Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipppee

Kto z was jest sam bo tak mu wygodniej?

Polecane posty

Gość filipppee

Ciągle widzę tu utyskiwania, że ktoś z was jest sam. A ja sam chcę być sam, bo zawsze jak jestem z jakąś dziewczyną to mnie to strasznie męczy. To naprawdę jest męczące. A tak, kiedy jestem sam mam po pierwsze jedną niezwykle ważną i cenną rzecz: ŚWIĘTY, PRZENAJŚWIĘTSZY SPOKÓJ!!! a także mogę robić co chcę, wiele takich rzeczy i o takich porach, których nie mógłbym robić gdybym miał dziewczynę. Ktoś też tak ma?:)

Gość filipppee
up

Gość filipppee
up

Gość Janek kowal
ja też tak mam , jestem wolny ,robię co chcę ,żadna baba mi nie gdrera pod nosem,mam ochote na seks to za chwile mam , baby lecą na kase i same się kleją , Może kiedys to zmienie ale jak narazie nie .

Gość filipppee
a ile masz lat?

Gość Janek kowal
35

Gość barbarellaa
ja :)

Gość filipppee
ja mam 25

Gość filipppee
-->barbarellaa Ty jesteś kobietą i też jesteś sama z wyboru, bo męczą cię związki?

felippe , ja tak mam ... w sumie tak mi zostanie bo napewno sie juz nie zakocham.. masz rację.. ŚWIETY SPOKÓJ to najwieksza zaleta jest......

Gość Janek kowal
Masz racje filipppee .Tak trzymaj ! a to że kiedyś byc moze sie zakochasz ,pokochasz kogos , to nic nie stoi na przeszkodzie aby zmienic zdanie . Ja w każdym bądź razie o ile już miałbym zmienic stan cywilny to na przyszłą żonę wybiorę rówieśniczkę . Te dzisiejsze dziewczyny są nachalne ,człowiek otworzy portfel a już ci włażą do łóżka . Najlepsze jest to nieco starsze pokolenie . Wiesz kobiety z mojego rocznika są zupełnie inne ,lepsze .

Gość barbarellaa
Kiedyś myslałam, że to po prostu pech, że trafiłam na nieodpowiedniego faceta za pierwszym razem. Stwierdziłam, że więcej wtop nie będzie i zaczęłam bardzo uważnie słuchac panów oraz patrzeć na to co robią jednoczeście... odechciało mi się związku w try miga :D ;)

Gość barbarellaa
jaceeek, w życiu nie ma na pewno trafia cię piorun i nic kompletnie na to nie możesz poradzić :D Inna sprawa, że mozesz tego "nie wziąć", zwłaszcza jak "wybranka niebios" okaże się pustakiem ;)