Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka87

dekoloryzacja-chciałabym zrobic ,proszę o rady

Polecane posty

Gość forumowiczka87

czesc dziewczyny otóż do rzeczy:) mam od lat ciemny braz co roku odpierdziela mi palmya,by zmienic ten kolor swoj mam ciemny blond......bardzo bym chciala miec taki kolor jak np jesicca alba albo beyonce ,nawet jasniejszy,przeraza mnie wizja bycia rudą po dekoloryzacji ?ale czy mozna zrobic tak żeby po tym zabiegu przefarbowac wlosy na jakis karmelowy?jak to jest zniszy mi wloski?mam nie długie na boba ściete.......

Gość forumowiczka87
i jak pomożecuie???????????????????????????????

Gość forumowiczka87
rzeczywiście pomoże dziekiz aradę ...zal

Gość cmentarna oragne342
przykro mi kolezanko ale ta rudosc bedzie twoja zmora i przesladowczynia:-O mam naturalnie popielaty blond, farbowalam sie na platyne przez 2lata.potem cos mi odpierdolilo i zrobilam sie na wrone...i tak przez rok :-O chcialam wrocic do ciemnego blondu i co ja nie przeszlam!! najpierw rozjasnialam stopniowo, wyszedl jakis rudy sredni braz:-O potem nalozylam caly rozjasniacz, wyszedl jasny rudy, nalozylam sredni blond i wyszedl rudo-brazowy kolor a na odrostach sredni, zloty, ladny blond:-O potem nalozylam ciemny blond i wyszedl na poczatku czarno-rudo-ciemno brazowy a nastepnie zmylo sie na rudy jasny braz z czarnymi pasemkami i blond odrostami:-O nastepnie myslalam ze cos w koncu z tego wyjdzie i znow nalozylam rozjasniacz na jedno pasemko i znowu wyszedl jasny rudy a po nalozeniu sredniego blondu, brazowo rude gowno!!! najlepsza metoda jest wyczekiwanie gdy wlosy odrosna, innej rady nie ma, zwlaszcza jesli farbowalas sie czarna farba paletta:-O

Gość cmentarna oragne342
aaaa i te farbki loreala, garniera czy nawet samego paletta(jesli chodzi o ciemne/srednie blondy)szybko sie splukuja i pozostaje jesien sredniowiecza:-O a niektore wloski ciagnely sie jak recepturki

Gość forumowiczka87
czyli nie mam szans na karmelowy po jednej wizycie u dobrego fryzjera?

Gość diesnatalis
błagam Was dziewczyny, co Wy za brednie tu piszecie.. jeżeli pojdziesz na dekoloryzacje DO SALONU fryzjerskiego,to Ci zrobia,co chca.. a jesli fryzjerkam mowi ,ze to nie mozliwe, to chyba troche pomylila zawody,bo to.. owszem.. JEST MOZLIWE. Ja umowilam sie na dekoloryzacje na za tydzien, powiedzialam fryzjerce ze chce wrocic z czarnego(farbowalam prawie 2 lata) na taki ciemny(troche bursztynowy) blond,i co.. ok, i nie ma problemu. Wszystko da sie zrobic.