Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alutka86

mleko modyfikowane

Polecane posty

Gość alutka86

Hej. Moja córcia skończyła niedawno pół roczku. Ma nietolerancję laktozy i nie ma do tej pory dobranej odpowiedniej mieszanki. W tej chwili jest na Humanie z MCT bo tylko to normalizuje jej kupki, niestety efektem ubocznym jest wysypka na buźce. Przerobiłyśmy już wiele mieszanek, głównie tych aptecznych, ale nawet te najbardziej oczyszczone preparaty mlekozastępcze się nie sprawdziły. Lekarz już nie wie czym ją karmić, żeby było dobrze, a my się męczymy, głównie mała. Szkoda mi jej, całą buźkę ma czerwoną, swędzi ją to. Zaczęłam szukać pomocy w medycynie nikonwencjonalnej, ziółka itp. Byłam z nią u kogoś w rodzaju bioenergoterapeuty. Dużo osób z mojej rodziny jak również znajomych korzysta z jego usług i facet czyni cuda, wyciąga z róznych chorób. Nie krytykujcie mnie za to, tylko jeśli jesteście w stanie to pomóżcie. Potrzebuję próbek z kaźdego rodzaju mleka następnego czyli z oznaczeniem 2 lub opakowania z resztką proszku. Ppkryje koszty przesyłki, za próbki mogę zapłacić. Ten pan jest w stanie dobrać odpowiednią mieszankę dla mojej córci. Będąc u niego wzięłam dla sprawdzenia wszystkie mleka, które do tej pory piła. Wszystkie odrzucił, Humane, którą je teraz także. Mówił, że organizm sobie nie radzi z przetrawieniem i wyrzuca na buzi w postaci chrostek. Póki co do następnej wizyty nie mam wyjścia i muszę ją tym karmić. Dodatkowo pije mieszankę ziół dobranych przez niego. Jeśli jesteście w stanie mi pomóc, będę wdzięczna z całego serca. Jestem już na skraju załamania widząc jak moje dziecko się męczy, a lekarze rozkładaja już ręce. Proszę o kontakt na maila alicja1986@gmail.com, gdyz na forum rzadko bywam. Pozdrawiam wszystkie mamy, które są w podobnej sytuacji jak nasza!

Gość alutka86
mogą to być mleka zawierające laktozę, być może lekarz się myli i coś innego powoduje u mojej małej luźne kupki