Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fossill

Czy faceci naprawdę umieją kochać?

Polecane posty

Mam wrażenie ze faceci myślą TYLKO o sexie, a miłość jest dla nich uczuciem wymyślonym. Pozanją laskę, myślą tylko o tym żeby ją bzyknac, albo wolą iść na dziwki, po co maja sie starać i tracić czas... ehh głupie to wątpię już w prawdziwych meżczyzn nie upodabianjacych sie do zwierząt....

Gość olka b
etam głupoty gadasz. 95 % mężczyzn marzy o miłości - i to śmiem twierdzić jako kobieta

no jako kobieta to mozesz tylko przypuszczać... Ta cholerna sexualnosć i wulgarnosć wylewa sie z każdej strony, jest wszędzie. Facet jak ma kobiete to oglada sie z adupami i chce je przelecieć... na erotyku jest temat o dziwkach, ze dobre, bo nie tzreba nadskakiwać... ehh a co z szacunkiem? co z tym ze kobieta tez moze byc oparciem???

Gość facet ze slunska
Myślą najpierw o seksie:) Ale i kochać umieją, to zależy. Czasem typowy lovelas który szuka okazji do seksu, zkocha się w końcu i nie widzi swiata poza ta jedyną. A czasem taki kochający i w ogóle po paru latach małżeństwa, jest kurwiarzem i Cie zdradza

Wiesz, nie bywam w klubach... ;) to chodzi o to ze ja widze np w necie, w TV ze wsząd atakuje golizna, a faceci jak zwierzęta sie tym podniecają.. czytam basha a tam kazdy facet na swoja kobiete jaka to ona beznadziejna nie jest, przegladam joemonstera a tam na kazda dupe sie slinią i "co ja bym jej nie zrobił" i tylko to, nie widzę facetów którzy by naprawdę kochali swoje kobiety..

Jak myślą najpierw o seksie, to czy oni w ogole potrafia być wierni... maja swoja kobiete, przyjdzie tu jakas z cycem wywalomnym i co - i koniec, już instynkt bierze górę..

" chodzi o to ze ja widze np w necie, w TV ze wsząd atakuje golizna, a faceci jak zwierzęta sie tym podniecają.. " polecam wejść na fotkę znaleźć przystojnego faceta z wyeksponowaną nagą klatą... ostatnio tu takiego wklejali... i przejrzeć komentarze :D

Gość olka b
to tak jak bnb napisał : w złe miejsca zaglądasz - to forum i generalnie net, joe monster, tv... eee poszukaj w realu, znajdź się gdzieś, gdzie są ludzie z pasją, a nie oddający się pustym rozrywkom i czytaniu joe monster. A zobaczysz wielu wartościowych mężczyzn, z którymi można konie kraść i pogadać o wszystkim i dla których są większe wartości niż tylko poruchać ładną laleczkę.

Fossill, młodziutka chyba jesteś. O czywiście, że są /jesteśmy zdolni do miłości. Facet oczekuje seksu od kobiety, TYLKO wtedy, gdy nic do niej nie czuje. Gdy uczucia się wdzierają nie zalezy mu tylko na fizyczności, ale także na uczuciach, poczuciu bliskości. Koleś, który bzyka co popadnie, robi to dla sportu. Zabrzmi to brutalnie, ale takie babki to tylko "worki na spermę". Każdego, nawet najbardziej zagorzałego kawalera w końcu trafia strzała amora! pozdrawiam

Wszystko jest ok, tylko, ze ja mam faceta i to 2 lata :D cholera nigdy nie dal mi do zrozumeinia, ze mnie nie kocha... jestem jego jedyną, najlepszą, nigdy nie zapomina, nieba by mi uchylił.. Nie wiem skąd u mnie to myślenie, ale nawet nie wiecie jak to cholernie męczy!:( Problem w tym, ze jak wychodzę na ulicę widzę to samo... Laski w krótkich spodniczkach z wielkimi dekoltami i faceci śliniacy sie na ich widok... to chyba jakaś obsesja :(

No jestem młodziutka, to fakt :) ale ostatnio zaczełam myslec, ze jeśli mój facet mnie rzuci, lub ja jego, z jakiegokolwiek powodu, to ja już nigdy, przenigdy nie chce mieć nikog! Bo sie mboję zdrady. I po prostu cierpienia.. dzięki Pan Antoni. Takie rzeczy pomagają. Tylko potem znow bede widziec co chce... Okropne uczucie :(

Gość żona Egipcjanina.
oj uwierz mi, że umieją, wiem co mówię.

Jak możecie, to weźcie, popiszcie ze mną, bo dla mnie to naprawdę problem. I serio mnie to męczy.

Gość kobiecakobietkano1
A co jesli wolnemu facetowi, hetero, "zagorzałemu kawalerowi" sie ewidentnie podobam, lubi ze mna spedzac czas, przytula sie , cmoka...ale szybko sie wycofuje jak np pocalunek moglby sie przedluzyc lub czuje, ze "robi mu sie goraco"? O czym to swiadczy? hm?

czegoś się boi pewnie. Może, ze sobie pomyślisz niewiadomo co... albo jest prawiczkiem i sie boi. Albo ma małego i też się boi ;)

Gość kobiecakobietkano1
powiem tak... prawiczkiem to on nie jest napewno:)i zdecydowanie nie jest niesmialy

no to musi mieć małego. Albo nie wiem, może mu zależy i nie chce zebys pomyslala ze traktuje Cie jak przedmiot?

Gość sirius
Fossill,robisz błąd wrzucając wszystkich facetów do jednego wora!Ja od ponad dwóch lat jestem sam,kochałem i to bardzo,ona była dla mnie wszystkim.Sex dla mnie nigdy nie był najważniejszy.Kiedy czułem,że jest obok,jej dotyk,jej głos to,że mam w niej wsparcie i to,że ja takie wsparcie ze swojej strony też mogłem dać wtedy czułem,że to jest prawdziwy związek oparty na zaufaniu.Ale czar prysł,bo chciała spróbować z kimś bardziej majętnym,po pewnym okresie czasu zrozumiała co zrobiła.A Ty obierasz zły target,czasem trzeba spojrzeć na tego chudego nie rzucającego się w oczy kolesia a nie na zwykłych dupcingierów.

Dzięki Ci, nawet nie wiesz, jak takie słowa pomagają.. Wiem, że wrzucam wszystkich, ale ja chyba tylko takich widzę.. znaczy może nie, ale wiesz - jestem strasznie na to wrażliwa i to mi się okropnie rzuca w oczy... Nie zrozum mnie źle ale to wspaniałe co mówisz. Nie to, ze ukochana Cię zostawiła, tylko ze kochałeś ją mocno. Ja mam faceta, tak naprawdę to cienko z kasą u nas, wiec o majątek nie chodzi :P ale czuję, ze on mnie kocha, nie wiem skad u mnie takie myślenie, to chyba jakaś obsejsa.

Gość Mirabella ...
Faceci się zakochują rzadziej, ale na dłużej ... jak się zakocha to bywa, że na zawsze ... A kobiety kochają wiele razy i często się zakochują ... Dlatego tak to wygląda z tymi facetami, bo i tak jak my gustują w tych trudnych i niedostępnych ... ale u nich to trwa ... :O ogólnie zatem kochają osoby, których nie mogą mieć ... wiele niespełnionych miłości ... A nam nawinie się kolejny trudny i już znowu kochamy... :P

Gość Mirabella ...
kolega niestety tylko to potwierdza .... :O to wcale nie pociesza ... bo aby faceta rozkochać i sprawić, aby kochał na wieki, to trzeba być zmiennym, trudnym ...a potem gwałtownie dać mu popalić ... i jest nasz ... :O Pamiętają na wieki ... dałam popalić, to wiem ... :O

Gość jakija
ostatnia rada jest do bani, od takich kobiet madry facet ucieka:P

Gość Mirabella ...
Akurat ... sam zanalizuj swój związek to się przekonasz ... :O

Gość Mirabella ...
Więc nie udawaj mądrzejszego niż jesteś ... :P

Gość Mirabella ...
jakija - sam wiesz, że Twoja kobieta nie jest zbyt wylewna i łatwa ...

Gość jestem facetem i kochałem
jak szalony...10 lat... na szczęście się wyleczyłem. Dotarło do mnie, że kobiety nie mozna traktowac inaczej niz instrumntalnie, bo kobiety nie znaja wartości slowa honor, wierność, oddanie....i tylko bezprzerwy pierdziela o miłosci....

Gość Mirabella ...
Ale sam widzisz, tych które Ciebie kochają nie kochasz ... To wiadomo od lat ... Najpiękniejsze miłości to te niespełnione ... :O

Gość do Mirabelli
cos w tym jest. Moj "zwiazek" zaczal sie od sexu i nie chce oden nic wiecej, tymczasem chciala, moglabym miec partnera na kazde skinienie. Nigdy mi nie odmowil, kiedy chcialam jego towarzystwa (mi zdarzalo sie czesto), jezdzi po 10 godzinach pracy 15km, zeby mnie odebrac z mojej pracy, przeprowadzil sie blizej mnie... to trwa juz 2 lata