Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkff

Nienawidze mężczyzn!

Polecane posty

Gość fkff

Mój ojciec zostawił moją matke jak byłam mała!to był mój ojciec. Moi mężczyźni to jeden zostawił mnie samą w ciąży,a drugi mnie bił. Teraz nie mam już skurpułów wobec nich,mężczyzn poniżam za każdym razem.Ostatnio świadomie rozbiłam małżeństwo jednego!on zostawił dla mnie żone,a wtedy ja mu powiedziałam spierdalaj.Ojciec też był u mnie spytać czy mu wybaczyłam,tłumaczył się że to moja matka od niego odeszła i utrudniała mu kontakty ze mną.Dwóch mężczyzn chciało mi się jeszcze oświadczyć ale wtedy powiedziałam im że ich nie chce,ale mieli wtedy miny:D,teraz ojciec mojego dziecko chce bym pozwoliła mu zobaczyć syna,powiedziałam temu gnojowi że usunełam ciąże,choć to nieprawda.

Gość fkff
Dlatego teraz poniżam każdego faceta jakiego spotkam na swojej drodze.Nienawidze ich wszystkich,zaczynając od mojego ojca kłamcy kończąc na całej reszcie.Czasem tylko żałuje że urodziłam syna a nie córke:(

Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe. i tym sposobem stałaś się równie beznadziejna i żałosna jak twoi "wrogowie". Gratuluję dojrzałego podejścia do życia i wspaniałych wzorców dla dziecka.