Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korallogool

Najlepiej zarabiająca grupa społeczna oczywiście -lekarz , ale nie byle jaki

Polecane posty

Gość dokladnie... jeszcze tylko
babinki na wsie uwazaja, ze lekarz to prestizowy zawod. w dobie łatwo dostepnej informacji wyszlo ilu znich to tluki niedouczone:o

Gość kiedyś w wiadomościach
No nie wiem czy niedouczony tłuk dałby sobie radę na medycynie :O Dzisiejsza młodzież nawet matury nie potrafi zdać z wymaganych przedmiotów.Cos o tym wiem,bo u mnie w szkole 3 osoby zdawały chemię :O

Gość Wygralam
zawod jak najbardziej prestizowy.

Gość zawod lekarza
nie jest prestizowy. medycyna to pamieciowa. wlasnie dla tlukow. zawod jest wazny bo dotyczy nas samych. Z lekarzem mozesz pogadac o sprawach o ktorych nie pogadsz z ksiedzem. ale ksiadz ma wiekszy prestiz i wiekszy posluch i wszystko mu powiesz na spowiedzi a lekaerzowi nie musisz.

Gość beatka sdsd
ahaha dobrze że się dowiedziałam że jestem tłukiem :D i po to sie męczę zeby po 30 zarabiać w miare, chyba nalezy mi sie wynagrodzenie za 13 lat nauki? (6lat studia, rok stażu, 6 lat specjalizacji) ?????

Gość beatka sdsd
a co to wogóle za porównianie do księdza? ja jestem przede wszystkim człowiekiem, kobietą i na ostatnim miejscu lekarzem będę. dlaczego uważacie że nie można z nami pogadać o innych sprawach?

Gość beatka sdsd
a jeszcze wracając do księdza to byś się zdziwił ile pacjenci mówia lekarzowi. księdzu mówią te same grzechy od 1 komuni świetej (wyjątek mohery , które traktuja ksiedza jak koleżanke do obgadania sąsiadów i "złej" rodziny) a lekarz wie wszystko, cała historie rodziny, kim jest jej mąż, czy jest pierwsza żona, czy ma kochanka, choroby weneryczne, pieprzyka na tyłku, czy pali, pije ( nawet jak kłąmią to badania nie kłamią :) ) wiec mało wiecie

Gość ja tam do księży
żadnego szacunku nie mam,niby czemu,wybrał taki zawód dla wygody.A lekarz przeciwnie,wybrał chyba najcięższy.tylko oczywiście jest różnica między np chirurgiem,który co dzień ratuje ludzkie życie,a lekarką siedzącą w przychodni za biurkiem i przepisującą antybiotyk na katar

Gość beatka sdsd
lekarka wypisująca ci "tylko" syrop na katar uczyła się 13 lat! :O

Gość beatka sdsd
szkoda czasu i tak wam sie nie przetłumaczy, wracam do książek dla tłuków :D i moze kiedyś przyjdziecie do mnie po recepte :D pozdrawiam

Gość ta co przepisuje syrop
to akurat sie uczyla 6 + 1 + 4 = 11 bo rodzinna trwa 4 lata :P

Gość ...lekarka...
Jednym słowem nauka, nauka, nauka !!! Uczcie się dzieci !!! Jestem kimś więcej niż księdzem , chodzącym aktualnie "po kolędzie", zbierającym "po groszu" za kolędę, Bogu ducha potrzebnym słowem... Słucham, cierpię wraz z Wami, wysłuchuję codziennie tylu skarg, żali, oprócz porady duchowej niosę leczenie, diagnozuję, pomagam, jakim kosztem swojego życia ??? Żadne pieniądze nie oddają tego , co poprzez wykonywany zawód straciłam...

Gość notariusz
ze niby lekarze najlepiej zarabiają? heheh!:classic_cool:

Gość ...lekarka...
no właśnie, prawnik, notariusz, komornik, nie mówiąc już o wyżej wymienionych...

Gość ...lekarka...
;-))) Dobranoc... kolorowych snów ;-)))

Gość 2 prestizowe zawody
to nadal prawnik i lekarz, kazdy Ci to powie. a o tzw "bizmesmemach' to lepiej nie gadaj bo sie osmieszysz teraz kazdy nawet wlasciciel punktu z wata cukrowa jest wielkim "bizmesmemem" za 1000 zl :classic_cool:

Gość zawod lekarza
ale to ksiedzu i tak wszystko powiesz o co zapyta, bo ci rozgrzeszenia nie da , a lekarzowi nie musisz. lekarka - po co sie tak poswiecasz? to zmien zawod i pracuj za pienioadze.-

Gość Zdkpoplik
NIE BYLE JAKI LEKARZ! rodzinny, hfee CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM ,GAMONIe

Gość richwomann
mm w rodzinie szawgra lekrza ginekolog zarabia 20 tys na miesiac pracuje 8 godzin dziennie w prywatnej klinice jego zona zarabia 10 tys jako kierownik regionalny firmy komputerowej ,a co do mojego meza ma 3 frimy i zarabia 30tys na miesiac ja nie pracuje bo nie pojde za 1000zl

Gość a tak a propos czego to
było?opowiedz to fiskusowi :P

Gość richwomann
jak masz chujowa firme to chujowo zarabiasz ale jak masz porzadna to przynajmiej 10tys wyciegniesz wiec mi tu bzdur nie opowiadaj

Gość hbjhnm
richwomann------- o czym ty piszesz dzieciaku ? i co wg ciebie oznacza "pożądna firma" :D

Gość hbjhnm
porządna * :D

Gość ...lekarka...
richwomann ;-))) Zazdroszczę zarobków :-)))

Gość ibjinkkjn kmn.knjm jm
ale wy wszyscy pierdolicie hipolicie :o a najlepszy tekst ktos odpierdolil z ksiedzem :D