Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem brzydka i przytlacza mn

jestem brzydka i mnie to przytlacza

Polecane posty

bo nawet jesli chcialabym cos w sobie zmienic, jest za duzo rzeczy, by zaczac. mam beznadziejne, grube i twarde wlosy, z ktorych nie da sie nic ulozyc, rzadkie brwi, duzy, krzywy nos, pryszcze, 10 kg i 10 cm za duzo, brzydkie stopy, rozstepy, nie umiem sie fajnie ubrac ani malowac... nie jestem zadowolona z zadnej czesci swojego ciala:(

Gość inkkkkkkkka
to wszystko da się zmienić:) starczy dobry wizażysta.

Gość Ewaldi
czy nie za dużo czytasz tych kolorowych gazetek kobiecych z fotkami kobiet zrobionymi w fotoszopie ?

chyba nie moglo :O nie wiem od czego zaczac, jak sie zmotywowac, jak zaczac myslec o sobie lepiej

Gość inkkkkkkkka
ja osobiście nigdy nie analizowałam wyglądu swoich stóp,ale dzisiaj zauważyłam .że złapałam gdzieś grzybicę stopy ,wizyta u dermatologa dopiero w poniedziałek i swiruję,bo cholernie dbam o higienę a tu taka niespodzianka:/

Gość a ja jestem psychiczny
nawet nie zdajesz sobie sprawy o ile mam gorzej niz ty :O:(

Gość inkkkkkkkka
isć do dobrego wizażysty,zmienic np kolor włosów,kupić fajne ciuchy niekoniecznie bardzo drogie ale takie ktore będa do Ciebie pasowały.a ta dygresja z grzybicą stopy miała Cię nieco rozśmieszyć:) Ja siebie zaczełam się brzydzić:/ teraz:/

wrecz przeciwnie. zawsze uwazalam, ze liczy sie inteligencja, wnetrze, pasja, nie wyglad. dbalam o swoja wiedze, rozwijalam zainteresowania, uwazam sie za naprawde bystra babke ;), tylko ze nie chce sie juz dluzej oszukiwac. nienawidze swojej powloki i chcialabym byc ladna.

Gość inkkkkkkkka
poprostu musisz działac,"daję " Ci tydzień na jakąkolwiekzmienę a Ty za tydzień napiszesz co zrobiłaś ok? :)

Gość Ewaldi
prześlij do mnie kilka swoich fotek a przerobię w fotoszopie , że nie poznasz siebie :)

i rozsmieszyla :) chcialabym miec mniejsze stopy (mam szeroka 40:O) tylko problem w tym, ze nie znam zadnego dobrego wizazysty, nie wiem co mi pasuje i w ogole nie mam pomyslu na siebie pod tym wzgl. ech,podobno kto chce, szuka sposobow, a kto nie chce-powodow:O

Gość inkkkkkkkka
ale napewno jesteś ładna:) każda dziewczyna musi znaleźć swój styl,swój nie kogoś innego.Nie kazdemu z nas pasuje np krótka różowa mini:)))) hihi:) albo białe botki:) niektóre nosza i uważają sie za piękne.

Gość bzyyymmmkka
ja tez jestem brzydka, a konkretnie to mam duzy nos i to mi przeszkadza, a tak to 168cm wzrostu 53 kg wagi, zielone oczy, włosy sianowate troche... poznałam chłopka przez internet i nawet nie mam odwagi sie z nim spotkac bo boje sie ze mu sie nie spodobam, mam wiecznie niska samoocene

Gość Ewaldi
masz szeroką czterdziestkę , czyli obstawiam, że wysoka jesteś , Twoją mocną stroną są te mocne włosy , wiesz - fajnie wygląda kobieta z długimi włosami , więc ten punkt mamy załatwiony , dobrze ?

mam 174 cm wzrostu i waze hmm tak 68 kg. chcialabym mniej tu i tu ;p a wlosy niedawno obcielam, fryzura byla ok ale zaczely odrastac i tesknie za tymi dlugimi (byly za polowe plecow, teraz siegaja ponizej brody). bzyyymmmkka, nie boj sie. bedziesz zalowac ze sie z nim nie spotkalas. odwagi:)

Gość inkkkkkkkka
a ja nie straszę ponoc:) ale mam 160 cm zrostu 43 kilo i usilnie staram sie przytyć i nie wychodzi:/ generalnie wygladam jak patyk:) ale się lubię,coś chyba ładnego w sobie mam bo mąz siedzi obok i jakoś leci;) Napisz za tydzierń jakich zmian dokonalaś ,za tydzień wejdę na neta:) może to Cię ciutńkę zmobilizuje,a teraz mykam:) pozadrawiam serdecznie:)

Gość Ewaldi
fajnie jest gdy kobieta zmienia się jak kameleon, więc na zasadzie eksperymentów sprawdź w lustrze , jak wyglądasz w sukience albo spódnicy i kozaczkach , miej frajdę z zabawy kolorami , połącz fiolet z szarym i czerwony z czarnym :)

Gość takatamjednaaa
a ja mam cienkie wlosy i to jest dopiero porazka. grube wlosy to zaleta

Gość Ewaldi
grube i długie proste włosy to wielka zaleta :)

Gość Ewaldi
fantastycznie wygląda każda kobieta z długimi włosami , gdy włosy zakrywają piersi to kobieta nie musi zakładać żadnych staników albo biustonoszy lub innych wiaderek :)

nie otyla, ale niezgrabna. mam gruby tylek, uda, brzuch, ramiona. dobrze chociaz, ze cycki proporcjonalne, ale z rozstepami :( ewaldi ----> :D:D:D

Gość koooral
bzyyymmmkka- mam tak jak ty... a ten chłopak ma twoje zdjęcie?

Gość bzyyymmmkka
nie ma mojego zdjęcia:( świetnie sie z nim dogaduje, piszemu juz pół roku, nie mam odwagi sie z nim spotkac, bo mysle ze on sie rozczaruje moja osobą, nie jestem piękna, mam duży nos i to mnie bardzo szpeci...

Gość koooral
ehh ja mam 170cm i 58kg... i nieładny nos rzęsy jak u krowy jestem zbyt pulchna na twarzy a tyłek mam jak pół kanady:(

Gość baraaa buch
jestem brzydka i przytlacza mn jak chcesz pogadac odezwoj sie do mnie na gg 6627841 ja mam identyczne probllemy co tyy

Gość wkurwiona na maxa
autorko ile bym dala,zeby zamienic sie z toba na wlosy!!!!!

Gość Ewaldi
Hej , kobietki przestańcie już oglądać te kolorowe gazetki kobiece bo się tylko stresujecie , pokażcie się facetom w realu zamiast chować się w kącie

Gość koooral
ale właściwie ten chłopak już widział moje zdjęcia...