Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIMKA

Viktor Żenni

Polecane posty

Gość A komu zalezy
Wow jaki tu wysyp terapeutów,no prosze jak miło:)

Gość universumed
I po co ta IRONIA ? Ja kiedyś byłam chora i ta metoda mi pomogła. Metody konwencjonalne nie dawały ani rezultatów , ani NADZIEI .Mnie wtedy nie było do śmiechu. Dla osoby poważnie chorej, każda terapia jest dobra jeżeli daje jakąkolwiek nadzieję - bo NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Gość A komu zalezy
To nie jest ironia universumed,tylko zadowolenie,sam jestem terapeuta i pomagam ciezko chorym i pokrzywdzonym przez lekarzy:D

Gość universumed
O!!!!!! W takim razie PRZEPRASZAM i witam w klubie.

Gość syd1964
Czy któryś z szanownych terapeutów, których coraz więcej (chwała Bogu), lecz nie na terenie Nowego Targu i okolicach (ciekawe dlaczego?), leczył przypadek epilepsji i z jakimi skutkami? Dam się pokroić, aby mój syn odzyskał zdrowie. Przepraszam za słowo "szanownych", ale to naprawdę z szacunku. Pozdrawiam serdecznie.

Gość universumed
Witam. Rozmawiałam z dr.Żenni o przypadku Pani syna. Generalnie biorąc padaczka jest jednym przeciwwskazaniem dla tej metody.Można próbować jednak stosować tylko prąd galwaniczny ( bez prądów Bernarda), ale pozytywne wyniki są nie do przewidzenia.Po więcej informacji proszę zadzwonić do mnie do gabinetu 24 godz na dobę.Tel. 698691235.Pozdrawiam

Gość anna85
uniwersumed, a co leczyłaś przy pomocy tej metody i jak długo Ci zajelo leczenie? No i z jakimi kosztami trzeba się liczyć

Gość unversumed
anna85.Ja mam zakrzepicę żył głębokich lewej nogi ,pachwin i nieczynną żyłę biodrową.lECZENIE KONWENCJINALNE ZAPOBIEGA TYLKO POWSTAWANIU KOLEJNYCH ZMIAN, NATOMIAST NIE LECZY JUŻ ISTNIEJĄCYCH. Metoda Żenni uruchomiła moje sił obronne organizmu.Po 8 zabiegach ( zabieg 1 raz na miesiąc ) mam nogę czystą do pachwiny.Co dalej zobaczymy.Metoda ta ma wiele zastosowań np. jest rewelacyjna przy leczeniu tarczycy.Dr Żenni dostał honorowy doktorat za stosowanie i wyniki tej metody przy Dziecięcym Porażeniu Mózgowym.Cena zabiegu u Żenni to kwota 150-200zł. W gabinetach asystentów ceny są na ogół niższe.

Gość unversumed
clara, zapewniam Cię , iż asystenci drŻenni, równie dobrze wykonują zabieg jak on sam.Poza tym jeśli są jakieś niewiadome, to dr jest dla asystentów 24 godziny na dobę pod telofonem . Śmiem twierdzić , że sumienny asystent patrzący na pacjenta a nie na jego kasę, jest wstanie poświęcić pacjentowi nawet 3 godz.(a nie 45 min) .Mam takiego pacjenta z nowotworem trzustki i takie zabiegi trwają ok 3 godz.a ja jestem wtedy tylko do jego dyspozycji.Pomimo tak długiego czasu stymulacji,moje wynagrodzenie nie wzrasta.

Gość mari-a58
Dawno nie zaglądałam do Kafeterii ale postanowiłam zobaczyć co mają do powiedzenia osoby korzystajace z terapii metodą Zenni. Miło widzieć,że grupa terapeutów się powiększa z korzyścią dla potencjalnych klientów mieszkających w rejonie gabinetu.Ja prowadzę gabinet od 2010r , również korzystałam z terapii z pełnym wyzdrowieniem. Do osób pytajacych o efekty terapii- należy poddać się i samemu ocenić swoje samopoczucie a później wyniki badań to jest wiarygodny dowód na skuteczność metody.Ale, małe ale nie oczekujcie Państwo cudów po 2-3 zabiegach ja wzięłam 27 zabiegów raz w miesiącu (jeździłam do W-wy i Krakowa )koszty w stosunku do zdrowia nie miały znaczenia. Życzę powodzenia Kontakt Łódź 605-622-449 - Fizomed

Gość katja 22222
co też pani pisze ? tyle zabiegów? ja jestem po drugim i energia mnie rozpiera:),ta metoda działa naprawdę!

Gość mari-a58
Tak, tyle razy byłam na terapii.Moje oczekiwania były długie na poprawę zdrowia i samopoczucia i monitorowane badaniami. Kazdy organizm jest inny i wymaga holistycznego podejścia. Pozdrawiam

Gość mari-a58
Tak, tyle razy byłam na terapii.Moje oczekiwania były długie na poprawę zdrowia i samopoczucia i monitorowane badaniami. Kazdy organizm jest inny i wymaga holistycznego podejścia. Pozdrawiam

Gość Dorota 1970
Witam, ja przez dwa lata byłam pacjentką dr. Zenni ( nadczynność tarczycy). Dzięki terapii mogę normalnie żyć - pracować, zajmować się dziećmi, chodzić po górach. Zniknął wytrzeszcz oczu, kołatanie serca, osłabienie. Obecnie pomagam innym. Zapraszam do Warszawy, telefon 609 030 733.

Gość mari-a58
No własnie aby powrócic do zdrowia to nie trzy pięć stymulacji ale kilkanascie

Gość aneta2013
Witam serdecznie! Ja również byłam pacjentką dr.Żenni (atopowe zapalenie skóry/egzema) od dziecka miałam skazę białkową, która przerodziła się w azs/egzema. Wiecznie chodziłam po dermatologach, różnorodnych badaniach aby znaleźć w końcu przyczynę mojej choroby już nie mówiąc o ilości wydawanych pieniędzy miesięcznie na leki, drogie kosmetyki :( aż w końcu trafiłam na dr.Viktora Żenni dokładnie rok temu miałam pierwszą wizytę po której lepiej się zaczęłam czuć co do problemów skórnych już po drugiej stymulacji były widoczne efekty, a po trzeciej niesamowita ulga:) już normalnie mogłam funkcjonować w życiu codziennym. Mogłam zmywać, prać, sprzątać (kurz). Również miałam problemy z miesiączką, ponieważ wstrzymała mi się na 4 miesiące po 2 stymulacjach powróciła :) Miałam również problemy z kręgosłupem, ponieważ wypadły mi 2 kręgi po wizycie u kręglarza cały czas doskwierał mi ból jednego kręgu, grze rehabilitacja na NFZ oraz masaże na które chodziłam przez rok czasu nie pomagały :( po stymulacjach u dr.Żenni odczułam ulgę ponieważ ból w okolicach kręgu zniknął :) Mam również przykład osoby u której wykryto guza odbytu po chemii i naświetlaniach dana osoba miała wielkie problemy z załatwieniem swoich potrzeb fizjologiczych jak i zarówno z funkcjonowaniem w życiu codziennym (również towarzyszy jej choroba stwardnienia rozsianego) Na zalecenie dr.Victora Żenni stymulacje były robione 2x w tygodniu po 2 miesiącach stymulacji kobieta przejeździła całe wakacje ze stowarzyszeniem stwardnienia rozsianego. Zaczęła normalnie funkcjonować, czuła się o wiele lepiej, jak zawsze chorowała co roku na grypę tak w tym roku żadne choróbsko jej nie dopadło :) Efekty po prostu niesamowite po chemii i naświetlaniach ciężko jej było wrócić do normalnego funkcjonowania, a po stymulacji się udało :D W związku z tak korzystnym wpływem prądów na mój organizm, ale i również mojej rodziny oraz znajomych przeszłam szkolenie u dr.Viktora Żenni. Zaczęłam się zajmować prądami pomagając innym bo na prawdę warto efekty są widoczne u jednych szybciej u innych troszeczkę wolniej w zależności od organizmu i zaawansowania choroby. Zapraszam do Warszawy tel. 508303088 Pozdrawiam :)

Gość karli83
Proszę o namiar na kogoś, kto pracuje metodą Zenni blisko Zawiercia, niestety nie mogę sobie pozwolić na dalekie trasy.

Gość gość
a skim on się żeni ten Viktor???

Gość Michalinax
ja leczę się się u doktor Jolanty Kukuczka - Sułkowska w Katowicach i jestem bardzo zadowolona z efektów czuję się dobrze, waga po lekach wróciła do normy. a pani doktor jest przemiła i pomocna tutaj jest jej strona jakby ktoś był zainteresowany http://kardiolog.slask.pl/ pani doktor nawet dojeżdża do pacjentów w okolicach Katowic, Chorzowa i jeszcze kilku miast.

Gość gość
Byłam kilka razy z wizyta u tego faceta ktorego nazywaja doktorem,(ma tytuł doktora ale z fizyki bo z medycyna nie ma nic wspólnego).Jezdzi ze swoimi asystentami po całym kraju,za aparaturą i kasuje ale z leczeniem to nie ma nic wspólnego.Pierwsza wizyta 200zł,następne 150zł.Naciąganie naiwnych.Zreszta sam ma w ok.karku dużego guza i gdyby tak naprawde uleczał to sam by sie swojego pozbył.Szkoda czasu i pieniędzy,dpbrze ze sie zorientowałam i zakonczyłam głupią kuracje bo dzis kto wie ale byłabym 2m pod ziemią.Pozdrawiam

Gość gość
dr Żenni to takie placebo

Gość gość
Viktor sie Żeni??

Gość Grażyna 2
Informacja dla osób szukających możliwości leczenia metodą Zenni. W Krakowie ja chodzę do pana Krzysztofa (jest uczniem dr Zenni) tel 600 80 55 77. z tego co wiem to chyba nawet dojeżdża do pacjenta jeśli chodzi o okolice Krakowa. Najlepiej i tak skontaktować się z nim i wypytać o szczegóły. Pozdrawiam wszystkich.

Gość gość
Ale nie wolno podawac numerów telefonu,to przeciez jawna reklama,a Wiktor się żeni???

Gość gość
Grażyna 2 po robisz reklame i wpuszczasz w maliny osoby ktore potrzebuja pomocy lekarzy a nie oszustów.Dobrze wiesz ze ta metoda pomaga jak umarłemu kadzidło.

Gość gość
No moze nie tyle ze pomocy lekarzy,ale tez ewidentnie nie tej pomocy ,napewno

Gość gość
A czyjej pomocy jesli moge wiedzieć???skoro nie tej i lekarzy też NIE

Gość gość
oj duzo jest w Polsce dobrych specjalistów i terapeutów od wszelkich chorób,lekarze to tylko kase tłuka ,wiec słaba z nich pociecha

Gość Jomaka
5lat temu byłam klientką dr Żenni we Wrocławiu, miałam problemy z uciążliwą migreną, dokuczały mi przewlekłe bóle kręgosłupa, po 5 stymulacjach objawy ustąpiły. Dziś po latach, mogę potwierdzić ich skuteczność i trwałość. Każdy z nas ma wolną wolę i sam decyduje o metodzie leczenia/terapii. Do bezwzględnych zwolenników medycyny akademickiej, ta metoda nie trafi, nawet gdy podsunie się im pod oczy udokumentowane przypadki wyleczenia lub poprawy wyników. Na szczęści na swej drodze spotkałam kilku lekarzy, którzy uwierzyli i współpracują ze mną, odkąd z pełnego przekonania i po szkoleniu u dr Żenni, rozpoczęłam pracę tą metodą w swoim gabinecie, niosąc ulgę w cierpieniu, bólu i przywracając sprawność zaburzonym organom ciała.Jestem z wykształcenia dietetykiem, więc dodatkowo udzielam wskazówek żywieniowych dotyczących leczonych obszarów (jeśli takowych wymagają) Przyjmuję w Poznaniu i Bydgoszczy tel.501-453-059 lub www.diet-a-med.pl