Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariujeee nie ddluugoooo.

Przez mojego faceta wyjanczam sie psychicznie.

Polecane posty

Nie mam juz sił na niego.Kolejny miesiac a on mi nie dal kasy na zycie.I znow wszystko na mojej glowie.Nawet nie mam w tym miesiacu za co zaplacic za mieszkanie.Ja dostalam wyplate 30.I wiadomo poszlo na zycie.A on dostal dzis ale ma inne swoje wydatki i nie ma mi juz co dac. Dzis mial wolne z pracy.Remontujemy teraz mieszkanie.Bylam tam u niego na chwilke po pracy i poszlam do domu.Mowil ze bedzie o 20 i jak zwykle go niema.Telefon wylaczony.A ja znow kolejny wieczor spedzam samotnie. Mimo ze jest w moim zyciu czuje sie samotna i nie jestem z nim szczesliwa.

daj sobie spokój z dupkiem, kopnij go w dupę, nie marnuj sobie zycia kobieto !!!!

Gość a moje zdanie jest takie
Co Ty jeszcze z nim robisz?

Gość niektore kobiety same
prosza sie zeby je tak traktowac. masz debila, ktory cie wykancza daj mu z piachy i zajmij sie soba, glupia babo!

Gość obalimy robaka
daj sobie z nim spokój, chcesz, żeby tak było przez całe życie?

mieszkamy razem.Wiele razy probowalam z nim rozmawiac a on " ze znow sie czepiam i ciagle o tym samym gadam" i ze przesadzam. Nawet niewiem czy dzis wroci do domu.Zwiazek z nim to ciagla hustawka.Zero poczucia bezpieczenstwa I wsparcia z jego strony. Wiedzial ze mialam dzis ciezkie spotkanie.Nawet nie mam z kim o tym pogadac.Zawsze jak mam problem to go nigdy nie ma.Ze wszystkim jestem sama.

Gość on Cię nie szanuje
chcesz być z kimś takim?

to co Ty z nim jeszcze robisz? kurcze, baby same są winne takiego traktowania :-( FRAJEROM mówmy NIE !!!!!! Ehhh, to niech się wkońcu przekona że sie nie czepiasz i nie przesadzasz:-) zostaw go , widzisz sama że nie możesz na nim polegać, to po co Ci on? co boisz sie że sama nie dasz radę? dasz napewno jak się w garść weźmiesz, zreszta jak piszesz On Ci i tak nie pomaga w niczym, nawet do mieszkania się nie dokłada,ehhh znalazl sobie utrzymanke ma Cię za przeproszeniem w dupie i mu dobrze , uciekaj dziewczyno :-)

Mowilam mu ze chce sie rozstac.Ale to nie dociera do niego.On mnie kocha i nie cchce sie rozstawac. Gdyby kochal i zalezalo by mu na mnie to tak by sie nie zachowywal.

Nie sadzilam, ze tak objawia sie milosc ;) Jesli tak Ci z nim wygodnie, to badz uprzejma przynajmniej nie narzekac. :D Kobieta, jesli cierpi z powodu faceta, to po prostu zostawia go. Ty cierpisz ale jednoczesnie jestes z nim. To chore i nic z tego nie wynika ani tez nie sprawia, ze jestes szczesliwsza.

Wiem i tak zrobie.Przed chwila zadzwonil do mnie.Oznajmiajac mi ze zarobil pare groszy.Czuc po glosie ze wypity.Powiedzial ze o 22 bedzie w domu.A ja ze nie ma juz do czego wracac.Tylko po swoje rzeczy.Mam dosc tego. To nie jest zycie.Ja juz jestem tak zniszczona psychicznie ze powoli wariuje.Ide sie polozyc spac.Moze poczuje sie lepiej.

brawo!!!!! i bardzo dobrze zrobiłaś :-) życzę powodzenia i wytrwałości :-)

Gość hasop
DZIEWCZYNO DAJ SOBIE SPOKÓJ PÓKI NIE MASZ ZOBOWIĄZAŃ TYPU DZIECI ITD. DALEJBĘDZIECORAZ GORZEJ. JESTEM TEGO PRZYKŁADEM,ŻYCIE SPĘDZAMSAMOTNIE. Z TĄMOŻE RÓŻNICĄ ŻEMÓMAKASĘ ZADRĘCZAŁAMSIĘ PŁAKAŁAM, PO JAKIMŚ CZASIE ZACZĄŁ MI OBOJĘTNIEĆ, PO PROSTU ZABIŁ TĘ MIŁOŚĆ JA MAMSWOJE ŻYCIE ON SWOJE.