Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość entrelka

Cholera jasna no...

Polecane posty

Gość entrelka

Az zaczynam sie siebie bac i mysle ze powinnam sie leczc ale czy wy tez tak macie ze jestescie zazdrosne jak wasz facet oglada zdjecia innych lasek na naszej klasie. Jakies tam znajome znajomych ktorych on nie zna tylko zobaczyl glowne zdjecie , laska w mini , szilki itp i od razu wchodzi przeglada jej galerie. Jak mnie to wkurza. Wczesniej jakos mi to zwisalo ale teraz sie zrobila jakas zazdrosna. Kurcze nie wiem juz sama co o tym myslec. Zaczelam nawet przegladac historie i patrzec u kogo byl na profilu. On o tym wie bo mu powiedzialam. Smiala sie chociaz tez go zaczyna to juz draznic, ale powiedzial ze nie ma nic do ukrycia. Znam jego hasla itd i gdyby chcial cos ukryc to by mial wszytsko pokasowane i nie znalabym nic. Wiem ze ma racje i tak naprawde powinnam mu ufac bo nic sie nie stalo. Najgorsze jest to ze za chwile stuknie mi 30tka a ja sie zachowuje jak niedorozwinieta smarkula:). Nie wiem moze to to ze poznalismy sie przez internet ( nie przez nk przez normalny portal randkowy). Jestesmy razem ponad rok a ja takie mysli dziwne mam.

Gość entrelka
NO moj mial potem skasowal przez pewien incydent z jego byla i teraz znowu zalozyl. Przypuszczam ze w koncu mu sie znudzi to przesiadywanie tam, ale kto wie

Gość entrelka
o matko tylko ja mam takie problemy??

Gość ladaco..
musisz być brzydka skoro ogląda inne laski

Gość entrelka
NIe no wlasnie nie jestem brzydka. Faceci ogladaja sie za mna na ulicy wygladam na 23 lata tyle wszyscy mi daja :) jestem szczupla, mam chyba niezla figure ktorej wlasciwie nie mam nic do zarzucenia, tzn cos by sie znalazlo ale to jak u kazdego. dlugie krecone ciemne wlosy, niebieskie oczy , lekko opalona, 172 wzrostu 52 kg miseczka D. Jezu ale reklame sobie walnelam :) No w kazdym razie chodzilo mi o to ze nie jest zle naprawde. Tylko ze mi sie wydaje ze to ja mam problem a nie on. Nie chce strzelac fochow z tego powodu bo tak w sumie nie ma o co. NIc takiego sie nie dzieje. Rozumiem to ze faceci lubia sobie popatrzec. NIe chce tez przez to pogarszac stosunkow miedzy nami. Postanowilam wyluzowac ale jednak czuje ze robie to troche wbrew sobie i ciezko mi z tym gdzies tam w srodku.

Gość entrelka
hop hop

Gość entrelka
o to jestes na bank moj ma byla i jeszcze na dodtek 2 dzieci z nia :/ ja to mam dopiero pecha hehe potrojnego mozna powiedziec :)