Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzoWysokiPrzystojniak

Rzuciła mnie dala niższego

Polecane posty

Przecież on nic nie osiągnie, nigdy. Ona się prz nim zmarnuje

Gość stodoła hahahhaha
co z tego że stodoła wielka a pusta... :D:D:D lepsza mniejsza z zawartością

no może sam nie zerwie wiśni z czubka drzewa ale zawsze może wspomóc się drabiną ;-)

Gość Katarinaaaa
spoko ,albo typiarka jakas załozyla ten temat,ktora chce udowodnic,ze na jej 160 polecial 195 co jest żałosne i komiczne ,albo koles jest tak pusty ,ze aż szkoda słow..jest jeszcze trzecia opcja ..autor po prostu sobie jaja robi:] wiec nie łykajcie tak wszystkiego.. poza tym nie nazywaj jakiejs 160 cm w kapeluszu pięknością ;) aż oczy bolą od tego co piszesz

Gość Katarinaaaa
coś ci link nie działa kretynko :O

Kretynie jak już. Trzeba umieć usuń spacje itd. A ona poprostu nie ma gustu. Ty byś rzuciła wysokiego faceta, dla niższego. To jak zamienić BMW 3 na poloneza :O

Gość kiczs
BMW ! to nie samochód w takich jeżdzą same gnomy

Gość Katarinaaaa
Ty kpisz sobie ze mnie? ze niby ta blondyna z mało kobiecą figurą(zero talii) ze ona niby jest ładna? piękna itd>? buahhahahahaha :D:D:D:D joke tygodnia !krzywy uśmiech,duży nos,śmieje sie na dół,tandetny styl te kolczyki pożal sie :O ta terebka ona jakas cała jest ...z reszta co mnei to mozze fajny ma charakter ..

Gość hahahahahahah
Te katerinna!!! Jak żes taka pikna to wrzuć fote ocenimy Cie. Bo pasujesz to tego wysokiego jedno idrugie myśli że chuj wie czym jest. :O Żal kurwa!!!!!!!!

Gość Katarinaaaa
hahaha-> a gówno cie to obchodzi jak ja wyglądam :O co podobna jestes do tej ze zdjęcia,ze sie tak forsujesz? i nie mow mi co mam robic,jak bede miala ochote to wstawie swoje zdjęcie poki co mozesz sobie pomarzyć:]

Gość Katarinaaaa
kur żebys wiedział/a ze jestem chuda :D i to jak zajebiście chuda chcialabys tak wyglądac przykro mi nie kazdemu jest to dane:D haha jeszcze schudne to juz w oogle ideał bede:D żal ci dupe ściska?

Gość Katarinaaaa
opierdziane gacie-dobrze,ze ty nie masz takiego dobrego mniemania o sobie:] i nie wyczuwasz ironii prostaczku:O

Gość sraniewbanie
Niekoniecznie BNB to prowokacja. Po prostu koleś ma najebane w głowie i myśli że jest nie wiadomo kim. A ta Katrina, też:O Ta ze zdjęcia, bardzo ładna dziewczyna, dobrze że nie jest z takim fajfusem jak autor tego topiku.

Gość Katarinaaaa
sraniewbanie-> to jest podszywacz ipisze w róznych nickach :O:O:O żall człowieku zejdz z anteny ;O

Niech ktoś wzpomorze radą

może jakbyś na solarkę poszedł :D to ona wróci do ciebie ! może w twojej bladej twarzy tkwi przyczyna :P