Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluszek7111

Dwóch mężczyzn na raz..

Polecane posty

Gość maluszek7111

Gość morrison
to bynajmniej chory układ

Gość maluszek7111
byłam z jednym facetem rok czasu.. jednak uznałam, że chcę się trochę jeszcze wyszaleć i rozstaliśmy się, utrzymując jednak niewielkie kontakty. teraz jestem z innym, ale ostatnio spotkałam poprzedniego i strasznie ciągnie mnie do niego. nie rozumiem sama siebie!!;/ czy ja po prostu nie umiem kochać? czasami spotykam się z tym pierwszym i przytulamy się jednoznacznie bardzo, nie mam żadnych wyrzutów sumienia..:( chciałabym wiedzieć, czy czekać na kogoś, w kim zakocham się, czy to tak wygląda zawsze? bo ja widzę wady i zalety każdego, ale ciągnie mnie ciągle do tego, z którym obecnie nie jestem..

Gość maluszek7111
strasznie boję się zaangażować. co będzie, jeśli pojawi się wspólne mieszkanie i dziecko, a nagle spotkam tego drugiego? i zacznie się to samo :( to jest bardzo trudne, bo ciągnie się już kilka lat i widzę sama, że nie potrafię chyba pokochać drugiego człowieka. czy ja po prostu nie spotkałam właściwego faceta?

Gość morrison
problem tkwi raczej w tobie, z kazdym kolejnym bedzie tak samo, az spotkasz faceta ktore bedzie walił piescia w stół albo odcinal ci kase, albo takiego co bedzie przyprawiał ci rogoi wtedy zrozumiesz, dorosnij i przestan krzywdzic innych

Gość maluszek7111
nie chcę nikogo krzywdzić. bardziej będę krzywdziła, jeśli będę z kimś na siłę, myśląc o innym. nie wiem po prostu, czy mam dać spokój im obydwu, czy raczej zdecydować się na jednego i z drugim nigdy się nie spotykać.. ale ja w tym momencie (wyboru jednego) myślę, że mogłabym po jakimś czasie myśleć "co by było gdyby..." i to byłoby pewnie cholernie męczące, nie mogłabym sobie później wybaczyć, że tego nie przemyślałam. to chora sytuacja i wiem, że yak nei pownno być, ale nie wiem, co robić :(

Gość kolejna nie chce krzywdzic....
to trojkat sobie zrobcie.

Gość maluszek7111
jak ktoś robi co uważa, to źle jak pyta o radę- też źle czy wy naprawdę nie ma macie w sobie za grosz empatii? ;/ nie chcę tego robić, ale nei wiem, jak to zakończyć może ktoś się wypowie w temacie, anie marudzi jak stara emerytka?

Gość dsaaas
jesteś niedojrzała do związków jeszcze.