Gość alka1435 Napisano Styczeń 8, 2010 Odradzam tam isc!! jezeli ktos by tam chcial isc to nie polecam tego domu, bo tego nawet nie idzie nazwac domem tylko jakims wiezieniem!! te traktowanie ludzi jakie tam jest i panuje to jest zgroza! nie wolno dziennie wychdzic,a jak juz pozwola to trzeba sie spowiadac gdzie sie idzie po co i do 18 trzeba wrocic! malo tego trzeba robic to co kaza na kazde zawolanie i posylki!! nikomu nie wolno wchodzic do kuchni tylko wyznaczone osoby! nie mozna sobie zrobic swoich posilkow samemu tylko to co oni daja! co chwile sie byle czego dopczepiaja nawet najmniejszej blachostki jaiej kolwiek!! do mnie sie do czepili ze sobie na telefonie pisze!!!Te traktowanie tych osob co tam sa to jest masakryczne!! tego nie da sie wytrzymac czlowiek sie czuje chocby w jakims wiezieniu! Ja tam akurat mieszkam bo nie mialam innego wyjscia i musialam tam isc . ale nie wiedzialam ze tam takie wiezie jest!! jestem tam od miesiaca i mam juz dosc to jest nie do wytzrymania a psychika tam tak siada ze to jest obled! wiec nikomu nie polecam tego domu bo tam jest nie do wytrzymania!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach