Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość związkowa z wygody

kto z Was jest w związku tylko dla wygody...?

Polecane posty

Gość związkowa z wygody

bo ja źle się z tym czuję, ale nie potrafię odejść.:O

Gość będe miliarderem
Dla wygody to jestem bez zwiazku :D

Gość związkowa z wygody
nie oszukuję go, nie mówię, że kocham, ale też nie zdradzam, staram się dawać tyle, ile jestem w stanie. nic nie obiecuję, on wie, jak wygląda sytuacja. ale boję się go zranić i boję się być sama. wiem, że to nie w porządku, ale nie potrafię odejść... i jakoś trudno mi uwierzyć, że tylko ja jestem w takiej sytuacji, choć dopóki się w niej nie znalazłam, uważałam to za kur**two. teraz dopiero widzę, jak trudna jest to sytuacja... źle mi.:(

Gość klaudia987654
tez bylam w takiej sytuacji na studiach. wygodnie mi bylo miec kogos w obcym miescie, pomagal mi, spedzal czas, chodzil do kina i nocowal u mnie, ale ja czulam jakby to byl bardziej przyjaciel nie facet a on sie zakochal. wyjechalam z miastagdzie studiowala iz erwalam. chcialam juz wczesniej wiele razy to zrobic, ale bylo mi go szkoda i nie wiedzialam jak to powiedziec i zrobic. meczylam sie czasem ale coz. marna sytuacja,

Gość ja ja ja
zyje w takim zwiazku.Po pietnastu latach malzenstwa udowodnilam mu zdrade i to okropna,niewybaczalna.Powinnam odejsc ale nieoplacaloby mi sie to.Dlatego od 2 lat nie sypiamy ze soba.Kazde z nas ma swoje zycie ale jestesmy razem.Dla niego to wygodne i dla mnie tez.

Gość związkowa z wygody
ale chodzi o to, ze w lozku nam dobrze... poza tym tez niezle... ale nie kocham go, nie wyobrazam sobie spedzic przy nim zycia... po prostu: to nie jest odpowiednia osoba. jednoczesnie nie wyobrazam sobie zostac teraz sama jak palec, boje sie samotnosci, bo bardzo dlugo przez nią cierpialam...

Gość związkowa z wygody
up

Gość związkowa z wygody
i raz jeszcze - up