Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukiiiiiiiiiiii27

CIASTOLINA dla dwulatki ??

Polecane posty

Gość kukiiiiiiiiiiii27

Na opakowaniu pisze wiek 3+ jednak słyszałam, że dwulatki już uwielbiaja te "zabawkę" polecacie? I który model wybrać bo są różne?

Gość kukiiiiiiiiiiii27
Własnie dlatego pytam, mam wątpliwości... Mam WIELKI PROBLEM Z PREZENTEM dla 2 letniej dziewczynki na urodziny, do 200zł może sie składać z kilku rzeczy bo ona niezbyt interesuje sie zabawkami więc wolę kupic kilka, któraś moze ja zainteresuje na dłużej TYLKO CO?? Może mi ktoś pomóc?

Gość *ciekawskie jajko*
albo poprostu kup jej klocki:) jakis duży zestaw

Gość kukiiiiiiiiiiii27
Może powiem czym sie nie interesuje wogóle a ma juz w domu: - drewniane i plastikowe klocki i leżą :/ - maskotki - kuchenkę z garnuszkami ... Puzzle, kredki, książeczki na 2 ninuty zresztą jak większość. I co tu kupić?? :( Widziałam ostatnio taki odkurzacz gadający pyłek ciekawe czy to by sie sprawdziło? Jak myślisz?

tak, tak i jeszcze raz tak :) a ja uwzam ze ciastolina jest najlepsza :) klocki oklepana na pewno juz ma... ja mojej prawie dwuletniej corce(za miesiac) kupilam pod choinke pudelko ciastoliny z 24 kolorami i do tego rozne wyciskarki etc. calosc wyniosla mnie ok 200 zl. a corka ma super frajde. zreszta ciastoline mozna nawet jesc i nie jest szkodliwa. a inna sprawa ze w smaku jest paskudna. w sklepie mi tlumaczyli ze jest to poprostu masa solna z kolorowymi jadalnymi barwnikami.... a powiem ze ja juz sobie zycia bez ciastoliny nie wyobrazam. co jakis czas wyciagam po 2 kolory i pol dnia mam spokoju... a corcia super sie bawi

odkurzacz do bani szybko sie nudzi... a moze mata wodna?! u nas tez super sie prawdzila. mam metr na metr i corcia uwielbia na niej lezec i robic pieczatki, rysowaac etc.... a brudu nie zostawia...

Gość *ciekawskie jajko*
ojej no cos ty:) tylko nie pyłek:) moja mama kupiła to mojej córce w tamtym roku na gwiazdkę i pyłek stoi w kącie, mała chyba ze dwa razy się nim pobawiła. A może tablica magnetyczna, taka duża do rysowania :)???? Moja córka miała też takiego pieska: Szczeniaczek uczniaczek. Też fajna zabawka

Gość kukiiiiiiiiiiii27
Nerwi --- napisz prosze, która tę ciastoli nę wybrałaś, bo jest jakaś lodziarnia, ciastkarnia - ale te chyba najbardziej będą kusiły konsumpcją ;) osmiornica i inne..... - nie wiem które wybrać, pomożesz?

Gość kukiiiiiiiiiiii27
Odkurzacz bo zawsze wyrywa go w trakcie odkurzania i chce sama ale ok rezygnuję.. ---- MATA WODNA fajny pomysł, znalazła właśnie też takie z wyłaniającymi się rysunkami świnki Peppy którą ona uwielbia :) ---- TABLICA też ciekawy pomysł zaraz pooglądam na allegro. ---- I CIASTOLINA tylko dalej nie wiem która..?

jasne :) ja bym kupiła http://www.allegro.pl/item874892385_ciastolina_play_doh_zestaw_24_kolorow.html i do tego http://www.allegro.pl/item872378802_ciastolina_play_doh_safari_plastelina_6_gratis.html hamburgery czy lodziarnia wg mnie sa ciut za madre dla takiego dziecka. moja corcia uwielbia wyciskac i robic foremkami. jednak hamburgera sama by nie zrobila ;)

aaa i ta ciastolina za bardzo nie brudzi bo sie nie kruszy. raczki sa czyste i zazwyczaj stol tez ;)

Gość kukiiiiiiiiiiii27
dziekuję Wam bardzo mi pomogliscie 🌼

Gość kukiiiiiiiiiiii27
ciastolinę (są też zestawy z 12 tubami i zwierzątkami) i matę wodną. Wyjdzie ok 150zł razem :) Dobry wybór?

ciastolina jak najbardziej tak!!!! moja ma 22 miesiace i kocha ciastoline tak jak u Nerwi mam pudelko z 24 kolorami i caly kosz ksztaltek Mala juz o 7 30 jak wstaje to idzie do szafki, otwiera szuflade i przynosi zestaw na stolik rewelacja mozna tez sie uczyc przy tym zwierzatek, kombinowac z ksztaltami tak... conajmniej 2 godziny dziennie z glowy:)

Gość ciastolina jest nie toksyczna
Jak zje to nic jej nie bedzie , martwil bym sie zaksztuszeniem, ale to moze sie stac z czymkolwiek co miesci sie do buzi.