Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek 32 Kraków

jak poznać czy dziewczyna na czacie jest paszczurem?

Polecane posty

Gość Radek 32 Kraków

sa jakieś znamiona? Nick?sposob romzowy? Co innego?

Gość nie chce wysłać zdjęcia

Gość kobiecakobietkano1
hahaha... jak nie chce wyslac zdjecia to znaczy tylko tyle, ze nie chce sie spotkac z danym osobnikiem... wiem bo sama tak robilam... nie wysylalam zdjec a nie chwalac sie jest ładna nawet bardzo

Gość Radek 32 Kraków
nie bede zapier­dalał na randkę z takie zimno,zeby wywalić kase i przekonac sie,ze laska jest potworem. Musze miec pewnosc,ze jest ładna. Ohydnych lasek jest mnóstwo.

Gość Radek 32 Kraków
ja jestem przystojny,ale nie mam czasu poznawac lasek na miescie, pracuje i nie znma tu nikogo, przyjechalem z Białegostoku.

to umow sie z nia w jakims miejscu zebys dobrze ja zobaczyl jak bedzie brzydka to nie podchodz do niej

Gość Radek 32 Kraków
Raz tak zrobiłem,ze umowilem sie, a laska była paskudna no i ucieklem. Mialem wyrzuty sumienia. Szkoda mi tych dziewczyn, co one winne? zadbane, mile, mądre,ale brzydkie. Lepiej zeby od razu wiedzial, jaka jest. Najgorzej jak jest otyła (na sympatii słowo otyła=budowa normalna)

Gość
Zdziwiłabyś się chikulinka :-D

Gość 32 latek z mózgiem dzieciaka
wnioskuję ze masz 32 a pierdolisz jak 16:O

kiedyś, w młodości (:D) czasami bywałam na czacie i niestety moze jeden był przystojny, taki już na 100%, wysoki, zadbany, wykształcony, dobrze ubrany i wychowany, reszta to były buraki niewarte uwagi

Gość Jagna z bagna
A wy to musicie być bardzo atrakcyjni skoro na czatach i sympatii lasek szukacie. ;-)

Gość moge tylko napisac jako
dziewczyna, że na czacie same odrzuty albo amatorzy jednorazowego seksu i do tego kurduple , facet okolo 180 cm to rzadkość a poszukują samych szczuplych piekności przydaloby sie najpierw panom spojrzeć w lustro i dopiero mieć wymagania ( nie wiem jak u kobiet bo jako kobieta gadalam tylko z facetami)

Gość racja racja
facaci nagminnie oszukują przy podawaniu wzrostu dwa razy umówilam sie z facetami z czatu ( sama mam 170cm ) pierwszy mial miec 181 cm ----- byl równy ze mną , a bylam w plaskich butach, drugi podobno 179 cm------ byl niższy o pól glowy dalam sobie spokój z czatem :) szkoda czasu

Gość kot Zonk
To sie gościu na żywo umów. Po co Ci kupowac kota w worku. W necie w większości jest lipny towar, bo go łatwiej sprzedać

Gość marysia_pm
"to umow sie z nia w jakims miejscu zebys dobrze ja zobaczyl jak bedzie brzydka to nie podchodz do niej" he he he ja raz tak miałam. Jestem/ byłam, bo teraz mamuśka jestem... piękną kobietą ;) Tak przynajmniej wszyscy mówili/mówią ... umówiłam się z gościem z czatu (tylko raz jedyny)... no i nie przyszedł... hehehehe pewnie tez stwierdził, że nie jestem w jego typie ;)

Gość nie wiem jak na czatach
ale jak przegladam foty na portalach randkowych to ładnych kobiet jest sporo....natomaist co do facetów to tylko wyjątki:O

Gość nie umawiaj sie na czacie
ja sie raz umówiłam, przylazło takie....kurwa coś, 160 wzrostu może a może mniej, morda jak niewypał, wstydziłam sie z tym publicznie pokazac:O zdjęcia też są niewiarygodne, na zdjęciach jak człowiek wyglądal

Gość radziu a ty taki
piekny jestes ze paszczura niechcesz ????

Gość nosz kurde jacy wymagajacy
jeszcze ktoś uwierzy, że wy to sami żurnalowi bruneci, pieknie zbudowani, opaleni , wzrost 187 cm, piekne biale ząbki, modnie i gustownie ubrani, oczywiscie śliczne niebieskie oczeta itd kompletny brak samokrytycyzmu u facetów to norma !!!

Gość wybierz inny czat
Na gochat.in jak wejdziesz to widać przy nickach zdjęcia więc od razu wiesz z kim rozmawiasz, fajne są laseczki :>

Gość mrrrrrr3241
jasne a wszyscy faceci na czacie to blondyni 180 cm. :):)):):):)

Gość brzydkie i zaniedbane majoom
jak się pytasz o wygląd mówi że normalna jak się pytasz jakie ma włosy to zazwyczaj szatynka z prostymi włosami.... jak się spytasz w co się ubiera to normalnie lub nic nie potrafi napisać sensownego jak się spytasz czy się lubi stroić i malować to mówi że nie.... jak się pytasz o wzrost to dodaje + 5-6 cm o wage raczej nikt się nie spyta - sama se zaniży

Gość gość
przedewszystkim nie chce przyslac zdjecia sciemnia zeby dluzej pogadac bo jak przysle zdjecie to paszczurowi nawet nikt nie odpisuje umowilem sie kiedys w koszalinie z laska (paszczur) jak zobaczlem to w nerach poszedlem do agencji towarzyskiej i wybralem lale 19 lat