaniesz choćby z tego powodu, że ojciec dziecka trwale przebywa za granicą (ten powód wystarczy), nie ma z dzieckiem żadnego kontaktu, żadnych więzi emocjonalnych, nie interesuje się małą, nie pomaga w opiece i wychowaniu. Teraz do Ciebie bluzga, miga się od płacenia, a kiedyś mu coś strzeli do łba i będzie jeszcze chciał Ci dzieckiem rządzić, zabierać je na siłę itp. Lepiej, żeby nie miał wszystkich praw. Choćby z tego powodu, że będziesz kiedyś musiała takiego głąba się prosić, żeby dał zgodę na paszport dla małej. Postrasz go też, czy on zdaje sobie z tego sprawę, że jak będzie się uchylał od zasądzonych kosztów i alimentów, to jego zobowiązania przejdą zgodnie z prawem na jego rodziców, a dziadków małej. Czy on chce w ten sposób załatwić rodziców i narobić im kłopotu? Normalnie opluć takiego chama! 34 lata na karku, a głupi jak but! Gówno by spod siebie zjadł, a nie dał własnemu dziecku! Chamisko!

Gość daje porzadnymm
no to po cholerę żeś zrobiła sobie dziecko z takim typkiem, trzeba wiedzieć komu się daje, a z tego co widać, to już po porodzie byłaś sama, no bo wyprawka. Każdy jest kowalem swego zycia, najgorzej że spieprzyłaś dziecku życie.

Gość lolaaaaaa
a po co ci pieniądze, przecież matki mające kilkoro dzieci twierdzą, ze do wychowania dziecka wystarczy tylko miłość.

Gość zabrac dzieckooo
no własnie,widać nie umiesz wychowywać dziecka i to ma być matka polka

Gość nieodpowiedzialna i debilna
siksa z ciebie. dzieciaka umialas zrobic a nie masz za co go wychowywac? bylo trzeba pomyslec wczesniej, zanim rozlozylas nogi. GDYBY SUKA NIE DALA TO BY PIES NIE WZIAL!