Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malina17

Dieta Jabłkowa - Dla odważnych . Zaczynam 9.01.2010 r.

Polecane posty

Witam serdecznie ! otwieram topick , będę się odchudzać , nie jeść nic prócz jabłek , jabłka pod każdą postacią .. ja będę jadła starte jabłka , i takie całe , bo są dobre i idealne na diecie , będę piła sok jabłkowy , i wodę jabłkową , wszystko o smaku jabłka , i jeszcze wafle ryżowe sonko .. też dobre na dietę :) wspomagać się będę lineą , aha , i zapraszam kto się chce przyłączyć ? będzie mi miło, aha , i prosze nie pisać głupich komentarzy , tylko niech tu piszą osoby zainteresowane dietą !:)

Gość mały duży głód
heja:) byłas juz na takiej diecie kiedys? ja próbowałam kiedys i wytrzymałam 3 dni... ale ja ogolnie mam słaba wole .. ;p a powiedz mi ile wazysz ilechcesz schudnac i ile zamierzasz byc na diecie?

planuję do 15 stycznia , czyli 7 dni równo , a potem jeszcze dłużej, ale to tak na początek :) byłam na tej diecie , schudłam 5 kg w dwa tyg. , ważę 59 kg. 158 cm wzrostu i chcę ważyć 49/ 50 kg. to moje marzenieeeeeeeeee :))

można też jeść gerberki ( te deserki owocowe ) obojętnie jaki smak , to jest zdrowe , i niskokaloryczne .

Gość mały duży głód
wiesz co ja nawet nie bede sie porywac... ale zycze Ci powodzenia;)

Gość jak widać kilogramy
wracają skoro się odchudzasz ponownie. Jabłak przeczyszczają, a taka dieta osłąbia organizm.

tzn nie wróciły , tylko miałam przerwę w diecie , a teraz znowu zaczynam. Ani 1 kg mi nie wrócił. Oranizmu wyniszczonego to też nie mam , zawsze gdy na takiej diecie jestem to trzeba witaminy C dostaczyć , a w herbacie daję cytrynę więc jest , piję wapno , i biorę linea , więc nic dziwnego , trzeba odpowiednio się przygotować , a ja już to zrobiłam kiedyś ważyłam 66 kg.

jutrzejszy jadłospis : I śniadanie: 1 kanapka z żółtym serem śmietankowym + herbata z cytryną II śniadanie: Jabłko starte na tarce z 1 łyżeczką cukru i szczyptą cynamonu + szklanka wody nie gazowanej Obiad: to co zrobi mama podwieczorek : jogurt kolacja : postaram się nie zjeść

prosiłam , Bez Głupich komentarzy !! masz racje ty i tak się do tego nie nadajesz !!

Gość moja surowa dieta
No ja cos podobnego, z tym, że jem same warzywa i owoce. Zobacz w mój topik. Pozdrawiam.

Gość Życzę powodzenia
Mimo że uważam taka dietę za głupotę. Kobieto śniadanie to najważniejszy posiłek. Ja się nie dziwię że wy macie problemy z kilogramami. Dużo lepiej jest zjeść śniadanie a rezygnować z kolacji.

Nio to dziś zjadłam : całe opakowanie herbatników . kanapkę z wędliną i talarki :) cóź nie za mało , ale będzie lepiej :) dziś już nic nie zjem :)

Gość odchudzająca
a mnie lekarz mówił, że jabłak wcale nie odchudzają. Zamiast owoców jedz warzywa, one nie mają tyle węglowodanów.

Gość odchudzająca
no nie mów, że na herbatnikach i talarkach chcesz schudnąć 9 kg :( co z tego, że jesz mało, jak wybierasz kaloryczne przekąski. Zjedz normalną porcję np. kaszy gryczanej z warzywami. Przynajmniej głodna nie będziesz, a bilans kalorii taki sam jak z herbatnikami, gerberkami, talarkami i innymi przetworzonymi rzeczami, którymi się "odchudzasz"

Gość jołjoł
bez sensu ta dieta, tylko sobie jelita rozregulujesz ze jak zaczniesz jesc normalnie to sie nie wyproznisz...

Gość iwonkka22
hmm...biała być dieta jabłkowa..a co ja tu widzę za jadłospis?ja nawet tak ie jem nie odchudzając się:))

Gość iwonkka22
"Witam serdecznie ! otwieram topick , będę się odchudzać , nie jeść nic prócz jabłek , jabłka pod każdą postacią .. ja będę jadła starte jabłka , i takie całe , bo są dobre i idealne na diecie , będę piła sok jabłkowy , i wodę jabłkową , wszystko o smaku jabłka , i jeszcze wafle ryżowe sonko .." hmm.....