Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 czy mam racje

moja dziewczyna to pieprzona ksiezniczka!!

Polecane posty

Go艣膰 czy mam racje

Jako ze nastaly mrozy ja i moja dziewczyna siedzimy ostatnio w domu pod koldra i ogladamy filmy. Chcialem jednak troszke to urozmaicic. Wczoraj spotkalismy sie rano na uczelni, powiedzialem ze o 15 bede u niej i zabieram j膮 gdzies (nie powiedzialem gdzie, mialem zamiar wziac ja na kregle), miala byc gotowa. Zgodzila sie. No to wyszedlem z domu i dzwonie do niej 14.50 - w sluchawce uslyszalem zaspany glos - mowie spisz? to nie przyjezdzam... Czekalem na jakies przeprosiny czy cos, ale co sie okazalo! Ona mowi ze co z tego ze spala, ze moglem przyjechac, a tak w ogole jakbym powiedzial, ze biore ja na kregle to nastawilaby sobie budzik, bo mialaby wieksza motywacje!! Wkurwilem sie na nia strasznie, mam postanowienie ze nie odzywam sie do niej dopoki nie przestanie zrzucac winy na mnie. Chyba mam racje?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 niebanalna
ehehehe malo spontaniczna ta twoja laska:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy mam racje
Zgadzam sie. Juz nie mowie jak ciezko jest ja wyciagnac na glupi spacer... Najsmieszniejsze jest to, ze ona jest przekonana o mojej winie i sie nie odzywa. Troche glupio tak niszczyc 8 miesieczna znajomosc, ale ja jej nie odpuszcze na pewno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia Osla Skorka
trzeba zmotywowac dziewuche do dzialania. Albo pojawi sie ten ktory bedzie motywowal ja zawsze. Sorka za szczerosc. Nikt nie bierze kota w worku :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niebanalna
to co ona robi?je i 艣pi?:D nie daj sobie na 艂eb wej艣c:D jak ta twoja panna potrzebuje takich zapowiedzi,to niech si臋 zapowie ,bo inaczej si臋 z nia nie skontaktujesz:D podanie+2 zdj臋cia:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lepiej zniszyczy膰 teraz..
..ni偶 za par臋 lat, jak sp臋dzicie ze sob膮 du偶o czasu, a i tak wyjdzie, 偶e ma wi臋cej cech, kt贸re Tobie nie odpowiadaj膮. Zastan贸w si臋, p贸藕niej b臋dzie gorzej, trudniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samanta fox12
moim zdaniem ty zachowale艣 si臋 jak pieprzony ksi膮偶臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia Osla Skorka
uwazam ze kobieta pewna siebie - nie kupi kota w worku :) A trzeba zawsze powiedziec kobiecie - po co, o ktorej i w jakim celu sie spotykamy. Kobieta ma zawsze duzo do wykonania. Bo czas to pieniadz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niebanalna
on jak ksi膮偶e?? przecie偶 ta laseczka czeka na zapowiedz przyjazdu swojego faceta,no bez przesady.zero spontanu!ja bym chcia艂a 偶eby kto艣 mnie wyci膮ga艂 z 艂贸偶ka rano:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia Osla Skorka
mezczyzna jest tylko dostarczycielem przyjemnosci. Przyjemnosci sa ulotne. Jesli wazniejsza jest praca - wiadomo ze zawsze priorytetm jest cos co przynosci trwale korzysci. Jesli mam wybor - wyjazd wycieczka, facet, aktywny wypoczynek czy praca - wybieram - praca :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 little girl only
Chyba troch臋 przesadzasz, nic wielkiego si臋 nie sta艂o. Dziwne troch臋, 偶e o 14.50 ona spa艂a, pracuje w nocy i w dzie艅 odsypia czy co? Powiedz jej, 偶e skoro si臋 umawiali艣cie na 15.00 to ona powinna by膰 o tej 15.00 gotowa do wyj艣cia a nie spa膰. Jak by艂a bardzo zm臋czona i nie chcia艂a wychodzi膰 to mog艂a wcze艣niej da膰 ci o tym zna膰.

Udost臋pnij ten post

Ale masz ch艂opie problemy. A spyta艂e艣 chocia偶 co jest? Mo偶e ma ciotk臋, albo jest chora i skoczy艂a jej temperatura? Kto艣 s艂usznie napisa艂, to Ty si臋 zachowujesz jak piep...ny ksi膮偶臋. Och ta m艂odzie偶, dzieci, wy tylko wymaga膰 umiecie. Co z Ciebie za m臋偶czyzna, 偶e szukasz tu poklasku, zamiast zaj膮膰 si臋 spraw膮 jak nale偶y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kapiczka71
ale z ciebie g艂upek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wojtek ma w lazience rybiki
ja cie doskonale rozumiem!!i masz racje ja tez bym sie wkurzyla na twoim miejscu!jak ci cos przeszkadza nie ukrywaj tego tylko mow,ja jak sie z kim umawiam o 15 to ma byc 15!!chyba ze straci dwie nogi jedynie to go by usprawiedliwialo ja tez jestem punktualna i szanuje czas innych ludzi a wogole to ze chciales ja zabrac na kregle ,spacer ehh zazdroszcze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wojtek ma w lazience rybiki
ja nawet jak jestem chora ,ostatnio mialam zapelenie zatok wiecie jaki to bol?! ale chcialam sie zobaczyc z moim mezczyzna i nawet to ze cholerne bolala mnie glowa mi w tym nie przeszkodzilo a tabsy malo pomogly malo tego bylam wtedy na urlopie on pracowal zabral mnie do siebie jak byl w pracy zrobilam zakupy ,zalatwialm swoje sprawy w banku i ugotowlalam zajebisty obiad!slabo mi bylo i naprawde zle sie czulam zeby nie bylo nie jsetm niczyja kucharka to dla mnie przyjemnosc ze razem zjemy obiad ktory ja ugotowalam

Udost臋pnij ten post

a ja by Cie pogonila.Nie dosc, ze nie probowales dociec dlaczego spala, choc moze jak zimno w chalupie to polozyla sie pod koldre i po prostu przysnela.A mosci ksiaze czeka na przeprosiny.Spontan to se urzadzaj jak dwie strony na to maja ochote.A skad wesz, ze ja kregle interesuja.Nimi w wiekszosci mezczyzni sie interesuja.Jakbys mial troche we lbie, to bys pomyslal, jak pomoc, by dziewczna pod ta cholerna koldra z zimna nie musiala siedziec.Dla mnie jestes durny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wytrzymnie...
tak masz racje ze kiezniczka....ale lepiej ze widzisz to teraz bo poniej jak zamieszkacie razem hrabina bedzie sie wylegiwac calymi dniami :D powinna cie chociaz przeprosic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wytrzymnie...
o zesz ku.... co ty piepszysz bys pogonila!! jak sie zle czula lub cos innego sie stalo mogla zadzwonic!! wiedzial ze on przyjedzie po nia wiec co jakie wnioski olala go

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moskala
je艣li nie chcia艂a si臋 spotka膰 powinna by艂a ci臋 wcze艣niej uprzedzi膰.nawet je艣li my艣la艂a 偶e nigdzie nie idziecie to mog艂a napisa膰 co艣 w stylu: przepraszam, jestem padni臋ta, id臋 spa膰, a nie ci臋 wystawia膰. swoj膮 droga fajny pomys艂 z tym spontanem mia艂e艣 :) szkoda 偶e nie wysz艂o. moim zdaniem ty masz racj臋.ona ci 艂aski nie robi zgadzaj膮c sie na spotkanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o matko i corko ...hahah
spontan to se urzadzaj jak dwie strony maja na to ochote hahaha wiekszej bzdury dawno nie czytalam wiesz co to zanaczy spontanicznie??! i tak zapowiedzial jej ze ja gdzies zabierze wiec powinna sie przygowtowac a co by bylo gdyby zarezerwolwal stolik w drogiej restauracji>???eh brak slow ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niebanalna
dla mnie to jest dziwne...nie czuje si臋 przy tobie swobodnie i mo偶e dlatego. ja nie mia艂abym nic przeciwko 偶eby facet mnie obudzi艂 i wyciagna艂 z 艂贸偶ka:D chyba,偶e to jaka艣 hrabina...

Udost臋pnij ten post

olala to by ,go jak by sobie z domu gdzies poszla sama,nie mowiac o niczym.Jesli byla w domu, trzeba zapytac dlaczego jest nie gotowa.Powod moze byc rozny.I nie zycze sobie teksu-pieprzysz.Jak juz ,to prosze powiedziec-nie zgadzam sie z tym co piszesz.Zasady dobrego wchowania sie klaniaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o matko i corko ...hahah
hahah piszesz TY o dobrym wychowaniu jeszcze traz przeczytaj co napislalas...ona sie z nim umowila na konkretna godz i dzien wiec dobre wychowanie wymaga aby przelozyc wizyte skoro jej cos wypadlo zanim chlopak przejedzie pol mniasta aby przyjechac po dame nie sadzisz??mi sie wydej ze dobre wuychowanie tego wymaga a co do spontanu zeden byl to spontan to by bylo wtedy gdyby przeszedl po nia nie o 15 jak sie umowili a o 22 i powiedzial chodz na dyskoteke albo przybiegl po nia bez uprzedzenia zeby zabrac ja skoro swit zobaczyc wschod albo zacho slonca...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikiulina
Elena50-. Tobie te偶 sie k艂aniaja zasady dobrego wychowania, dlaczego wyzywasz ch艂opaka od durnych? przygania艂kocio艂 garnkowi, sama jeste艣 nie lepsza. troche prostactwem od ciebie tr膮ci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o no chyba ze macie po 50 lat
to wtedy sprawa wyglada inaczej i moze ona miec racje

Udost臋pnij ten post

To jak autor nazwa艂 w tytule swoj膮 dziewczyn臋 to ju偶 wystarczaj膮cy pow贸d do zako艅czenia tej znajomo艣ci. I to ona ma go przeprasza膰?!! A on si臋 chocia偶 dobrze dowiedzia艂 o co chodzi? Te co tu tak broni膮 autora - lubicie jak wasi ch艂opcy m贸wi膮 o was - piep...na?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wytrzymnie...
ja myslalam ze piepszysz to nie taki brzydki wyraz:D nawet profesorowie wybitni sie nim posluguja znawcy jezyka polskiego ,wybacz mi nie chcialam urazic niczyjej delikatnej psychiki

Udost臋pnij ten post

A zasady dobrego wychowania ka偶膮 najpierw dowiedzie膰 si臋 o powodzie, dla kt贸rego wyj艣cie nie dosz艂o do skutku, a dopiero potem ewentualnie daj膮 pow贸d do krytyki. R贸wnie偶 te zasady nie pozwalaj膮 pisa膰 o kim艣 bliskim "piep...ona"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxLLLxxx
przesadzacie wszyscy... c贸偶 Ona takiego zrobi艂a... ja [pieprze.. autorze nie masz si臋 co obra偶a膰 na swoj膮 kobiet臋 pasowa艂oby,aby艣 w ko艅cu jej dogodzi艂, a na pewno b臋dzie mie膰 ochot臋 w takie mro藕ne dni na jakie艣 atrakcje oj oj ojjjjjjjjjj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikiulina
ch艂opaku- po co Ci taka dziewczyna le艅 spedzaj膮ca ca艂e dnie w 艂贸偶ku na spaniu. ani to nie ugotuje, ani nie posprzata, syf ki艂a i mogi艂a...

Udost臋pnij ten post