Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kruszynka62384

wie ktoś...?

Polecane posty

Gość Kruszynka62384

Seks towarzyszy nam od ponad pół roku. Oboje jesteśmy pierwszymi partnerami seksualnymi.Jestem gotowa na seks oralny... no ale pojawia się pewien problem... Kompletnie nie wiem jak mam się za to zabrać? Pewnie mnie zaraz na to zlinczujecie, ale seks tratuje jako coś wyjątkowego i nie robię tego z pierwszym lepszym.... I nie mam 13 lat, tylko 19. Też tak miałyście przed tym pierwszym seksem oralnym?

Gość Kruszynka62384
Bo ostatnio czytam tutaj dużo tematów i nie których od razu miesza się z błotem, często nie słusznie.

Gość hihhi
ja też czekałam z tym kilka miesięcy. Właściwie zachęcił mnie mój wybranek, bo w ogóle miałam stracha przed pieszczotami jego dumy, po prostu bałam się , że zrobię coś nie tak. odkąd się przełamałam to stał się stały element seksu:) żałuję, że tyle zwlekałam:) powodzenia, ja się umówiłam z facetem, że jakby było coś nie tak on mnie pokieruje, trzeba uczyć się swoich ciał:) powodzenia

Gość jakatakaja
tylko nie łykaj spermy bo zajdziesz w ciąże i urodzisz odbytem tak jak urodzony został glen b

Gość Starszy
Najpierw to oczywiste: higiena i dobrowolność ... Ty jemu: nie intelektualizuj, po prostu całuj i pieść ustami jak kazdą inną część ciała. Pamietaj tylko 1) na początku delikatnie 2) duzo śliny i 3) najwrazliwszy jest sam koniec. On Tobie: on musi z tym wystąpić ... Wtedy pozwol mu a po chwili - w razie potrzeby - udziel mu zachęcajacych wskazowek. Powodzenia ;-)

Gość Kruszynka62384
hihhi: mam dokładnie tak jak Ty miałaś. Chce tego bardzo, ale jak przyjdzie co do czego to zapala mi się czerwone światełko i `stop`. Mam nadzieję, że uda mi się przełamać tą blokadę.

Gość Starszy
Post #2 to nie ja.

Gość Kruszynka62384
podzieli się ktoś jeszcze jakimiś radami? :)