Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w zapachu ....

GDZIE JA ZNAJDĘ TAKI PERFUM! Proszę o odpowiedz!

Polecane posty

Powiem szczerze, byłam w odwiedzinach u kuzynki poszłam do łazienki i wiem wiem że to nie ładnie ale pooglądałam jej perfumy. Miała jeden w którym się zakochałam po prostu od pierwszego wdechu! Przeszłam Sephory i Duglasy i nie ma! No nie ma. Miał taki niebieskie opakowanie w kształcie spłaszczonej piramidy i nazwa zaczynała się od Ming albo Mink, kurcze no nie pamiętam. Ktoś kojarzy. Byłabym wdzięczna jak nie wiem.

Gość
przejdz sie po rynku;)

żartownisia :P A tak serio przeszłam i rynek. Podobał mi się więc może i kosztować 10 zł wszystko mi jedno. No ale nie ma. No nie ma no!!!!! :D

niebieski był oczywiście flakon nie opakowanie, nawet nie niebieski a hmmm coś między niebieskim, granatem z odrobiną fioletu.

Gość wracaj do szkoły
Nie ma czegoś takiego jak perfum! Do szkoły!

przecież wiem że perfumy, nie czepiajmy się takich głupot :P Ale to jest to!!!!!!!!!! DziękI! Dzięki dzięki dzięki!

dziecko, ja umiem matematykę to jest uniwersalny język we wszechświecie na nic mi znajomość jakichś zachodniosłowiańskich niszowych języków. W życiu bym nie powiedziała że Yves Rocher takie coś wyprodukowało!

http://poradnia.pwn.pl/lista.php?szukaj=perfum&kat=18 Perfum – jak mówić poprawnie, np. „Proszę mi pokazać ten perfum” czy „Proszę mi pokazać ta perfuma”? Żeńska forma perfuma to regionalizm wschodni, nie aprobowany w słownikach poprawnej polszczyzny. Standardowa forma brzmi perfumy i jest używana tylko w liczbie mnogiej, np. „Proszę mi pokazać te perfumy”. Więcej o tym – zob. Mały słownik wyrazów kłopotliwych (PWN, 2003). — Mirosław Bańko, PWN

faktycznie to, jestem w szoku normalnie, nie myślałam że uda mi si to opisać tak że to ktoś pozna 90 zł/50 ml w sumie niedrogo, ale możne i tak 1 flakon kupie w sklepie

wiecie co, jeszcze teraz skoczę do sklepu bo do jutra nie wytrzymam! dziękuję jeszcze raz

Gość icozrobilaas
Hola, hola- pisze z Paryża-coś za tanio-bo tu kosztują 50 euro! Uwaga na podróbki!

Gość ja tez umiem matematykę
a nie robię takich buraczanych błędów...

Gość MamaMałejMI
Zajrzyj tutaj http://www.perfumy.net.pl/pochodzenie-perfum A jak nie znajdziesz to poszukaj w googlach widziałam kiedyś taką stronkę co wyszukiwała perfumy robione na bazie tych najbardziej znanych perfum. Po opisie szczątkowym opisie albo po niepełnej nazwie może była to coś takiego

-> Kotka Mruczurotka THX, nie byłem orłem z ortografii, ale to forum leczy mnie z kompleksów, a błędy wypalają nerw wzrokowy