Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mhoczny piehożek

Złudne nadzieje??? Negatywny wynik testu i okres.

Polecane posty

Bardzo chciałabym być w ciąży. Ostatnio współżyłam z mężem w dni płodne i miałam nadzieję, że coś z tego wyniknie ;) No ale dzisiaj mija 2 tygodnie od stosunku, zrobiłam 2 testy i wyszły negatywne :( Na dodatek dostałam dziś okresu, tak jak planowo powinien być. Mimo to mam jeszcze nadzieję, że może jestem jednak w ciąży, bo może mam jeszcze zbyt małe stężenie hormonu, a okres można mieć jeszcze przez 3 miesiące. Dodatkowo jestem przeziębiona i biorę antybiotyk, więc wmawiam sobie, że to mogło zakłócić wynik testu. Czy moje nadzieje na ciążę są złudne??

Gość ANITKA300
nie wmawiaj sobie bo to jeszcze gorzej.ja bardzo chcialam byc w ciazy przez 1,5roku kazdego miesiaca myslalam ze jestem w ciazy caly czas mialam nadzieje bardzo tego pragnelam dopiero jak sobie odpuscilam przestalam myslec o tym stalo sie wkoncu sie udalo.teraz jestem szczesliwa mama 2 dzieci.ale mialam nawet posadzalam meza ze jest bezplodny tak tego pragnelam

Ojej :( No to mnie nie pocieszyłaś. Gratuluję, że Wam się udało i życzę dużo zdrowia Wam i dzieciom!! Ja bym baaaardzo baaardzo chciała urodzić jeszcze w tym roku.

Gość rzeczywiscie to już zakrawa
na paranoję i do niczego dobrego nie prowadzi (@ + negatywne testy):O nie można aż tak nakręcać się, bo efekt będzie taki jak u mojej przedmówczyni myśl pozytywnie:)

Gość ANITKA300
skoro dostalas okresu to raczej nie mozliwe.tym bardziej ze testy wyszly negatywnie

Gość rzeczywiscie to już zakrawa
tylko, że tym koleżankom musiały wychodzić testy pozytywne proszę Cię, zejdź na ziemię, bo tylko sobie robisz krzywdę

Nie tak nerwowo :) Słyszałam , że pary , które chciały mieć maleństo i ciężko im szło w tym temacie , gdy pojechały na wakacje, wyluzowali się i wracal już w trójkę :))) Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość klikam ile wlezie
test negatywny plus @ ,wiec nie ma mowy o ciazy Tyle w temacie ..

Gość klikam ile wlezie
staraj sie dalej ,ale zejdz tez na ziemie :)

Gość klikam ile wlezie
bo bujasz w oblokach A TO PRZECIEZ NIE CIAZA:)

Gość klikam ile wlezie
w ten sposob nigdy nie zajdziesz,uwierz mi Za bardzo chcesz,blokujesz psychike Wiem cos o tym:)

A tak poza tym... Jesteś pewna, że to normalny okres?? Może to tylko 2-3 dniowe plamienie będzie. Jeśli normalnie masz okres obfity i długi, a teraz będzie krótki i skąpy, to jeszcze można podejrzewać ciążę. Poza tym pisałaś, że bierzesz antybiotyk. To może zakłócać wynik testu, bo lek jest wydalany z moczem. Nie trać nadziei i próbuj dalej!

Gość klikam ile wlezie
psychika ma olbrzymia moc Ale wy wiecie lepiej..

Sierotka--> No właśnie nie wiem czy to będzie normalny okres, to się przekonam za te 3-4 dni dopiero :) W sumie, to dzięki Tobie odzyskałam jeszcze nadzieje :)

Gość klikam ile wlezie
nie wiem lepiej Ale tak sie z reguly dzieje

Gość tylko szkodzisz sobie tak myśl
ąc:O jak można sądzić, że jeste się w ciąży, gdy jest @, a do tego test jest NEGATYWNY??? no ludzie, ile Wy macie lat?:O

Oczywiście, że psychika ma ogromny wpływ. Znam mnóstwo historii o tym jak kobieta bardzo chciała zajść w ciążę i dopiero jak wyluzowała to się udało. A co do testu to ja miałam kiedyś taki, na którym było napisane że brane leki czy też wypity alkohol nie mają wpływu na wynik testu. Tak więc w ciąży raczej nie jesteś (rzadko która zachodzi w ogóle przy pierwszej próbie) ale głowa do góry, niebawem napewno się uda! Powodzenia!

Nie macie racji! Ja miałam normalny jeden okres, a mimo to jestem w ciąży (już 8 miesiąc). Dodatkowo w dniu okresu test był negatywny, a 3 dni potem już dwie grube krechy :) Więc nie zawsze test negatywny + @ oznacza brak ciąży!

Gość Nie jestes w ciazy i cale
szczescie.... Test ciazowy(negatywny) i wystapienie miesiaczki swiadcza o tym ze w ciazy nie jestes i nie wmawiaj sobie ze jest inaczej... Poza tym kolezanki nie mialy normalnego okresu tylko krwawienie (nawet nie wiem jak je nazwac) bo gdyby mialy normalny okres to sorry gregory ale zarodek nie mialby sznas na przezycie.... a w ogole to cale szczescie ze nie zaszlas teraz w ciaze...a wiesz dlaczego? Bo bierzesz antybiotyk a antybiotyki sa bardzo grozne dla plodu i moglabys przez swoja glupote urodzic chore dziecko (ciekawe czy wtedy tez bys sie cieszyla z narodzin)... Najpierw zakoncz branie antybiotyku...odczekaj az sie caly z organizmu wydali...potem zacznij brac kwas foliowy (ktory trzeba brac na pare miesiecy przed poczeciem-zeby dziecko mialo prawidlowo rozwiniety uklad nerwowy) a dopiero potem zabieraj sie za probowanie.... Najpierw przygotuj odpowiednio swoj organizm na ciaze...

Gość Kora_______
Antybiotyk we wczesnej ciąży może spowodować poronienie. Tak miała moja kuzynka :( nie wiedziała,że jest w ciąży bo miała skąpą bo skąpą ale miesiączkę, 2-3 tyg później poroniła. :( Więc ostrożnie z lekami gdy staracie się o dziecko. ;-)

A skąd wiesz, że mój okres to nie będzie właśnie takie plamienie? Co do antybiotyku, to jak lekarz mi go przepisywał, to mówił, że jest on bezpieczny i można go brać nawet będąc w ciąży.

Gość Kora_______
A to ok. :-)

Gość ANITKA300
psychika ma bardzo duzy wplyw na to wiem cos o tym