Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę chcę chcę takie w

pytanie do rudych dziewczyn!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość karoolek..............
o włosy do pasa , sama farba cie wyniesie około 90 żł no moze troche mniej ... zalezy ile tych wlosów masz

jakie 90 zł? hehehe 2 farby rude ? na cholere jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj.mam cieniowane wiec starcza mi spokojnie jedna , za 15 zł. a rozjasniacz moge kupic za drugie tyle to masz 30 zł. hehehe 90 zł. a peruka wiesz ile kosztuje??? zwłaszcza z dlugimi wlosami? najpierw sobie poogladaj a potem pisz karolku. kamecha- ,,gupia'' nie jestem. jak wiekszosc kobiet , lubie zmiany.

Gość taakajedynaa
ja mam idealne włosy do przefarbowania na rudo: jasne blond z natury, długie i gęste do pasa... Wygląd Nicole Kidman to dla mnie ideał! tylko wszyscy znajomi pukają się w głowę jak słyszą o moim zamiarze :)

BOŻE!! Ni używaj tych sprayów, to pieniądze wyrzucone w błoto :O są tak beznadziejne, żee... poza tym brudzą ubrania, obsypują się i nie dają dobrego efektu. Będziesz miała takie wlosy jak po pomalowaniu rozrzedzoną farbą plakatową :O:O:O

Nicollka - ale chodzi tylko o decyzję, czy warto je farbować. W takim wypadku farba MA się osypać i zniknąć z włosów jak najszybciej.

kamecha rozumie rozumie zmiany sa dla debili...dlatego zmieniles swoj nick z jarka na kameche...:o tak bywa. spray kupie i tylko na grzywke naloze a reszte zepne w kucyk i zobacze. a potem szybko zmyje :)

Gość okantowany
no, Kanciara ruda jak malo kto ! :) ale cos nie ma jej...

no nie ma.