Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Urszula Z

Zespół policystycznych jajników.O nie!!

Polecane posty

Gość Urszula Z

Hey W zeszłym roku podczas badania USG młodziutka Pani doktór stwierdziła że mam PCO i pokazywała mi na obrazku na jajnikach jakieś dziurki. Powiedziała żebym sie nie martwiła bo to nic złego i żebym poszła z wynikiem do Pani Ginekolog.Wspomniała również że jak na PCO jest zaskoczona że nie mam problemów z tradzikiem. A ja może na buzi nie mam tradziku ale mam pojedyncze krostki na plecach wiec tradzik jest. Pani ginekolog powiedziała zobaczac wyniki zebym przez miesiac brała Duphaston i w zasadzie tyle. okropna była. Zaczełam sie dopytywac co to jest ten zespół i czy moge miec w przyszłosci problem z zajsciem w ciaze a ona powiedziała że tak może ale nie musi być problem inajlepiej jak sie zdecyduje na dziecko przed 25 r.ż i jak bede już zdecydowana to żebym przyszła po jakies tabletki. Przepisujac mi duphaston powiedziała zebym czasem nie zaszła sobie w ciaze biorac go. yyyyy? Duphaston bralam moze 2 tyg i przestałam bo miałam co chwile krwawienia przez niego. Martwie sie TERAZ bo chce miec juz dziecko i sobie przpomniałam o tym badaniu bo staram sie juz 2 miesiace i NIC i boje sie ze to nic juz tak zostanie przez jakies glupie jajniki. Dodam że jestem b. szczupła ( chce przytyc 8 kg) cykle mam 33-35 dniowe okres trwa zwykle 5 dni a potem 2 dni plamień i zwyczajnie boli mnie brzuch i glowa podczas okresu ale nie wiem czy to normalny ból czy jakis wiekszy bo ja mam wysoki próg bólu i nie zarzywam zadnych tabletek antybólowych bo nie mam takiej potrzeby ja chce dzidziusia:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować