Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfetkaaaaa

Kancik pokaz swoje foto i napisz jakiej farby uzywalas zeby miec takie fajne wlo

Polecane posty

Gość nimfetkaaaaa
nie, mam beznadziejną cere :P trudno zrezygnuje z rudego chcociaz jest boski :classic_cool:

Gość nimfetkaaaaa
żeli papą mam taki zwykłe, mysie

Gość
mhmh :):) mam :) tylko teraz spogladam na Ciebie okiem fryzjera stylisty amatora i sie zastanawiam nad odpowiedzią :classic_cool: )) ;)

Gość nimfetkaaaaa
dziękuję Kancik :) cera naprawde nie jest za fajna, chyba tylko na zdjeciach tak wyszla :P

Gość nimfetkaaaaa
nie, nie :p juz nikomy nie wysyłam i tak zaryzykowałam :P

Gość nimfetkaaaaa
nigdy w zyciu :P Przerwie i Kantowi jakos ufam bo sie czesto udzielaja i ogolnie spoko laski :P

Gość nimfetkaaaaa
Kant a nie myślisz ze w tym kolorze bede za staro wygladac?

nimfetka nie badz drewniak,i wyslij.Kant i przerwa sa kobietami,wiec nie moga byc obiektywne.Tylko prawdziwy mezczyzna moze Ci powiedziec w jakim kolorze bedzie Ci do twarzy:P

Gość
no 😭 masz świetne oczy usta, czyli to tzo mówił Kantzik plus jeszcze brwi :classic_cool: )) też doaj do swoich atutów :):) :classic_cool: myśle że tak na dzień to i fryzura jest bardzo ok:): , kolor faktycznie mozesz troche pogłebic w którąś storne , ten od Kanta tez mi sie wydaje odpowiedni , a np. suszysz włosami w dół? :classic_cool: na wieksze wyjscia moim zdniem żeby je oderwa troche od głowy ? taki efekt pushup ? wydaje mi sie ze by Ci pasował :)

Gość
obiktywnie to on Ci pewnie oceni Twoją ogólna atrakcyjnosc, i to jeszcze pewni pod kantem seksualnym , ja bym nie wysyłała :classic_cool: ))

Gość
ze strachu ze jeszcze tzos pod nią wiesz z kołda ... :classic_cool: bo atrakcyjna to jestes :classic_cool: a tak w ogole to szczelamy ile masz lat? :classic_cool:

Gość nimfetkaaaaa
przerwa, dziekuje 🌼 , problem z moimi wlosami to tez taki ze nie chca sie ukladac, jak susze z glowa w dol to i tak zaraz sa oklapniete a jak robie loki na wieksze wyjscia to chocby fryzjerka uzyla najmocniejszych zelow zaraz sie rozprostowywuja. ech, takie beznadziejne sa, chcialabym cos w nich zmienic ale nie wiem co

Gość
ale w dobie prostownicy to atut :classic_cool: :D:D :classic_cool: moje z i tak nie sa proste a Twoje bez są :D:D :classic_cool: chciałabym takie :classic_cool: )

Gość nimfetkaaaaa
nie wysle mu :p nie jestem głupia :P no przerwa, strzelaj, mam na tym punkcie okropny kompleks bo wszyscy mnie postarzaja :(

Gość
jeślio masz 15 to Cie postarze, bo wygladasz mi na 17 ?

Wiesz nimfetka, ja też mam mysie włosy. Wszystko przez maści, które stosowałam, bo mam łuszczycę Obcięłam je do ramion i jakoś z nimi żyję. Same mi nie schną, bo wtedy każdy włos mam w inną stronę. Biorę łeb w dół suszę. Potem trochę lakieru i gotowe. Moje koleżanki to mi nawet zazdroszczą, bo mam proste kłaki, a one spędzają czas z prostownicą :D

Gość nimfetkaaaaa
wow :) to mnie uradowałaś :) rocznikowo mam juz 20 :) a zawsze mi dają ok.23 :O

Gość
te u jessicy świetne śa :classic_cool: tylko która farba taki uzyskac?

Gość nimfetkaaaaa
Kant, ten pierwszy jest boski! ale jak bede glupio wyglądac to co ja potem zrobie :P

Gość
:classic_cool::) ale to może przez to że moja młodsza "znajoma" bardzo przypomina mi Ciebie a ma własnie 15 lat :classic_cool: :D ))

Gość jythgngdgd
a srom też na rudo zrobiłas ? czy na łyso ?

Gość nimfetkaaaaa
świetny jest :) musze jeszcze znalesc dobrego fryzjera zeby mi zrobił taki odcien bo sama chyba nie dam rady :) przerwa, a twoj styl pisania zawsze mi bardzo przypominal moja jedna kolezanke :classic_cool:

Gość
:D:D :classic_cool: ale sadzac po zdjeciu to raczej Cie nie znałam wcześniej :classic_cool: chyba że Ty mnie? :classic_cool: ale lepiej nie róbmy dochodzenia ;) :classic_cool: ))

A jaki masz naturalny kolor? Ja mam bardzo ciemny i nie rozjaśniałam przed farbowaniem, w sumie moje włosy przeszły już przez wszystkie możliwe rudości i czerwienie ;) a tą farbą robiłam dopiero 2 razy...i naprawdę równo pokryła i odrosty, i wcześniejsze eksperymenty ;)