Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość taka sobie uprzejma dziewczyna

Proszę was uprzejmie o odpowiedzenie na te kilkanaście pytań

Polecane posty

Gość taka sobie uprzejma dziewczyna

Gdyby ktoś zechciał pomóc byłabym wdzięczna. Potrzebuję żeby kilka, im więcej tym lepiej, osób odpowiedziało mi na pytania z tej ankiety. Nie są one do niczego ważnego potrzebne, po prostu na zajęcia z badań marketingowych - chodzi praktycznie o sam kwestionariusz. Ale gdyby odpowiedzi były szczere to bym się nie pogniewała ;) Z góry baaardzo dziękuję :* Dużo czasu wam nie zajmie :) Szanowna Pani/Szanowny Panie, Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie tej ankiety. Celem ankiety jest poznanie wpływu reklam leków i innych środków farmaceutycznych na preferencje i zakupy klientów aptek. Bardzo proszę o udzielenie szczerych i rzetelnych odpowiedzi na wszystkie pytania, zakreślając znakiem X poprawne odpowiedzi bądź wpisując w miejsca wykropkowane właściwe informacje. Ankieta jest anonimowa, a jej wyniki służą wyłącznie celom naukowym. Dotyczy ona mieszkańców powiatu krośnieńskiego. Proszę o podanie informacji o sobie: 1. Wiek: A poniżej 15 lat B 16-25 lat C 26-35 lat D 36-45 lat E 46-55 lat F powyżej 56 lat 2. Płeć: A kobieta B mężczyzna 3. Miejsce zamieszkania: A wieś B miasto do 30 tys. mieszkańców C miasto powyżej 30 tys. mieszkańców 4. Wykształcenie: A podstawowe B zasadnicze zawodowe C średnie D niepełne wyższe E wyższe 5. Zawód wykonywany: ......................................................................................... ANKIETA: 1. Jak często robi Pan(i) zakupy w aptece? a) kilka razy w tygodniu b) raz na tydzień c) co 2-3 tygodnie d) raz na miesiąc e) kilka razy w roku f) rzadziej 2. Jakiego rodzaju produkty kupuje Pan(i) w aptece? a) leki na receptę b) leki bez recepty c) produkty kosmetyczne d) suplementy diety i witaminy e) zioła f) produkty higieniczne 3. Jakie ma Pan(i) swoje ulubione marki produktów aptecznych? ............................................... 4. Jak Pan(i) preferencje co do marek zmieniły się w przeciągu ostatnich pięciu lat? a) całkowicie - kupuję zupełnie inne marki b) średnio - trzymam się ulubionych marek, ale próbuję też innych, nowych c) nieznacznie - kupuję nieznane marki tylko, gdy wydają mi się dobre i w rozsądnej cenie d) wcale - trzymam się sprawdzonych marek 5. Czy podczas zachorowań w Pana/Pani rodzinie korzysta się z pomocy lekarza? a) tak, zawsze b) tylko, jeśli leczenie na własną rękę nie pomaga c) raczej nie (dlaczego?) ... 6. Podczas zakupu produktów aptecznych bez recepty: a) nie wiem, co kupić i proszę o poradę farmaceutę b) wiem, jaki lek chcę i taki kupuję c) wiem, jaki lek chcę, ale i tak radzę się farmaceuty 7. Co ma wpływ na Pana/Pani wybór zakupów w aptece? a) opinia znajomych b) reklama c) cena d) opinia lekarza lub farmaceuty e) skład leku f) opakowanie g) inne (jakie?)... 8. Które reklamy leków kojarzą się Panu/Pani najbardziej? ... 9. Jakie wg Pana/Pani leki są reklamowane najczęściej? a) przeciwbólowe i przeciwgorączkowe b) leki na układ pokarmowy c) leki na układ nerwowy d) przeciw alergiczne e) leki na skórę i paznokcie f) odchudzające g) inne, (jakie?)... 10. Jak często zdarzał się Panu/Pani zakup pod wpływem reklamy leków lub innych produktów farmaceutycznych, których właściwie Pan/Pani nie potrzebował(a)? a) bardzo często b) często c) czasami d) rzadko e) nigdy 11. Czy poszukuje Pan/Pani dodatkowych źrodeł informacji, gdy postanawia Pan/Pani nabyć reklamowany lek lub inny produkt farmaceutyczny? a) tak b) nie 12. Czy zdarzyło się, że zakupiony przez Pana/Panią reklamowany lek lub inny produkt farmaceutyczny nie spełnił oczekiwanego działania, bądź wykazał działanie szkodliwe? a) tak (jakie?)... b) nie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować