Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dototk

Nie mam siły... Wszystko mi się wali

Polecane posty

Gość szaro buro i nijako
a mi się wydaje że to nie jest kwestia roku czy dwóch znania się-są pary które decydują się na dziecko wcześnie i żyją szczęśliwie, no cóż autorka trafiła inaczej-życie. Ja bym odeszła facet jest niezrównoważony,odejdź nim zamieni twoje życie w małe piekło.

Gość dototk
22 ...

Gość dototk
szaro buro i nijako - uważam podobnie jak Ty. Z doświadczeń życiowych wiem, że nawet po 20 latach facet może pokazać inną twarz.

Gość selllen
jezzzzzzzu dziewczyno.ale zmarnowałs sobie życie :O:O w tak młodym wieku

To jesteś młoda, masz czas :) Olej go, pogoń o alimenty. Zbierasz doświadczenia życiowe- kiedyś będziesz szczęśliwa, jeśli nie wrócisz po własnych śladach by popełnic te same błędy.

Gość dototk
Dzięki za pocieszenie selllen :D A może właśnie nie zmarnowałam ? Dziecko w końcu wcale nie jest końcem tylko początkiem. Ehh wiem, że sama siebie pocieszam na siłę, tak naprawdę wiem, że zmarnowałam sobie życie, ale muszę jakoś dać radę...

Gość szaro buro i nijako
dlaczego zmarnowała sobie życie-chciała dziecko to je będzie miała, co prawda tatuś nie stanął na wysokości zadania...,ale to przecież nie tragedia.No chyba że liczyłaś tylko na ojca faceta pod względem finansowym tzn że będzie utrzymywał ciebie dizecko jeśli tak to rzeczywiście może być nieciekawie.

Gość dototk
Dziękuje blokers i ławkers. Obawiam się tylko, że ciężko będzie mi znaleźć kogoś kto pokocha mnie razem z dzieckiem.

Gość szaro buro i nijako
miało być na ojca dziecka

Gość dototk
Na szczęście pod względem finansowym to ja jestem w dużo lepszej sytuacji od niego :) Ale o alimenty i tak go pozwę

Gość szaro buro i nijako
jasne że o alimenty walcz,niech ponosi konsekwencje swojego idiotyczngo zachowania w końcu sama dziecka nie stworzyłaś;)

Gość selllen
nie mówi etego n azłość ale na Boga! dizewzyno! tzreba byc bardziej rozsądnym a nie w wieku 22 lat robić dziecko bo wydawało ci się ze go kocasz, historia stara jak świat - on potem okazuje się łajdakiem i zostajesz sama :O NIe jets to koniec świata ale konec twojej młodości, chyb a ze masz niesamowite wsparcie w rodzinie. Trydniej bedize ci poznac kogos bo masz już dziecko (ale nie jest to reguła) baz bardziej rozsądn ai bardziej myśl o sobie! taki zdrowy egoizm zastosuj ;)

Gość dototk
Dziękuję wam wszystkim. Bardzo się boję, że stres może wpłynąć na zdrowie mojego dziecka. Ale nie umiem się nie stresować...Nie teraz :(