Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japitolę

głupia sprawa z ginekologiem

Polecane posty

Gość japitolę

Oceńcie sami czy ten pan "coś do mnie ma" czy przesadzam. Więc tak: Chodzę do bardzo dobrego i znanego ginekologa. Dziwne sytuacje zaczęły się od tego, że zawsze przy badaniu dziwnie dotykał mojej nogi a właściwie ją macał... Myślałam, że jestem przewrażliwiona, ale kiedy wchodził mój mąż ze mną na badanie, żeby zobaczyć usg to wtedy się tak nie działo. Moja kumpela, która też jest jego pacjentką mówi, że jej tak nie badał... Kiedyś powiedział mi, że mnie lubi... Przysłał mi na maila życzenia noworoczne, pisze smsy z pytaniem "co słychać?" Pisze mi też na maila, że mam przyjść na wizytę tak ajka się umawialiśmy, chociaż się wcale z nim nie umawiałam (już jestem po porodzie i nie planowałam wizyt). Lekarz jest ok 50, ma żonę . Czy on coś do mnie ma czy ja sobie to urajam? Piszcie co myślicie, bo chyba jakby co wolę zmienić lekarza, choć wolałabym tego nie robić, bo w razie problemów ginekologicznych to on jest świetnym fachowcem. Ale trochę się go teraz krępuję...

Gość mój ginekolog
zrobił mi minetkę

Gość gtagirlsatisfaction1992
Idź lepiej do kobiety ginekologa. Ja byłam raz u faceta ghinekologa i dziękuje:o

Gość knmsgld
pomarzyc ludzka rzecz

Gość a niby skąd ma twojego maila
nie wiem kto jest nienormalny ty czy gin kto podaje maila ginowi ? musiałby być zbokiem by kręciła go kobieta w ciaży bleh

Gość ja_tam_wiem_co_on_chce
heheh, a nie czułaś się po badaniach dziwnie i nie miałaś przypadkiem zaników pamięci ? jak do tej pory nie (no bo ciąża) to teraz już na pewno tego doświadczysz ! najlepiej z nim zerwij....;)

Gość mój ginekolog
jest moim mężem , więc to chyba normalne .

Gość samanta24
hehe :D

Gość japitolę
Maila ma bo od każdej pacjentki bierze maila w celach kontaktowych, tak samo nr telefonu. Tylko nie wiem czy każdej pisze to co mi. Jak powiedziałam mojemu mężowi to co wam to się wku***ł na niego. Czyli co? To chyba nie są standardowe relacje pacjentka-lekarz?

Gość Richard Alpert
A ile Ty masz lat??

Aleś ty naiwna... Zgwałci cię, to będziesz pytać, czy to standardowe relacje gwałciciel - ofiara, czy też bardziej lekarz - pacjentka? A tak w ogóle to lekarze to zboczuchy, przetestowałam na sobie...

Gość japitolę
24 lata. Dlaczego pytasz?

Gość Richard Alpert
Bo może on własnie szuka takiej młodej laseczki. Powiedz mu jasno co i jak, a jak nie pomoże zmień ginekologa.... Poważnie

Gość mama mija ale jaja

ja też chodzę do kobiety, a i to jakoś czasem dziwnie zerkała kiedy podchodziłam do fotela. Faceta to już całkiem sobie nie wyobrażam w takiej sytuacji.

Gość A bo to sa mamłaje
Luska to z ciebie faktycznie mamlaja :D