chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 tu Leja. Jak Ci mija niedziela? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 tu leja....... :) chillout23----- pierwsze dziecko spokojnie możesz urodzić w wieku 30 lat :):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 tu leja ---- a co ma być jutro......???? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 Wiem, wiem-mam jeszcze czas. Sporo czasu :D tu Leja podobno odchodzi z kafe. A czemuz to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 Wrocisz, bo kafe wciaga... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Dziwne bo jakoś mi się nigdy do tego nie paliło........... do lasek oczywiście:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 wciąga i to bardzo.............można głupoty popisać:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 CHA CHA CHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 Mozna tez sie posmiac, udzielic dobrej rady a czasem ja nawet uzyskac. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Rady to ty raczej dobrej nie uzyskacz............. bo prawie sami frustraci na forum......:D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 A i tu cie zaskocze. Otrzymalam tu kiedys kilka cennych wskazowek odnosnie pracy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 10, 2010 http://img19.imageshack.us/img19/354/pieknejusmniedz01.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach