Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanieeeeee

leczenie kurzajek octem jabłkowym

Polecane posty

Gość mam pytanieeeeee

witam czy ktoś z Was stosował może kiedys ocet jabłkowy na kurzajki? z jakim skutkiem? ile leczenie trwało? proszę o odpowiedzi:) pozdrawiam gorąco:*

Gość 123456789123
Żadnych octów jabłkowych czy innych głupot tylko leki homeopatyczne! Wiem bo sama nimi zwalczyłam całe dłonie usiane kurzajkami i to przypaznokciowymi ale nie tylko. idź do apteki i się popytaj trudno bedzie znaleźć bo są na wycofaniu ale może się uda :)

Gość miras_no
stosuje od dwóch tygodni ocet jabłkowy, kurzajkę traktuję gazą nasączoną octem jabłkowym i zaklejam szczelnie plastrem raz dziennie zmiana opatrunku jest już znaczna poprawa znaczy kurzaje na wymarciu ponadto pije ocet jabłkowy raz dziennie dwie łyżki octu jabłkowego na szklankę wody z sokiem. polecam spróbować powiem że miałem te kurzajki łyżeczkowane nie pomogło, wypalane prądem też bez skutku traktowałem ja brodacitami i innymi też nic, wymrażałem też nic, ocet jabłkowy mi pomaga można spróbować

Gość gość
Na basenie rajem dla wirusów są brodziki (mimo płynu odkażającego), przez które trzeba przejść, wchodząc na pływalnię. Jak poczytałam o zagrożeniach tym wirusem, to przestałam chodzić na baseny. Ale okryłam fajny lek. Nie ma na to nic lepszego niż WARTIX.