Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfgfgfggfgfgfgf

chciałabym zerwac z moim chlopakiem ale nie moge poniewaz

Polecane posty

Gość fgfgfgfgfggfgfgfgf

on jest zajebiscie dobry w łozku;/ rewelacyjny wrecz za to ma charakter po ch..ju za przeproszeniem kłamca,sporo pije ,krzyczy na mnie ma taki władczy charakter i jest czasem agresywny nie wiem czemu tak strasznie mnie podnieca moglabym caly czas z nim no to... ale nie wiem co bedzie z nami w przyszłosci poradzcie

Gość to ja hrabia
jak z nim zerwiesz to ci wysle sms ze sie zabije. skoncz juz dziecko z tym zrywaniem na dzies bo bajka dawno sie skonczyla i pora spac.:P

Gość fgfgfgfgfggfgfgfgf
?

jesteś bardziej wyrafinowana od niego. skoro jest taki zajebisty to o co Ci chodzi? przykra jesteś. nie ma to jak byc z kims dla jakiejs korzysci,pozniej kazdemu wmawiac ,ze to on jest ZŁY ,nastepnie przezywac ponizenia ze strony mezczyzny a pozniej jeszcze czuć się źle bez tego i miec pretensje do Bóg wie kogo. jakie to prymitywne,ohy i ahy

Gość czemu wy jeszcze nie śpicie
wyrafinowana:o?? czy ty w ogóle wiesz co to znaczy? chyba raczej wyrachowana jest różnica między tymi dwoma słowami....

jejj jak tak można?? moja koleżanka jest w podobnej sytuacji, ja tego nie rozumiem. on ja bije, poniża przy znajomych, wypomina jakies pieniądze np ze bedziesz jeszcze wołała na jedzienie .. boże.

kropka1818 takie samo mam zdanie jak tak mozna. najgorzej,ze te wszystkie od siedmiu bolesci pokrzywdzone kobiety wyzalaja sie a pozniej zaczyna im brakowac tego ponizania,bo pozniej są za to przepaszane i obsypywane prezentami a bez tego juz nie.

Gość czemu wy jeszcze nie śpicie
chyba jednak nie wiesz bo inaczej byś tak nie pisał/a...faktycznie chłopak odznacza się subtelność heheh...:o masakra

Gość xxxLLLxxx
też kiedyś byłam w takim związku, tylko sex był w nim rewelacyjny; cieszę się że wrócił mi wtedy wzrok; dobrze Ci razdę, skończ to jak najszybciej

no żebyś widziała, raz przyszła do mnie z siniakiem na ramieniu az czarnym to jak zapytałam co ty tam masz to stwierdziła mi ze upadła.. dopiero potem potem wyszlo ze ja uderzył a w ramach przeprosin dostala spodnie i pierścionek za 3 zl. porażka. z nasza wspólną koleżanka jestesmy zdania ze to wszystko dla kasy, samochodu i tego ze u niego mieszka. dziewczyny czemu sie poniżacie przeciez nie warto..

Gość malwina jakaś tam
uciekaj póki jeszcze możesz