Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość The Guy

Facet wysoki, ale leniwy

Polecane posty

Gość The Guy

Hej, napiszcie mi dziewczyny szczerze- czy jak koleś jest spokojny, domator, leniuszek itp. a jest jednocześnie wysoki (ponad 190cm oczywiscie) i przystojny, to będzie sie Wam podobał :) ?

Gość hhioi
nie

Gość moskala
podobać to pewnie by się podobał..tylko na jak długo jeżeli jest okrooooopnie leniwy i nic nie robi zupełnie to fascynacja szybko zaniknie :P

Gość Wróżka Milagros
moscala:D Lenistwo to ciężki grzech;)

Gość Wróżka Milagros
Na poprawę humoru;) Czy facet wysoki zmieści się do każdego samochodu? Z tego co widzę, tak:D:)

Gość na alfe
cream to ty :o

Gość Wróżka Milagros
A tak po prawdzie wysoki Facet zaczyna się od 2,10:D

Gość moskala
nie to ładne co ładne ale to co się komu podoba :) ja tam lubię wysokich chudzielców :)

Gość zolza niezalogowana z lenistwa
a czym sie to lenistwo przejawia? bo duuuuuuuuzo leniuchow nie chcac uczciwie zapieprzac zaraba zdecydowanie wiecej kombinujac:)

Gość moskala
A nie jestem :) po prostu mam taki gust, nie generalizuj:P

Gość moskala
173cm wzrostu :P i 190cm to akurat idealny wzrost dla mnie, no fakt nie chciałabym jak założę buty na obcasie być wyższa od faceta. ale temat był zdaje się o facecie wysokim i leniwym:p ta druga cecha już jest mniej pozywywna

Gość moskala
Ale dziwie się że piszesz że laski lubią przeważnie facetów atletycznie zbudowanych lub miśków bo mam chyba ze 4 bliskie koleżanki i każda z nich lubi przede wszystkim wysokich i szczupłych (2 z nich właśnie takich facetów mają, 1 miała wysokiego szczupłego ale teraz jest ..miśkiem a ostatnia dalej szuka )

Gość moskala
A co do lenistwa to wiadomo, da się znieść jeśli nie jest przesadne..hehe właśnie w pracy siedzę i kafe ratuje mi życie przed śmiercią z nudów

generalnie mało dziewczyn lubi wysokich i szczuplych facetów wiesz kosci mi nie wystają przegrywam z karkami i facetami typu bears

a co ma wzrost do zycia z kims ???? nie, nie bedzie sie podobał, bo po paru tygodniach niechciejstwa z jego strony, wieczneg " nie chce mi sie" zwyczajnie bym sie zirytowała i go zostawiła z poczuciem dobrej decyzji.

Gość moskala
Po prostu mówimy o ogólnych preferencjach, można mówić, ze się uwielbia blondynów a zakochać się w brunecie. wiadomo, że człowiek może się zakochać nawet w osobie pozornie nie w jego typie jak zadziała chemia. aczkolwiek jeśli facet jest leniwy w sensie nic nie robi całymi dniami, nie pracuje,nie uczy się,nie chce mu się nic no to z takim panem raczej bym nie próbowała być :P