potrzebujacy01 0 Napisano Styczeń 9, 2010 Moja dziewczyna sie boi, wiec mam pytanie czy moze byc w ciazy? Nie bylo penetracji, ze 2 razy dotknalem ja w to miejsce, wytrysk byl godzien pozniej ale na reke intymne miejsce bylo zakryte 2 partiami chiuchow, wszystko umyte itp itd za 5h proby penetracji w tylek bolalo ja wiec przestalismy. Okres ma dostac, za niedlugo ale chce ja jakos uspokoic, no i ile zyja plemniki na powietrzu w niekorzystnych warunkach ? moze byc ktos tak dobry i odpowiedziec ;d? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie penetruj tylko Napisano Styczeń 9, 2010 wez sie za nauke, polrocze sie zbliza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potrzebujacy01 0 Napisano Styczeń 9, 2010 nawet nie penetrowalem, wiec ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to nie dotykaj wiecej Napisano Styczeń 9, 2010 ciaza 100 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potrzebujacy01 0 Napisano Styczeń 9, 2010 no to zajebiscie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zanim... Napisano Styczeń 9, 2010 ... zaczynasz współżycie, dowiedz się wszystkiego o tym JAK można zajść w ciążę i jakie sytuacje nie są bezpieczne. Wtedy nie będziesz się stresował. Oczywiście to samo dotyczy Twojej partnerki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potrzebujacy01 0 Napisano Styczeń 10, 2010 no dobrze, ale czy ktos moze mi odpowiedziec?... juz sam nie wiem co mam myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach