Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa100

Potrzebuje bardzo rady ludzi, którzy już schudli i wiedzą co nieco o tym-pomocy

Polecane posty

Gość niecierpliwa100

Witam. Otóż tak... Zabrałam się za odchudzanie przed świętami , odchudzałam się 3 tygodnie i zeszlo mi tak 4-5 kg, w święta troche sobie pofolgowałam i od 1 stycznia znow sie odchudzam. Jem ok. 500 kcal dziennie (wiem, ze to niby mało, ale prosze nie krytykowac ani nie najeżdzac na mnie), bo po prostu taka ilosc kalorii mi starcza dziennie, czuje się najedzona, poza tym jestem bardzo niecierpliwa i nienawidzę czekać na efekty. Otóż odkąd się znów odchudzam minąl już tydzień, a tu ani jeden kilogram w dół, gdy nie widzę efektów po prostu zaczynam się załamywać... Oprócz tego,ze jem 500 kcal dziennie, dodam, ze jem tylko owoce, warzywa, pieczywo chrupkie, wafle ryzowe, czasami kawaleczek piersi z kurczaka, kapuste kiszoną, jogobelle light i activie naturalna. Dodatkowo pije codziennie 3-4 kubki mocnej czerwonej herbaty w liściach, bo te w ekspresówkach niby nie działają. No i oczywiście ćwicze... a mianowicie robię w domku dziennie: 150 przysiadów, 100 brzuszków, 100 podniesien na palcach, do tego klade sie bokiem i jedną noge podnosze 100 razy i tak kazda noga 100 razy(nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, wyczytalam gdzies ze to dobre na nogi), potem klade sie na plasko i robie koleczka nogą w powietrzu, a dokladniej kazdą nogą 100. Aha i dodam ze codziennie chodze na przynajmniej 30 minut spacerku. Strasznie sie zalamuje widząc ze waga nie leci w dol teraz takie pytania kochani do was: 1.czy ktos moze mial podobna diete do mnie i cwiczyl tak jak ja? Proszę o napisanie jakie efekty byly i po jakim czasie. 2. ile trzeba czekac zeby schudnąć choć 10 kg przy mojej wadze i przy takim trybie zycia? 3. czy myslicie ze jest sens czekac i cwiczyc dalej? 4. czym moze byc spowodowane to, ze tak wolno chudnę? 5. Po jakim czasie są efekty w ogole w odchudzaniu? Pozdrawiam

Gość darocr
Przestań jesć chleb to schudniesz ja przypadkiem to odkryłem nie jem chleba już kilka miesięcy schudłem 5 kg jem wszystko tylko nie chleb wczesniej cały czas miałem nadwage teraz 180 wzrost waga 80

Gość asdasdadasd
jedzac zbyt malo kcal twoj orgaznim zzaczyna magazynowac energie bo boi sie ze chcesz go zaglodzic. dlatego przestajesz chudnac. on przygotowuje sie jakby na jeszce gorsze czasy. ty mozesz czuc sie najedzona ale jedzac 500kcal dziennie twoj orgaznim jest wyniszczony. jedz chociaz te 1000, wtedy schudniesz. uwierz mi. jadlam nieraz 500kcal. chudlam duzo. przez 3-4 tyg. potem tylko tycie.