Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mam racje

moja dziewczyna to pieprzona ksiezniczka!!

Polecane posty

Gość szxmnduia
wojtek ma w lazience rybiki napisała: ja nawet jak jestem chora ,ostatnio mialam zapelenie zatok wiecie jaki to bol?! ale chcialam sie zobaczyc z moim mezczyzna i nawet to ze cholerne bolala mnie glowa mi w tym nie przeszkodzilo a tabsy malo pomogly malo tego bylam wtedy na urlopie on pracowal zabral mnie do siebie jak byl w pracy zrobilam zakupy ,zalatwialm swoje sprawy w banku i ugotowlalam zaj**isty obiad!slabo mi bylo i naprawde zle sie czulam zeby nie bylo nie jsetm niczyja kucharka to dla mnie przyjemnosc ze razem zjemy obiad ktory ja ugotowalam To w takim razie masz nieźle egoistycznego faceta... Jak ja miałam zapalenie zatok, to nie dałam rady się ruszyć, z łóżka nie wychodziłam. To mój facet się mną opiekował. Nie zawiózłby mnie w takim stanie do siebie do domu, żebym mu obiad gotowała... Nawet jeśli lubisz gotować, to Twój facet wykazał się strasznym egoizmem, a Ty jeszcze się z tego cieszysz i chwalisz... Ręce opadają.

Gość kzkdmaxsap
wojtek ma w lazience rybiki napisała: ja nawet jak jestem chora ,ostatnio mialam zapelenie zatok wiecie jaki to bol?! ale chcialam sie zobaczyc z moim mezczyzna i nawet to ze cholerne bolala mnie glowa mi w tym nie przeszkodzilo a tabsy malo pomogly malo tego bylam wtedy na urlopie on pracowal zabral mnie do siebie jak byl w pracy zrobilam zakupy ,zalatwialm swoje sprawy w banku i ugotowlalam zaj**isty obiad!slabo mi bylo i naprawde zle sie czulam zeby nie bylo nie jsetm niczyja kucharka to dla mnie przyjemnosc ze razem zjemy obiad ktory ja ugotowalam To w takim razie masz nieźle egoistycznego faceta... Jak ja miałam zapalenie zatok, to nie dałam rady się ruszyć, z łóżka nie wychodziłam. To mój facet się mną opiekował. Nie zawiózłby mnie w takim stanie do siebie do domu, żebym mu obiad gotowała... Nawet jeśli lubisz gotować, to Twój facet wykazał się strasznym egoizmem, a Ty jeszcze się z tego cieszysz i chwalisz... Ręce opadają.

Gość czy mam racje
liho - o czym ty pieprzysz? Przeciez napisalem wyraznie - BYLISMY UMOWIENI. ZGODZILA SIE. POWIEDZIALA ZE ZASPALA - nie bylo innego powodu, niz ten, ze nie raczylem ja obudzic. A ona nastawilaby budzik jakby wiedziala gdzie idziemy, bo mialaby wieksza motywacje. Nie ma zadnych innych ukrytych powodow.

Gość czy mam racje
Poza tym chyba nie skumaliscie. Wkurza mnie nie to, ze zaspala, tylko to, ze to ona zaspala, a wine zrzuca na mnie! Jak z nia gadalem i tlumaczylem, ze to tylko i wylacznie jej wina, to powiedziala ze nic nie kumam i nie chce ze mna rozmawiac.

Gość niebanalna
a co za różnica gdzie mieliście iść?jak się dupy nie chciało ruszyć...trzeba było napisać,że przywieziesz złote pantofelki to na bank by wstała:D

Gość Dlaa mnie to jakies dziwnee
No i co z tego, że się jej przysnęło ? Tobie się nigdy nie zdarzylo ? Nie widzę tu żadnego problemu, trzeba było jechać po nią, skoro juz sie obudzila... Przecież na kręgle sie godzine szykować nie trzeba, prawda? Jejku, ale masz problem.

Gość samanta fox12
jeszzce raz napiszę- uważasz się za pieprzonego księcia! dziołcha sobie przysnęła, pogoda w sam raz na małą popołudniową drzemkę, a ten jej focha strzela!!!! baba jesteś, nie facet!

Gość czy mam racje
Tak, ale tor mialem zarezrwowany na okresloną godzine i w momencie jak ona zasypia, to przepada.

Gość czy mam racje
jakiego focha? przeciez to ona focha strzelila!! Rozmawiam z nia ze to jej wina, ze mnie wkurzyla, a ona do mnie z tekstem ze nie chce ze mna rozmawiac!

Gość dziiiiwnnnneee
Jak ją zjebałeś za to, ze zasnęła, to dziwisz sie , ze nie chce z toba rozmawiac ?? Boże, taka dla Ciebie wazna ta rezerwacja ? nie mogliscie sie wybrac gdzies idziej w takim wypadku... ? Jeju jak dobrze, ze mam normalnego i wyrozumialego faceta !

Gość samanta fox12
dorośnij!!

Gość czy mam racje
Gdzie indziej? Przeciez juz powiedzialem ze ona spacerow to nie lubi i w ogole gdzies ja wyciagnac to zawsze jest "nie chce mi sie". I wcale jej nie zjebalem, tylko powiedzialem dobranoc, a potem jak rozmawialismy przez tel. to zeby sie przestala glupio tlumaczyc i przyznala ze to jej wina.

Gość samanta fox12
skoro tak cię wkurza, dlaczego z nią po prostu nie zerwiesz? chłop z wozu, babie lżej!

Gość niebanalna
jeździcie po facecie ,a do końca nie wiecie jak jest żadna z was by nie chciała żeby jej facet zrobił niespodzianke??

Gość samanta fox12
a co ma piernik do wiatraka??? koleś strzelił focha, bo lasce się usnęło. sama powiedz, czy to nie jest bez sensu? i jeszcze ma go przepraszac!

osz Ty skurczybyku :O ...jak można tak mówić o własnej dziewczynie?! pieprzona księżniczka?? nie dziwie jej sie że ma cie w dupie :) pewnie jakby jakiś dżentelmen chciał się umówić to by poszła w trymiga ... a z tobą już nie ma motywacji . chciałbyś żeby ona napisała , mój chłopak to pieprzony nudziarz ? :)

Gość do czy mam racje
wiesz co autorze trzebabyło od razu jej powiedzieć ,że to niespodzianka zajefajna i ma być gotowa a jak spała to się spytać czemu? może źle sie czuła wiesz co jesteś gorszy niż baba jak oczekujesz od niej przeprosin zachowujesz się jak panienka poczekaj aż cie panna w dupe kopnie i znajdzie sobie lepszego"motywatora"

Gość wojtek ma w lazience rybiki
kobieto!!nie wiesz o czym ty piszesz nawet!zabral mnie do siebie zebym miala spokoj bo poki co nie mieszkamy razem a w miejscu mojego zamieszkania mam sajgon i chcial zebym sobie odpoczela!!a ze zrobilam pare rzeczy w domu nikt mi nie kazal tego robic,mialam lezec on byl w pracy.wiesz kobiety choruja ,rodza dzieci co nie znaczy ze poniej leza odlogiem ...bedziesz miala male dziecko i co palcem nie ruszysz bo urodzilas niehc maly lezy zasrany a w domu syf takie kochana jest zycie...tak po to mamy druga plowke zeby sie nawzajem soba opiekowac i pomagac ,nie rozmumiem twojego wisku chciales zablysnac ...czy ja napislam ze nikt sie mna nie opiekowal i kazal napeirdzielac w domu nie to twoje wnioski dlaeko wysuniete zreszta bezpodstawnie

aha i nidy w zyciu sie nie mazalam nad soba i nie bede

Gość jakby jej zalezalo to
by nie spala tylko czekala na ciebie ,zeby z toba milo spedzic czas

Gość wylacz i wlacz komp
mam propozycje wezcie wszyscy PERSEN!DEPRIM!

Gość to ty jestes wiekszym dzieciak
Tylko ją oskarżasz, skoro nie lubi spacerow, to moze lubi cos innego ?? wiesz chociaz co ona lubi, czym sie interesuje ?? taaa, najlepiej sie obrazic bo zaspala, nie cierpie takich gogusiow jak ty :o

Ludzie, nie rozumiem tej całej sprawy ani najeżdżania na Bogu ducha winną dziewuchę..:O Przyszła z uczelni, była zmęczona więc się położyła i zasnęła... Mogłeś zadzwonić pół godzinki wcześniej zapytać czy jest gotowa... Mój facet zawsze tak robi... Nawet jeśli zaspała to trzeba było jechać i na nią zaczekać, kręgielnia jest czynna dość długo więc na pewno byście zdążyli.. Wiesz, myślę że to nie ona jest księżniczką tylko Ty jesteś obrażalski, ot co... :O

Gość zIxhjmkzwaio
wojtek ma w lazience rybiki napisała: kobieto!!nie wiesz o czym ty piszesz nawet!zabral mnie do siebie zebym miala spokoj bo poki co nie mieszkamy razem a w miejscu mojego zamieszkania mam sajgon i chcial zebym sobie odpoczela!!a ze zrobilam pare rzeczy w domu nikt mi nie kazal tego robic,mialam lezec on byl w pracy.wiesz kobiety choruja ,rodza dzieci co nie znaczy ze poniej leza odlogiem ...bedziesz miala male dziecko i co palcem nie ruszysz bo urodzilas niehc maly lezy zasrany a w domu syf takie kochana jest zycie...tak po to mamy druga plowke zeby sie nawzajem soba opiekowac i pomagac ,nie rozmumiem twojego wisku chciales zablysnac ...czy ja napislam ze nikt sie mna nie opiekowal i kazal napeirdzielac w domu nie to twoje wnioski dlaeko wysuniete zreszta bezpodstawnie No to może Twoje życie takie jest, że jesteś chora czy zdrowa, to musisz napierdzielać w domu jak mały fiat. Na szczęście nie każda kobieta tak ma... I nie snuj mi tu argumentów o porodzie, bo to normalne że każda kobieta po nim zajmuje się dzieckiem, ale uwierz mi, że nie każda z zapaleniem zatok krząta się po kuchni i robi obiad swojemu facetowi... Jak sama napisałaś - drugą połówkę ma się po to, by sobie pomagać, na wzajem się wspierać. Ja przez taką pomoc rozumiem np. opiekę nad chorą partnerką... To Twoje życie, rób co chcesz, ale nie stawiaj siebie za przykład, bo nie każda kobieta chce tak żyć. I nie zdziw się jak za kilka lat będziesz chora, a on Ci powie - do garów. Sama go tego uczysz...

Gość do zIxhjmkzwaio
:D:D dzieciaczku wiedz jedno mi NIKT NIGDY nic nie jest w stanie rozkazac!bo ja znam swoja wartosc i jak mowie nie gotuje to zamawiamy pizze albo cos jemy na miescie ale to zalezy tylko odemnie ...wiec mi nie pieprz glupot delikatna ksiezniczko juz widze porzadek u ciebie w domu bo masz migrene.:D..heh biedny twoj facet nie produkuj sie i prztestan mi udowadniac na sile jakie to ja mam ciezkie zycie i jak zaprzegnieta jestem w kierat bo zaprzeroszeniem gowno o mnie wiesz i o zyciu i jesli mi tu mowisz ze tak tak dzieckiem to ty sie zaopiekujesz to wybacz ale jakos tego nie widze...i chyba cos te zapalenie zatok zostawilo slad na twoim umysle i nie dokonca zosatalo wyleczone :D z pozdrowieniami dla Ciebie i twojego super opiekunczego faceta🖐️

Gość sara sarusiaaa
Nie wiem, jakie Ty miałaś zapalenie zatok, ale ja cięzko je przeszlam... na pewno nie dałabym rady się krzątać przy obiedzie... A Ty cos dziwnego w tym widzisz, że partner wyręcza partnerkę gdy ta jest chora w czynnościach ktore zazwyczaj robi ona ? ja nie widzę w tym nic dziwnego ... Tak samo, jak moj facet jest chory , to nie oczekuje od niego, żeby zapierdalał na zakupy albo naprawial kran , a jakby sie za usilowal zabrac to sprowadzilabym go do łóżka. Napisalas "juz widze porzadek u ciebie w domu, jak masz migrenę " - masz dziwne wyobrażenie o związku, jak kobieta choruje to zaraz syf w domu ?? Moim zdaniem partner też moze od czasu do czasu w domu posprzatac.dupe tez facetowi wycierasz ? aha i leczenie się to nie żadne mazanie sie, wole wyleżeć chorobę , niż z kapiącym nosem popierdalać przy garach, poza tym pozwolic facetowi sie troche mna poopiekowac . :]

Gość sara sarusiaaa
aa i mi tam facet czasem gotuje, i to lubi.... anie, ze tylko ode mnie zalezy czy bedziemy dzis gotowac czy na miescie jesc:o ale my stawiamy na partnerstwo

tepa strzalo bo juz inaczej nie moge naucz sie czytac ze zrozumieniem to popierwsze i przeczytaj raz jeszcze co napislalm! za nim po raz kolejny zaczniesz mi tu lamentowac ,masz klapki na oczach nic do ciebie nie dotarlo z tego co napislam w poprzednich postach,nigdzie nie napislam ze KTOS mi KAZAL robic w domu cokolwiek kiedy bylam chora wybralas sobie z calosci odpowiednie fragmenty aby to wytknac mi jaka to ja biedna,wykorzystywana:Di mam faceta egoiste:D podczas gdy nie masz pojecia o moim zyciu i zwiazku !a ty masz fantastycznie na recach cie nosza no to gratuluje ci twojej super polowki nie ma sensu pisac czegokolwiek bo i tak tego nie zrozumiesz bo przeczytasz tylko poszczegolne wyrazy zeby tu piac z zachwytu jak to chlopak sie toba opiekuje ...no to ci gratuluje wszycy wiedza jak masz wspaniale przy innych nieszanowanych kuchtach:D

Gość sara sarusiaaa
a i raczej sie co miesiac nie przechodzi zapalenia zatok, wiec mozna raz na jakis czaaas wyluzowac