Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkaasskkaaa

czy warto wlczyć o faceta?

Polecane posty

Gość kkaasskkaaa

Czy warto walczyć o faceta ? Walczyć dopóki nie powie Odczep się nie chcę ci znać

Gość ufgatria
nie warto

Gość ufgatria
bo gdyby cię chciał, to nie musiałabyś walczyć🖐️

Gość juesej
walcz jestes tego warta

Gość llpp
nie ma czegos takiego jak walka o faceta. Jak facet nie chce kobiety, to nie i kropka.

Gość kkaasskkaaa
Ale jeśli mówi że chcę i jest wszystko ok a pózniej się nie odzywa tydzien to warto walczyć o niego?

Gość jasnowlosy niski owlosiony
teraz pytasz czy warto walczyc faceta a za jakis czas zapytasz czy warto walczyc o alimenty w wysokosci xx

Gość llpp
nie nie warto, bo gosciu jest niepowazny, chyba, ze mial wypadek i lezy nieprzytomny w szpitalu:D

Gość ufgatria
co to znaczy walczyć? chcesz się odezwać? możesz to zrobić, jak nie połknie haczyka to koniec, bo jak zaczniesz pisać/dzwonić/ łazić za nim to zwyczajnie będziesz się narzucać, a nic to nie da i tylko sie upokorzysz ale wg mnie jak wszystko było ok i od tygodnia milczy to pozamiatane

Gość kkaasskkaaa
jasnowlosy jak mam rozumieć twoje słowa?

Gość kkaasskkaaa
pozamiatanie tzn? Obiecywał że zadzwoni a tu cisza

Gość ufgatria
za dużo obiecałaś sobie ty jesli chodzi o tą znajomość, jak facet mówi zadzwonię, a tego nie robi, to znaczy że wcale nie chciał dzwonić, po prostu powiedział tak, na odczepne zrozum, jak facet jest zainteresowany stanie na głowie, żeby mieć kontakt i zdobyć, swego czasu byłam naiwna i sobie wkręcałam pewne rzeczy, ale po kilku właśnie takich sytuacjach wiem jak jest...jak ktoś chce zadzwonić to dzwoni i tyle, a jak nie dzwoni to znaczy że nie chce, a to znaczy że nie jest zainteresowany

Gość kkaasskkaaa
No tak ale on raz też tak powiedział i zadzwonił kilka dni póżniej Zresztą ja zawsze faceta informuje i mówie że jak nie chcę się dalej spotykać to niech to wprost powie a on mi powiedział że jak mówi ze zadzwoni to zadzwoni. Dlatego jestem zdziwiona

Gość Davidof 000
Jak będzie się nudził,to sobie o tobie przypomni...

Gość zadzwoni jak zechce i nie
wmawiaj sobie, że chcesz usłyszeć wprost, że Cię nie chce, bo nie chcesz, wolisz żeby to powiedział, bo wtedy byłby kontakt - okazja do rozmowy, a Ty nie odebrałabyś tego co mówi ale tylko radosną informację że zadzwonił. Odpowiadając: warto walczyć o faceta, ale tylko takiego, który chce byś o niego walczyła.

Gość kkaasskkaaa
Naprawdę wolałabym usłyszeć wprost Fakt miło mi sie z nim rozmawiało itd ale nie jestem w nim zakochana i jakby mi powiedział może łatwiej by mi było zainteresować sie kimś innym.

Gość ufgatria
to czekaj dalej, może zadzwoni🖐️

Gość ufgatria
zapomnij o nim i zakręć się wokół innego, bo z tego to raczej nic nie będzie, najwidoczniej to taki typ co sam nie wie czego chce

Pytasz o radę - ludzi CI chórem piszą, że nie masz o niego walczyć, bo gdyby JEMU zależało, to on by zawalczył, a Ty dalej swoje "ale dlaczego, ale wolałabym". To po co pytasz, skoro i tak nie słuchasz dobrych rad? Ja przyłączam sie do poprzedników -nie walcz, bo najwyraźniej facet nie traktuje Cie tak, jak Ty jego. Co gorsza - jeśli będziesz mu sie naprzykrzać (walczyc), to mozesz osiagnać zgoła przeciwny efekt - będzie miał CIe kompletnie dosyc!

Gość zadzwoni jak zechce i nie
wiele dziewczyn tutaj na pewno zna ten ból: facet nie dzwoni. Patrząc na to z boku zauważysz, że chcesz po prostu go zobaczyć, usłyszeć. Może nawet nie jesteś w nim zakochana, ale sobie jeszcze nawkręcałaś i nie możesz wytrzymać. A zobacz na swoich innych znajomych: wszyscy odezwali się do Ciebie wczoraj? Na każdego telefon czekasz w takim napięciu jeśli nie dotyczy ważnej konkretnej sprawy tylko spotkania towarzyskiego lub zapytania co słychać? Zajmij się czymś i to serio, bo sama się nakręcasz. Wyjdź gdzieś, obejrzyj film. A na motywację, by nie dzwonić do faceta radzę tak: na pewno masz jakiegoś byłego faceta którego nie trawisz albo ogólnie znienawidzonego którego uważasz za dupka. Wyobraź sobie że on telefonuje, nalega na spotkanie, pyta co u Ciebie. Jak to odbierasz?

Gość kkaasskkaaa
Ja się nie nakręcam i wydaje wam się że pisząc walczyć miałam na myśli ciągłe stanie przed domem czy chodzenie za nim NIC PODOBNEGO Chodziło mi raczej o normalną rozmowę Fakt spodobał mi się ale jeśli sam powie że nic z tego no to powiem ok A teraz nie wiem bo już raz coś takiego zrobił ( ma taką pracę nieciekawą ) i może z tego powodu Może myśli ktoś podobnie do mnie albo jakaś dziewczyna miała podobny problem

Gość jakaos
Ja walczyłam ale juz teraz wiem że sie nie opłacało tak poniżać...

Gość kkaasskkaaa
up

Gość kkaasskkaaa
up

Gość luśka.........
Nie warto. Zakręć sie za kimś innym. Faceci sa z gatunku, co to lubią zdobywać. Więc pozwól mu się pozdobywać, jeśli on w ogóle jest Toba zainteresowany. Wyglada na to, ze średnio. Mało napisałaś o waszym zwiazku, trudno doradzać.

Gość kkaasskkaaa
Zadzwoniłam do niego, kazał mi spierdalać.

Gość kkaasskkaaa
No właśnie nie jesteśmy razem Jak już pisałam on jest dość zajętym facetem i nie ma 20 lat tylko jest po 30 hmmm powiedziłą mi że jak mówi że zadzwoni to an pewno zadzwoni Mógł nic nie mówić Nie wiem teraz myślę że to moja winna ostatni raz jak zadzwonił to nie byłam miła bo mnie strasznie bolała głowa Nie wiem chyba sobie go jednak odpuszczę

Gość gość
Jeżeli naprawdę było się zakochanym, to nie można tego zapomnieć ot tak. Jedynie czas może pomóc, choć i to nie zawsze. Byłam ze swoim chłopakiem ponad 4 lata więc coś o tym wiem. Było wspaniale, miałam dla kogo żyć, starac się, wracać do domu. Rozstanie przezywałam straszliwie, szukając wszelkich sposobów na Jego powrót. No i i udało się. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl , po 3 miesiącach oczekiwania i huśtawki nastrojów, mój misiek znowu jest mój: )