Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalisa

moj chlopak uwaza ze

Polecane posty

Gość lalisa
nie musza byc szmatami ale niektore z nich wygladaja jak szmaty

Gość wtotek we środę a w piątek co
pewnie że można być wartościową założę się że znalazł bym laskę ubraną jak szmata i była by wartościowa tylko w czym ? mam wrażenie że tylko w robieniu loda niestety wartościowe osoby raczej nie miewają zjebanych gustów a wartościowe kobiety nie ubierają się jak szmaty

Gość pytanie śnidaniowe
wiesz mam wrażenie że ta rozmowa tro twoja prowokacja... Nie wiem co rozumiesz pod pojeciem wartościowy cżłowiek, ale dla mmnie to osoba kóra jest szczera, nie krzywdzi innych, nie zdradza, dla której najważniejsza jest rodzina i dom. Osoba która potarfi powiedzieć popełniłam błąd, myliłam się i przede wszystkim nei jest hipokrytką. Nie wiem co do tego wszystkeigo ma stój tej osoby... Jezeli po stroju oceniasz czy kobieta jest porządna to obyś sie nie zawiódł - jest wiele spokojnych myszek które sa nimfomankami i wie kobiet które wyglądaja mało skromnei a najwazniejszy jest dla nich ich mąż i dzieci. a wygląd - po prostu lubią tak wyglądać i podobac sie innym . Acha a o gustach sie nei dyskutuje.

Gość wtotek we środę a w piątek co
Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem wartościowy człowiek, ale dla mnie to osoba która jest szczera, nie krzywdzi innych, nie zdradza, dla której najważniejsza jest rodzina i dom. Osoba która potrafi powiedzieć popełniłam błąd, myliłam się i przede wszystkim nie jest hipokrytką. Nie wiem co do tego wszystkiego ma stój tej osoby... a no ma z reguły takie osoby nie ubierają się jak szmaty istnieją oczywiście wyjątki ale to rzadka rzadkość

Gość pytanie śnidaniowe
żadne z nas drugiego nei przekona :) Czasem najlepiej takie rzeczy rozstzyga czas i doświadczenie życiowe. Za kilkanaście lat będziemy mogli powiedzieć które z Nas maiło rację :)

Gość lalisa
kazdy ma swoje zdanie ale w tym temacie chodzi o meski gust a nie kto i dlaczego jest wartosciowy :>