Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fossill

Czy faceci naprawdę umieją kochać?

Polecane posty

Gość jsjsjsjsj
czy na temat sexu to do mnie...

Gość Bartek21_21
Jedne narzekają, że nie mają miłości, a inne mają i czasem im się w głowie sypie. Nie wiem, czy wszystkie tak mają, czy tylko niektóre. Nie zachowywałem się chamsko wobec niej, nie byłem także na każde jej zawołanie, ale bardzo mocno kochałem. I co z tego wyszło? Nic, ona nagle zaczęła nie mieć ochoty na seks, potem nagle zaczęła odnawiać kontakty z kolegami. Nie spóźniałem się, nie narzekałem. I o dupę potłuc takie coś. Zresztą dalej sądzę, że takie zachowanie z jednej czy drugiej strony jest bez sensu, ale naprawdę więcej szczerości i jak Tobie kobieto czy Tobie facecie się coś nie podoba to po co męczyć tę drugą osobę, szukajcie swojego szczęścia dalej, ale nie psujcie szczęścia tej drugiej osobie.

Gość karoolek..............
kobieta jeszcze ta ukochana budzi w facecie żadze , wywołuje podniecenie - to jest cos zlego ? Tyle , ze WAM KOBIETA TRUDNO DOGODZIC !~ jak facet chce sexu - to zboczeniec jesli nie pkrywa sie to z waszymi checiami w tej kwesti , jak nie chce - oj tragedia bo juz na niego nie działam , on mnie nie kocham , nie podobam mu sie itd.

Gość Bartek21_21
No dokładnie tak samo jak z przedmówcą. Może jednak byliśmy za dobrzy.

Gość kris2222
zgadzam sie z karolkiem

Ej, ale weźcie przestańcie gadać, że "kobietom trudno dogodzic" "one tylko gadają o miłości, a nic o niej nie wiedzą"... przecież to nieprawda! To , że np kobieta odejdzie czy coś tez nie świadczy o tym ze nie umie kochać... Nie wiem, dzisiejsze spoleczeństwo jest chyba na tyle zepsute, że porządnych ludzi - zrówno kobiet jak i meżczyzn- jest na prawdę mało....

Gość jyjjj
yjjytygj

Gość ujkuyk
ukyhuhk