Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem i pytam

Pytać, czy nie, a jeśli tak to jak??

Polecane posty

Gość Nie wiem i pytam

Mam kolegę, swoim zachowaniem sugeruje mi, ze jestem dla niego kimś ważnym, z kim chce spędzać czas, o kogo się troszczy. Wiem też, że jest w związku i ja też jestem, choć przyznam, ze on mi się podoba. Wydaje mi się, ze jego zachowanie wykracza poza ramy takie ot zwykłego koleżeństwa, choć nie przekroczyliśmy żadnej bariery cielesności. Nie wiem, zapytać, dlaczego się tak zachowuje?? Czy to w ogóle nie ma sensu??

lo matko bosko.To po kiego grzyba jestes w tym swoim zwiazku?Jak Ci inni w glowie?

Gość Nie wiem i pytam
Bo w życiu nie jest tak prosto i łatwo, jak w filmie...

Gość oliwia 06
lepiej nie pytaj , tylko zacznij go unikac , skoro oboje jesteście w zwiazkach

" Bo w życiu nie jest tak prosto i łatwo, jak w filmie..." Obejrzyj sobie "Closer", to zobaczysz jak w filmach jest prosto i łatwo :D A rada ode mnie-odsuń się od tego kolegi i zajmij swoim facetem.

zamiast zastanawiac sie nad przekroczeniem cielesnosci, wez sie za upieczenie paczkow.Rodzinie sprawisz przyjemnosc i glupotki moze Ci przejda.Ja wlasnie biore sie za pieczenie paczkow z konfitura.

Gość Nie wiem i pytam
Pączki, mniam:):):):):) Ech, słuchajcie, to wszystko to nie takie głupotki, odsuwanie też nie jest proste... Związki... Mój to nie jest banalne chodzenie.... Jakoś w tym życiu jest skomplikowanie i tyle....