Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauuuula

ciaza po tabletkach anty

Polecane posty

Gość pauuuula

witam jestem na forum pierwszy raz i mam pytanie bralam tabletki anty przez okolo 7 lat w grudniu wzielam ostatnie opakowanie miesiaczke z odsawienia dostalam 23 lub 24 grudnia trwala okolo 3 dni uprawialam sex ze swoim chlopakiem przez cztery dni w sumie non stop :) dlugo sie nie widzielismy i to bylo 4-7 stycznia a dzis tj 9 w sumie juz 8 wieczorem zaczely mnie cholernie bolec jajniki wiec mam pytanie czy to moze byc owulacja juz w pierwszym miesiacu po odstawieniu i jakie sa szanse ze zajde w ciaze??? bardzo prosze o odpowiedz bo jestem zielona w tych sprawach??? :(

Gość pauuuula
plis napiszcie cos cokolwiek :(

NIe sadze że to owulacja a tym bardziej ciąza :D To efekt idstawenia tabl. i reakacja organizmu na ten fakt. Ja miałam podobnie... Organizm produkuje teraz na maxa, inaczej niż przy tabl. - stąd ta zmiana w odczuciach.

U mnie (po czterech latach brania) dopiero po pół roku organizm doszedł do siebie. Robiłaś badania? Moim zdaniem troszkę nieodpowiedzialne jest staranie się tak szybko bez badań. Daj organizmowi odpocząć po tej burzy hormonów

Gość selllen
oo 4 latach...? jak to poznałaś.........? :D chyba ciut przesadziłąś ;)