Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę chcę chcę takie w

pytanie do rudych dziewczyn!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mam pytanie.mam czarne włosy.tzn. dokladniej ciemny brąz, bardzo ciemny.i chciałabym z tych przefarbowac sie na rudy.czy ktorejs z was bedac brunetką udało sie przefarbowac na rudo czy jak to trzeba? fryzjer odpada. nie mam siana na niego..pomozcie!!! jest w ogóle to mozliwe ze z tak ciemnego przejde na ten rudy??

Gość uwaga ladaco to prawiczek

nie obchodzi mnie ladaco! chce rude wlosy

zadna nie pomoze???

Gość
Moja koleżanka robiła z bardzo ciemnych właśnie rude,ale Ona to robiła u fryzjerki.Tyle wiem że wcześniej jej rozjaśniła bo inaczej nie wyjdzie(chyba) radzę Ci nie eksperymentować w domu.

Da się, ale włosy ci się podniszczą i to mocno. Dekoloryzacja, albo mocne rozjaśnianie. Jeśli masz zdrowe włosy, to po rozjaśnianiu zrobią się rude, jeśli słabe, to staną się bezbarwne i będziesz mogła przefarbować. A później mocno obciąć i kupić dużo dobrych masek i odżywek :O

mam słabe...ok. juz nie chce rudych. dzieki bardzo.

nie wlasnie.juz mi sie odechciało....jak maja mi wypadac to wole zostac przy takich jak mam.trudno :( pomarze sobie...

Gość karoolek..............
Nic sie nie zniszczy jak fryzjer bedzie wiedzial co robi i czym , ale trzeba fachowym okiem spojrzec na wlos , stad jednak samemu bym nie radził . Tak jak pisali wyzej - trzeba rozjasnic wlos pzred zafarbieniem go na rudy kolor

no wlasnie i tego rozjasniacza sie obawiam :o

Taaak, ja też usłyszałam taką radę, wracałam ze słynnej gorzkiej czekolady szwarckopa (grrr!), wiedziałam, że do blondu od razu się nie da, fryzjerka mi robiła rudości. NA SZCZĘŚCIE WŁOSY ODRASTAJĄ :O

Tak, nie wiedzieć czemu spotkałam się z wielokrotną opinią różnych mężczyzn, że rude są fajne... Dociśnięci odpowiadali, że kojarzą im się z osobą namiętną i bez zahamowań.

kamecha nie zalamuj mnie....mi sie tak marzy miec chocby na chwilke te rude:(:( ale boje sie,zwyczajnie boje sie ze mi potem beda wypadac a i tak mam juz takie gówno na głowie ze hej.

Hej. Jeśli to ma być dla satysfakcji, to kup sobie perukę, i ponoś po domu jeden dzień ;) Zobaczysz jak się czujesz i czy ci ładnie. Jeśli tak, to zainwestuj w odżywianie włosów, a później dopiero farbuj.

mnie nie stac na zadna perukę:( a jak mam tak: brzoskwiniową cere i brązowe oczy....ciemne brwi i zawsze mam czerwone usta :) z balsamu do ust ???

Przy brzoskwiniowej cerze trudno w ogóle dobrać odcień rudego :O Wiesz, wiem sama jak to jest, jak marzy ci się jakiś kolor włosów, ale mimo wszystko bym nie ryzykowała.

Chyba, że kupisz spray (taki jak do punkowego czuba :D ) i spróbujesz z nim potestować (albo np dwa, jeden jaśniejszy, drugi w wymarzonym kolorze). Cenowo wyjdzie jak farba i w razie czego będziesz wiedziała, czy jest sens jakoś działać, czy lepiej zmienić marzenia ;)

no to nie ryzykuje.trudno....ale kurde :(:( no dobra dzieki za odpowiedzi...jednak nie bede farbowac.no chyba ze kase uszczelam to pojde do fryzjera najpierw zapytam co i jak a jak nie to trudno....

jaki spray???

dobre:) heheh chyba sobie kupie i sprawdze najpierw:) dzieki...a jak ja mam całe włosy tym spryskac? mam prawie do pasa ale cieniowane :o

Hm, to spróbuj najpierw kilka pasm przy twarzy. Na całe włosy tej długości nie starczy na pewno. A do sprawdzenia, jak ci jest w tym kolorze tyle starczy ;) Cieszę się, że mogłam jakoś pomóc. Pozdrawiam :)

Gość okantowany
poczekaj na Kanciare, ona dokladnie Ci powie, co i jak :)

kant dupy? a czemu ? ona jest ruda?

Gość karoolek..............
nie stac cie na perukę ?? to nie stac cie i na kolor swych wlasnych wlosów by był rudy ! ile ty myslisz ze takie cos CIE WYNIESIE W tWOIM PRZYPADKU ?? rozjasnienie i zafarbowanie , pewnie jeszcze masz wlosy długie i jak długie , gdzie jedna farba nie wystarczy ? no chyba ze masz krótkie ....