Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważne pytanie na sniadanie

Czy warto robić aplikację adwokacką?

Polecane posty

Dostalem sie na aplikację adwokacką, ale sie zastanaiwam czy warto ją robić, teraz taka duza konkurencja sie robi, moze byc problem z praca, ze znalezieniem klientów, mam watpliwosci, ale trudno wyczuć co sądzicie?

Gość morrison
warto. i warto tez stac sie dobrym adwokatem bo jak na dzis to sami bussinesmani ktorzy dbaja o wlasna kase a nie o interes klientów, wiec moze Ty jeden bedziesz porzadny:)

ale jak bede porzadny to nie bede mial pieniedzy

a masz ju,ż kobietę?żone ?narzeczoną przy boku ?? tak z ciekawości pytam... też prawo studiuję ale myslę o radcowskiej...a jak nie znajde żony to zaczne zawodowo jeżdzić ( prawko w trakcie) :D

Gość morrison
bzdura, dobry adwokat ma duzo , klientów, a klienci to kasa

a po co mi żona? jeszce by tego brakowalo.

Gość Hubert 30 opole
hahaha, a ja znam adwokatow, ktorzy ledwo wiąża koniec z końce, to znaczy tak mówią.

Gość morrison
kazdy kto ma duzo chce jeszcze wiecej bo w maire wzrostu zarobków rozna wydatki, ale to temat na inny topic, a zony adwokaci maja po to zeby ich skubaly z kasy i majatku:)

Gość tadzio z Gliwic 23
adwokat co ma żone to frajer. Bedac adwokatem mozna miec kazdą kobiete, jak fabio briatore. Po co mi żona z piątym podbrodkiem, zmarszczkami, cellulitem i pierdzącym tłustym tyłkiem z rozstępami, skoro mogę zapinać modelki.

Gość Jagoda_90
Żałosny jesteś. Na pewno większość żon nie wygląda tak jak to opisałeś.

Gość ja ci odopwiem bo iwdze
nie warto juz robic apelacji, duzo jest adwokatow, zresztom kazdy moze teraz w sadzie bronic ustawy wchodza takie ze mozna, moj brat skonczyl studiowac prawo karne i on moze juz wystempywac w sadzie nawet u prekuratuora moil mi opowiadal tez ze nie warto jemu naeet proponowali bo on zdolny jest,ale on nie chcial bo nie oplacalo sie

Gość knmsgld
ja ci odopwiem bo iwdze ------- a czy twój brat jest tak samo zdolny jak ty :D

Gość Michał 29 Bialystok
niewarto

Gość plim lim plim
tadzio ty ciulu Flavio a nie Fabio Briatore

Gość ror ty przestan w koncu
wlasnie ze wiekszosc zon tak wyglada, ledwo stana pod oltarzem mysla ze dopiely swego i zaczynaja dupsko hodowac

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
warto :) z przyjemnościa patrze jak mój przyjaciel robi aplikacje, warto spełniać swoje marzenia, prace na pewno znajdziesz

Gość Richard Alpert
Leoiej zostań prokuratorem. Adwokat broni te wszystkie ścierwa, a prokurator wsadza ich tam gdzie ich miejsce i może sobie nosić spluwe PW wzór 83 za pazuchą. Poważnie mówie lepiej prokurator:) A tak na marginesie powiedz, czy studia prawnicze są bardzo trudne, bo ja się wybieram za rok. Napisz prosze:)

Gość lolitka z Kolobrzegu
hahahha zadnej pracy nie znjadzie w Polszcze z usług prawnych korzysta ok. 3 proc. spoleczeństwa, reszta robi wszystko na własną rękę teraz na palikacji duzo ludzi, jak oni wszyscy zostana adwokatami to bedzie ogromne bezrobocie, tzreba bedzie marcherkę sprzedawac pozew juz nie bedzie kosztował 500 zl tylko 30 zl

Gość ubojnia gminna
rochard alpert ty debilu prokurator ma niewdizeczna prace, malo zarabia, czesto jedzei w nocy o wyciąga trupy np. z bagna, jeziora, piwnicy niejednokrotnie musi dotykac zwłok golymi rękami, to bardzo przykre zajęcie

Gość Richard Alpert
No i co z tego????? Lepiej być prokuratorem albo sędzią niż adwokatem i bronić te ścierwa które powinny albo gnić w pudle, albo zawisnąć. Jestem zwolennikiem kary śmierci!!! Dla morderców seryjnych i pedofili!!!

Gość kolega w wojska arabskiego
nie warto robic aplikaci, juz za pozno, za duzo adwokatow jest, bieda bedzie az piszczy