Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa_kasia

swędzące wargi sromowe - pomocy!!!

Polecane posty

Gość ciekawa_kasia

Chyba nabawiłam się grzybicy. Strasznie mnie swędzi. Podrapałam sie aż do krwi. Nie powinnam ale nie mogłam wytrzymać. Nie chcę rad: idź do lekarza. Wiem to. Ale mnie swędzi w tej chwili i nie mogę już. Czym to mogę posmarować. Mam Clotrimazol ale niewiele pomógł. Może jakieś domowe sposoby? Rumianek? Pomóżcie.

Gość ciekawa_kasia
no nikogo nie swiędziały?

Gość Podmyj sie kefirem

Gość ciekawa_kasia
wiem że kefir byłby dobry ale nie mam niestety Trochę mi przeszło ale to wraca kilka razy dziennie

Gość znam te bol
polecam VRATIZOLIN (maść) oraz dobry żel do miejsc intymnych. a na prawdę idź do lekarza, on Ci przepisze leki, których nie kupisz bez recepty, a pomogą o wiele szyciej. po co się meczyć?

Gość Niestety...
.. ale tylko lekarz może Ci coś przepisać, co pomoże. Ja brałam gynalgin i gynflor plus flumycon. Wszystko na receptę niestety, ale za to jak ręką odjął :) Z domowych sposobów łagodzenia swędzenia - Lactacyd femina do higieny intymnej i lactovaginal, bo zawiera pałeczki kwasu mlekowego i nieco zmniejsza ilość grzybów/bakterii.

Gość ciekawa_kasia
wiem że muszę do lekarza ale dziś i jutro nie pójdę a dwie godziny temu tak mnie swędziało że już nie mogłam i założyłam topik w nadziei że jakieś domowe sposoby znacie. Żadnych leków w domu nie mam, nawet tych bez recepty bo jak nie potrzebowałam to po prostu nie kupowałam. Narazie mam spokój, może clotrimazol zaczął działać Ale dzięki za rady

Gość ciekawa_kasia
a jeszcze zapomniałam dopisać że raczej takich typowych leków chyba nie mogę brać bo staramy się o dziecko i narazie nie wiadomo czy się udało czy nie, więc tym bardziej wolę jais domowy sposób

Gość tym bardziej...
...idź do lekarza, skoro staracie się o dziecko!

Gość ciekawa_kasia
jejku jak wy nie czytacie ze zrozumieniem pójdę do lekarza, jestem już umówiona ale jest sobota wieczór, jutro niedziela i raczej nikt nie przyjmuje. Chyba na izbę przyjęć nie muszę jechać? Już miałam nie pisać bo narazie mi przeszło, ale trochę mnie zirytował kolejny wpis: idź do lekarza, choć na początku napisałam co i jak.

Gość żaden domowy sposob...
...Ci nie pomoże od razu, tylko będziesz się męczyć.