Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słoiczki Bobovita.

Słoiczki Bobovita

Polecane posty

Gość Słoiczki Bobovita.

Co o nich sądzicie? O nowościach? Włoska kuchnia,barszcz ukraiński itd. ? i ogólnie ?

Gość Słoiczki Bobovita.
Wywalaj !

Gość pomarańczka000000
NIE! a opinia na ten temat: zamiast dawac dziecku sliczki zacznij gotowac leniu

Gość Słoiczki Bobovita.
Boże,po jaki ch** ty wchodzisz na takie forum? Przepraszam bardzo ale ja będę dawała mojemu dziecku to co mi się podoba,a nie co jakaś otyła czternastolatka mi powie ;)

Gość pomarańczka000000
i tu widac Twój poizom.... dorosla kobieta pisze do dziecka w ten sposob i jeszcze podkresna slowo otyla.... moze i mam nadwage i co z tego... ____________________________ Zapraszam na mojego bloga i prosze o wpisy Blog jest o mnie o mojej bardzo dużej nadwadze. http://otylanastolatka14.blog.onet.pl/ Prosze wejdzcie, poczytajcie, zostawcie komentarz

Gość Słoiczki Bobovita.
Więc może tak wystawiając opinie na temat słoiczków,czy masz jakieś doświadczenia z nimi? Masz dziecko,że się wypowiadasz? Wiesz co lepsze? Więc po co w ogóle wchodzisz na forum macierzyństwo? Nie widzę sensu Twoich wypowiedzi w innych tematach,także wypad na inne forum,a nie ludzi denerwować!

Gość Słoiczki Bobovita.
Dlaczego? Dlatego,że spamuje na każdym temacie? Kurde,sama mama nadwagę i nie piszę w każdym temacie jaka biedna jestem.

Gość Słoiczki Bobovita.
Kuźwa bo w wieku czternastu lat nadwaga to jej wybór. Rodzice już jej nie wciskają, wystarczy mniej żreć i ćwiczyć(przepraszam jeżeli otyłość spowodowana jest jakąś chorobą w co wątpię)

Gość pomarańczka000000
jestes dorosla kobieta, masz meza tzn. ze komus sie podobalas ale chyba masz kompleksyi wyzywasz sie na innych, nie wiesz jaki horror przezywam w szkole dlatego chce zeby ktokolwiek mi odpowiedzial przykro mi ze ejstes dorosla kobieta a amsz tak malo empati i zrozumienia dla drugiego czlowieka

Gość Słoiczki Bobovita.
Dla chcącego,nic trudnego. Może trochę przesadziłam,ale takie jest moje zdanie na ten temat.

Gość pomarańczka000000
lady - dziekuje :) sa chociaz wyjatki prawdziwych ludzi :) a takie panie niech lepiej nic nie mowia... spolczuje twojemu dziecku takiej matki

Gość Słoiczki Bobovita.
Ale pomarańczko,ćwiczysz? Stosujesz diety? Byłaś u lekarza? U dietetyka? Cokolwiek? Czy po prostu internet ma Ci pomóc?

Gość Słoiczki Bobovita.
Co ja mówię? Powiedziałam,że sama mam nadwagę,a nie żale się każdemu po kątach.

Gość pomarańczka000000
spojrz na swoj ton i slowa wypowiedzi... a bylam u tylu lekarzu u ilu ty przez cale zycie nie bylas ale nie bede sie tlumaczyla... jak bys weszla na forum bys przeczytala co przezywam w szkole i ze jest szansa ze wyjade do sanatorium ale to dopiero we wakacje zeby nie tracic szkoly

Gość Słoiczki Bobovita.
ja czytałam Twój blog już wcześniej,ton mam taki dlatego,że to nie forum na ten temat? Czemu ty tego nie uszanujesz?

Gość pomarańczka000000
bo za wszelka cene chce znalesc przyjaciol podobnej "miary" wiec nie bede na ciebie ani innych wracaj uwagi wredna chamska babo sajonara

Gość grrtgtrbr
ana moje oko to sloiczki maja racje przeciez sa inne forum o takiej tematyce gdzie znajdziesz jakas bratnia dusze a to forum dla matek z dziecmi i ciezarnych denerwuja mnie tak samo te twoje wpisy w innych temat moze wykup reklame w google

Gość ANITKA300
wlasnie dziecko 14lat a wypowiada sie o zabawach z dwu latkiem....

Gość pomarańczka000000
zal.pl nara

Gość Słoiczki Bobovita.
No nie,jak już słyszę żal.pl to mnie rozwala. Dziecko spać!

Gość pomarańczka000000
i co? czasami 14 latka jest bardziej kreatywna i barwna niz 30 latka dorga anitko.... czasami bawie sie z 2,5 letnim kuzynem i 5 letnia kuzynka ale wdze ze jak ma sie nascie lat i nadwage to traktuje sie go jak tredowatego...

Gość pomarańczka000000
no wlasnie zamiast siedziec na forum idz do meza do sypilani albo do dziecka sie pobawic... nie wiem czy wiecie jest sobota czyli dzien w ktorym sie odpoczywa z rodzina i znajomymi...

Gość ANITKA300
nie uzalaj sie nad soba tylko wez sie w garsc i postaraj sie zrobic cos z ta nadwaga.

Gość Słoiczki Bobovita.
Kurcze dziewczyno nie miej do siebie takiego podejścia. Uważaj sie za atrakcyjna i nic nikomu do Twojego wyglądu. Miej wszystkich w dupie,sami nie są idealni,może chudsi,ale jeden ma odstające uszy,drugi nos za długi. Mniej to głęboko w dupie! Mój mąż i wiele innych osób znam,zawsze mówiło,że lepiej być trochę grubszym,niż za chudym.

Gość ANITKA300
jestem z mezem akurat siedzi kolo mnie a o tej godzinie to dzieci spia wiec nie wiem co tu jeszcze robisz

Gość Słoiczki Bobovita.
Wiesz dzieci z reguły o tej godzinie śpią,więc jak mam się z nim bawić ? :D

Gość pomarańczka000000
teoretycznie zaliczam sie do nastolatkow czyli nie do konca dzieci... ciekawy spoosb spedzania czasu anitko.... siedzenie z mezem przy komputerze.... zal mi ciebie sloiczki to nie takie proste jak idziesz korytarzem i sie z ciebie smieja, a przez caly dzien na lekcjach takich kilku rzuca w ciebie roznymi przedmiotami szkolnymi i mowi spasiona swinio... przykre ale prawdziwe

Gość ANITKA300
a czemu tobie mnie zal?akurat czasem tez mozna sobie spokojnie posiedziec nie zawsze trzeba sie pierdolic jak tylko dzieci zasna