Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIMKA

Viktor Żenni

Polecane posty

Gość gość
Właśnie czytam opinie, bo chciałam się dowiedzieć coś na temat tej metody i jestem zdumiona, że nie ma żadnych specjalistycznych opinii i potwierdzeń tych badań. Przecież powinny być publikacje dostępne w internecie, też mi się to wszystko wydaje podejrzane.

Gość gość
Przeczytaj proszę pazdziernikowe wydanie O czym Lekarze Ci nie powiedzą i będziesz wszystko wiedziała Bardzo polecam str.22-Metoda Zenni-leczy przyczynę i uwalnia od bólu.

Gość gość
Do Dr.Haus. Jeżeli Ci Metoda Zenni nie odpowiada to idż i lecz się u bardziej utytułowanych i tyle w temacie.życzę zdrówka.

Gość gość
Odwalcie się od Pana Doktora, dajcie mu robić biznes dalej!!!!

Gość gość
A Ty mucho plujko jesteś taka mała że nic innego nie potrafisz robić tylko opluwać innych.Jak pisał M. Wańkowicz-Cechą narodową Polaków jest opluwanie ludzi znanych.ŻAL MI CIEBIE.

Gość gość
Proszę pokazać dyplom, to wszystko!

Gość gość
Przepraszam że wtrące swoje 3 grosze ale miejsce muchy plujki o ile mi wiadomo jest na śmietniku.

Gość gość
Ja też pozwolę się wtrącić, wierzę w znachorów, modlitwę i nawet w tą technikę ale proszę nie wmawiać mi studiów Pana "doktora" w Azji Południowej. Uczciwość się liczy!

Gość gość
Tak jakoś się składa że aktualnie ci wierzący (nie obrażając innych wierzących) są najmniej uczciwi.

Gość gość
Najważniejsze jest to co mówią i piszą pacjenci.

Gość gość
widzę, ze dyplomu Pan dr nie przedstawi, no trudno. Życzę Słodkiego, miłego życia.

Gość gość Aga
Poprzednio dobiegłam do tramwaju bez zadyszki miałam zabieg na astmę i na zatoki...Znowu oddycham pełną piersią...znowu czuję zapachy. Metoda skuteczna i polecam. Teraz drugi zabieg ...trochę inaczej, bo wcześniej lekko bolały płuca, jakbym się napaliła papierosów. Teraz bezobjawowo. Ciekawe czy i kiedy odstawię leki bardzo na to liczę

Gość gość
Zwykły oszust i blagier. Nie potrafi pomóc sobie ani najbliższym, a cóż dopiero obcym. Wyciąga od naiwnych pieniądze. Ma niewydolność serca (fioletowe usta), chorobę zwyrodnieniową (haluksy i krzywy kręgosłup), na karku bliznę po operacyjnym usunięciu guza. Jego żona ma silną wadę wzroku i wole tarczycowe. Oboje powinni być silni i zdrowi, a tymczasem ..... Ciasny pokoik, zero intymności, kilku pacjentów obok siebie na krzesłach. Elektrody jednym wkłada w majtki, innym kładzie na głowie, innym przytyka do szyi lub klatki piersiowej, nie widziałam, żeby je dezynfekował. Widziałam natomiast, jak jego pomocnik płukał te szmatki pod kranem i przynosił dla kolejnych chorych. Mokre szmatki wielokrotnego użytku, tak samo jak folia od pacjenta do pacjenta. Nie widziałam, żeby aparaty, których używa, były podłączone do gniazdek z uziemieniem. W urzędzie patentowym p.Wiktor Marek Żenni nie figuruje jako wynalazca czegokolwiek. Żenada i kryminał. Daje ludziom nadzieję na wyleczenie każdej choroby, raka, a to wszystko ściema. Pacjenci rezygnują z operacji i chemioterapii, bo myślą, że brudna szmata z elektrodą w środku przyłożona do ich ciała przywróci im zdrowie.

Gość gość
Pomaga a nie niszczy organizmu jak farmaceutyka. Pomaga na tarczycę, ludzie mówią o zmniejszających się guzkach tarczycowych, zakrzepicę, duża poprawa i możliwość wykonywania prac ogrodowych z kucaniem i inne, astma - przywraca głęboki oddech. To jak sama nazwa mówi elektrostymlacja, stymuluje organizm do samodzielnej naprawy. Skoro NFZ nie chce finansować przedsięwzięcia to tak też wygląda informacja o ewentualnym pomaganiu, pocztą pantoflową. \jedna pani drugiej pani\. Jak ktoś nie chce wierzyć to nie musi, jego sprawa niech się męczy dalej ze swoją chorobą, ale niech nie uprzykrza komuś życia, nikt nikogo na siłę nie zmusza do stymulowania swojego organizmu i podejmowania przez organizm samodzielnej walki z chorobami.

Gość gość
Są zwollennicy i przeciwnicy metod ale to nie przeszkadza działać dalej.Prawda?

Gość super gosc
Tysiace pacjentow w Polsce wypowiedzialy sie pozytywnie na temat elektrostymulacji Zenni. Badania krwi, USG , Tomografia, potwierdzaja skutecznosc metody. Coz wiecej odpowiedziec zawistnikom ? Czy gabinety innych terapeutow , w Polsce, Anglii, Australii, Norwegii, Niemczech, Kanadzie ... ktorzy potwierdzaja sukcesy metody Zenni, to tez sciema ? A wszyscy terapeuci , oczywiscie powinni byc piekni i mlodzi... a najlepiej niesmiertelni .

Gość super gosc
Polskie pieklo. Psy ogrodnika, nic nie wiedza ale szczekaja, innym nie dadza. Tymczasem karawana idzie dalej. A wystarczy wejsc na , sa rowniez opinie lekarzy. Biedne ciemniaki popisujace sie nieznajomoscia internetu. Dla takich ziemia zawsze byla i jest plaska. Co wyplujecie teraz ?

Gość gośćKatarzyna z Krakowa
Cierpiałam na alergię skórną.Miałam zaczerwienienia, świąd i plamy w zgięciach łokci i kolan, a także inne zmiany- suchą skórę i ranki. Po 1 elektrostymulacji po 2 dniach ranki zabliżniły się. Ustapiły też plamy, świąd i szczypanie. Badania u moich dzieci, które mają alergię skórną i pokarmową, wykazały że są uczulone na kilkanaście alergenów. Po 1 elektrostymulacji były już pierwsze efekty- zmiany skórne zaczęły ustępować, a po następnych zostały już tylko śladowe ilości. Świąd i wysypka ustąpiły zupełnie. Badania kontrolne - testy wykazały brak alergii.

Gość Jadwiga z Sopotu
Po 1-szej chemioterapii zrobiła mi się zakrzepica żył głębokich w lewej nodze. Zator był również w pachwinie, w żyle udowej i podkolanowej. Brałam zastrzyki przeciwzakrzepowe, ale bez efektu. Trafiłam na elektrostymulacje p.Żenni . Po 1-szej była już poprawa, a po 2-giej - znaczna. Po trzech elektrostymulacjach wykonałam kontrolne badanie dopplerowskie. Lekarz zdziwił się , że nie mam uszkodzonych zastawek w żyłach po takiej zakrzepicy, i że zakrzepica ustapiła w wielu miejscach.

Gość Agnieszka 45
Stwierdzono u mnie niedoczynność tarczycy i Hashimoto. Po pięciu elektrostymulacjach metoda Żenni wykonałam badania kontrolne. Wykazały one, że przeciwciała anty-TPO z 1700 spadły do 350 .

Gość Paweł z Lublina
Byłem słaby fizycznie i psychicznie. Badania wykazały m.in.anty-TPO ponad 300. Lekarz stwierdził Hashimoto. Pomimo zażywania leków czułem się coraz gorzej, wciąż tyłem, nie miałem siły, nie mogłem spać .Poddałem sie Metodzie Zenni. Po każdej elektrostymulacji czułem się lepiej. Po 3 elektrostymulacjach wykonałem badania i okazało się ,że poziom anty-TPO spadł do 111,6 Teraz śpię dużo lepiej.

Gość Paweł z Lublina
Byłem słaby fizycznie i psychicznie. Badania wykazały m.in.anty-TPO ponad 300. Lekarz stwierdził Hashimoto. Pomimo zażywania leków czułem się coraz gorzej, wciąż tyłem, nie miałem siły, nie mogłem spać .Poddałem sie Metodzie Zenni. Po każdej elektrostymulacji czułem się lepiej. Po 3 elektrostymulacjach wykonałem badania i okazało się ,że poziom anty-TPO spadł do 111,6 Teraz śpię dużo lepiej.

Gość gość
Prawda was wyzwoli

Gość gość
warto stanąć w prawdzie, zamiast bezmyślnie ujadać.

Gość gość
Ostrze prawdy przebija zasłonę mrocznego umysłu.

Gość gość
Miałam guzy tarczycy, guz piersi i skierowanie na operację. Bardzo żle się czułam. Po 2 elektrostymulacjach okazało się po mammografii, że guza w piersi niema.Lekarze nie wierzyli w to co zobaczyli. Po 7 elektrostymulacjach zbadałam guzy tarczycy i okazało się, że znacznie się zmniejszyły.

Gość gość
Cierpiałam z powodu rwy kulszowej, którą leczyłam zabiegami fizykoterapii i lekami w zastrzykach. Bolało mnie codziennie. Poza tym noga po operacji żylaków też wciąż bolała, robiły się wylewy i siniaki. Po pierwszej elektrostymulacji rwa kulszowa ustąpiła w 60 proc. z nogi zniknęły wszystkie pajączki, a siniaki i wylewy zrobiły się jaśniejsze. Noga przestała puchnąć, nie boli i nie używam już leków przeciwbólowych i żelu przeciwobrzękom. Odczułam ogromną poprawę.

Gość Dorota 1970
Terapia tarczycy metodą Viktora Żenni . Gabinet w Warszawie. Telefon 609 030 733.

Gość gość
A ja korzystalam i polecam terapię Metodą Zenni u wynalazcy metody dr.Zenni. Aleja Krakowska157 tel.603887868.

Gość Justyna 38
Miałam alergię, niedoczynność tarczycy,Hashimoto i złe wyniki badań pomimo stosowania leków przez dwa lata. Po 9 elektrostymulacjach Metodą Zenni wykonałam kontrolne badania, które wykazały znaczną poprawę wyników TSH i any-TPO. Przy okazji wzrósł poziom żelaza, który wcześniej był za niski , i spadł po-ziom trójglicerydów. Nie muszę teraz nawet używać leków przeciwastmatycznych, bo nie mam objawów alergii ani ataków duszności, a stan mojej skóry poprawił się. Nie jestem już tak nerwowa jak wcześniej.