Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złotowłosa88

Paranormal Activity ktos ogladał?

Polecane posty

Gość McD
pytasz o gusta. a każdy ma inny. jednym film się spodoba inny nie. mnie się podobał. ale to moje zdanie. Każdy może miec inne

Gość chopak z czata
nudy ,nie sciagaj szkoda zachodu nuic sie w tym filmie nie dzieje cały czas czekaja na cos czego nie ma :P

zdecydowanie nie warto :o nudy na pudy -11/10 :/ taki filmik to se komórką można zrobić człowiek się nastawia na strach a tam nic i nic...a potem koniec :D

Gość lipalipalipa
Nie warto.

Gość zdecydowanie nie warto
Film nudny jak flaki z olejem. Kompletnie nic się nie dzieje. Ani krzty emocji, napiecia, czegokolwiek. Trzymać się z daleka!

Gość eeee a po co
sciagać - mase portali w necie gdzie filmy online mozna ogladać - masę premier i staroci

Gość ten film
zarobil iles tam milionow a koszty produkcji to bylo iles tam tysiecy i to niby najwiekszy sukces kasowy od jakiegos dlugiego czasu. mysle ze warto go obejrzec, niby fajny, niby nudny, troche straszny (troche na psyche dziala), sama musisz ocenic

Gość martakas
ja też lubię horrory ale tak nudnego jeszcze nie widziałam:) jedyna akcja w której oko otworzyło mi się szerzej to jak to coś wyciągnęło ją z łóżka a polem znów nuuuda.

Gość zdecydowanie lepszy
Paranormal Entity chociaż Activity też mi się podobał, ale to kwestia co kto lubi bo są horrory, a którymi niektórzy szaleją a dla mnie to kompletne dno :)

wczoraj oglądałam dobry jest :) podobne do blair witch project