Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfghhgh

Jak ODMÓWIĆ spotkania chłopakowi, który mi się podoba?

Polecane posty

Gość ghfghhgh

Problem tkwi w tym, że ostatnio dorwał mnie okropny trądzik. Właśnie zaczęłam leczenie u dermatologa ale to trochę potrwa (ok 3 miesięcy). On mnie widział tylko na zdjęciach (wtedy jeszcze było ok), jest super chłopakiem, ale nie chcę go do siebie zniechęcić, a jednocześnie chcę mu dać do zrozumienia, że jestem zainteresowana... Powiedzieć mu, w czym twki problem, czy lepiej nie?

Gość fdfs
nie odmawiaj spotkania .Nasienie jest dobre na trądzik

a Ty widzialaś go na żywo czy też tylko na zdjęciach?? bo może się okazać , że i on nie jest taki super :P

Gość Powiedz że jesteś ciężko
chora (grypa z powikłaniami, zapalenie płuc) i absolutnie nie możesz, poza tym lekarz ci zabronił, bo zarażasz :-P

Gość ghfghhgh
Kupetka - widziałam go tylko na zdjęciach, ale naprawdę, aż mi szczena opadła... Ale nie chodzi tylko o wygląd... Ja też się boję, że mimo wszystko mogę mu się nie spodobać, ale ten trądzik dyskwalifikuje mnie w przedbiegach :O

Gość VIA EPIA
"On mnie widział tylko na zdjęciach" :o

Gość tomekk543
tradzik cie nie dyskfalifikuje . Znam laske ktora ma tradzik , a wyglada lepiej od 99 % kobiet w Polsce .

Gość VIA EPIA
Z tego co mi wiadomo trądzik jest uleczalny, tępota niestety pomimo XXIw dalej nie jest.

Gość Ciekawa Przyszłości
wytapetuj się na spotkanie

Gość ghfghhgh
VIA EPIA - czytaj ze zrozumieniem.

Gość VIA EPIA
Tapeta na trądzik ? ciekawe co na to dermatolog, hooy tam, nie ja bede mial blizny na ryju ;)

Gość ghfghhgh
Ja nic nie mówiłam o tapecie, ale logiczne jest, że wychodząc z domu chcę to jak najbardziej się da przykryć. Zresztą moje pytanie dotyczyło czego innego (patrz pierwszy post)

ja tam nie wiem ale bym na Twoim miejscu nie kombinowała. chłopak se jeszcze pomyśli, że go celowo spławiasz albo masz jakiś defekt do ukrycia...może powiedz mu wprost, że masz pryszcze bez zmyslonych wymówek. mój chłopak też się martwił, że mi sie nie spodoba bo ma pryszcze, a jest śliczniutki i dodają mu one uroku :)

Gość VIA EPIA
Jak jest normalny to oleje ten tradzik. Jak nie to szkoda na niego zachodu.

Gość dsadas
zaproponuj spotkanie za 3 miesiące . JAk mu zalezy to poczeka .

Gość wojtek ma rybiki w lazience
cos bredzisz a pomysl jak juz bedziecie razem i bedziesz miala tradzik albo mega pryszcza na czole to co powiesz mu ze musicie zrobic sobie przerwe ....

Gość ghfghhgh
Jestem w strasznie głupiej sytuacji :O Bo z jednej strony, jak powiem "spotkajmy się za kilka miesięcy", to on sobie pomyśli, że do tego czasu przecież już sobie kogoś znajdzie... Ale teraz za bardzo się boję tego spotkania

a wogole to nie dramatyzuj tylko umow sie wieczorkiem idzcie to knajpki spokojnej gdzie jest swiatlo delikatne, sa takie miejsca..to ci sie nie przyjrzy za dokladnie jak tak sie boisz

Gość
Głównie to my ten trądzik widzimy ze zdwojoną siłą.. ja też nie mam nieskazitelnej cery.. mam trądzik od ok 7 - 8 lat.. czasami bywało gorzej czasami lepiej.. ale dzięki temu przekonałam się,że tak naprawdę jeśli się komuś podoamy to on naprawdę nie zwraca uwagi na ten trądzik.. mój chłopak mówi,że lubi mi dawać buziaki w policzek :) fakt,że teraz nie mam już takiego koszmarnego trądziku,ale ta skóra jest nierówna i też mam wiele niedoskonałości na niej... a jednak on tego nie zauważa nawet.. podczas gdy ja siedzę pół dnia żeby to zamaskować ;)

tak masz racje dlupota odkladac spokanie przaz pryszcze!jak macie byc razem to bedziecie i trad go od ciebie nie odgoni

Gość ghfghhgh
Jak poszłam do internisty bez makijażu, to "kazała mi" biec do dermatologa. Mam nie tylko zwykły trądzik, ale i gronkowca. Więc nie jest tak kolorowo...

Gość
Nie panikuj naprawdę,bo możesz naprawdę miło się "rozczarować" jego rekacją na Twój trądzik.. a właściwie jego brakiem reakcji na Twój trądzik :) ja z tym żyję 7-8 lat i uwierz mi,że NIGDY nie narzekałam na brak zainteresowania płci przeciwnej.. i nie mówię tego,żeby się chwalić ( i tak nikt tu mnie nie zna) .. ani też nie mówię tego żeby Cię pocieszyć specjalnie.. bo po prostu mówię Ci jak jest i uwierz,że ja mam naprawdę rację.. :)

Gość
Też miałam koleżankę, która miała takie wielkie bąble na twarzy.. i co.. jakoś wychodzi za mąż.. naprawdę trądzik nie jest aż taką przeszkodą jak nam się wydaje.. poza cerą jest milion innych rzeczy,który możesz nadrabiać :) ładny ubiór, poczucie humoru.. :)

o kurde to wspolczuje ci,moj brat mial kiedys to juz wiem czemu sie tak tym gryziesz ,pamietam jak brat wygladal:(ale znalazlam mu spuer dermatologa i z tego co pamietam dosc szybko mu to zeszlo i najwazniejsze nie ma sladow! ale boj brat sie za bardzo nie przejmowla byl nawet na dyskotece z kremem na tych syfach :D:D:D

Gość ghfghhgh
Masz fajnego brata :) Ja też jakoś funkcjonuje (w końcu muszę) - uczelnia, zakupy, spotkania ze znajomymi... Ale na szczęście niedługo (mam nadzieję!) się tego pozbędę. W poniedziałek mam badania, i jeśli wszystko będzie ok od następnego tygodnia zaczynam przyjmować lek.

Gość ghfghhgh
Podnoszę bo jestem w kropce :(

Gość
No skoro nie przekonuje cie to co mowimy to napisz,ze jestes ciezko chora