Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIskiWzrostBlee

Jestem niski

Polecane posty

Gość NIskiWzrostBlee

Hej jestem Adrian,mam 18 lat.Od paru lat mam coraz bardziej narastający problem i wpędza mnie on w ogromne kompleksy.Jestem niski, mam 175 cm wzrostu i szlag mnie trafia jak widze normalnych gosci co maja po 185 i wogole tego nie wykorzystali w zaden sposob.Ja musialem niestety przerwac w pewnym momencie kariere sportowa z tego powodu bo po prostu pewnego dnia nie wzieto mnie do skladu i dostalem textem ze jestem za niski od trenera,a te zalosne debile oczywiscie w smiech i od kurdupli mnie,wtedy to troche nizszy bylem niz teraz jeszcze no ale to juz nie ma znaczenia,odpuscilem sobie sport,uprawiam go jedynie z moimi dobrymi znajomymi a nie idiotami,ale problem mi pozostal,ciagle mam wrazenie ze moje 175 centow jest ogromna przeszkoda w zyciu, mam wrazenie ze nie bede miec przez to nigdy dziewczyny ze bede miec gorzej ze znalezieniem pracy jakiejkolwiek i po prostu no skreca mnie ze akurat ja musialem tego normalnego wzrostu nie dostac!Wiem ze moze niektorzy mnie zjada ze niektorzy maja ponizej 170 np..zdaje sobie z tego sprawe jednak mimo tego nie jestem w stanie sie z tym pogodzic...ostatnio nawet nie bylem w szkole z tego powodu bo popatrzylem w lustro,pomyslalem jestem niski i mam kur** tego dosc juz i nigdzie nie ide,poszedlem spac a obudzilem sie po 11 z jeszcze wiekszym dolem...Powiedzcie mi co ja mam zrobic?...Mam zmienic swoje myslenie na " moze to 175 to nie jest jeszcze tak strasznie zle" czy mam przyjac jakis hormon i probowac sie w ten sposob tego problemu pozbyc...Naprawde nie wiem prosze poradzcie mi cos bo to sie chyba zle skonczy jak tak dalej bedzie...ps widzialem pdoobne tematy,oczywiscie podszywek polowa, druga polowa pisze "haha ja mam 180 jestescie kurduple" a reszta odpowiada bez sensu wiec prosze chociaz tutaj sie po mnie nie wyzywajcie i dajcie mi jakies konkretne rady ktore beda w stanie mi pomoc... Bardzo dziekuje i czekaj na odpowiedzi

Gość NIskiWzrostBlee
Co?.......

Gość jaki kurdupel

Gość jaki kurdupel
?? czy ty nienormalny jesteś ? Wyobrażasz sobie ,jak paskudnie byłoby gdyby po świecie chodzili same wielkoludy . Masz normalny wzrost . Nie wierze ,że mógłbyś napotkac na przeszkody z przyjęciem do pracy czy poznaniem dziewczyny ? to nienormalne obudź się z Twoim wzrostem jest wszystko OK !

Gość KRYSTA
Wiesz jaki problem mają dryblasy z kupnem spodni

Gość szkoda bo napewno
175 to normalny wzrost i nie przesadzaj. Moj brat ma 178 t.z 3 cm wiekszy od Ciebie i jest moim zdaniem wysoki choaciaz ja mam 173. nie wmawiaj sobie kurwa bzdur bo bedziesz mial chriniczne komplexy.

Mój facet ma coś koło 175, nigdy mi to nie przeszkadzało i cieszę się, że jest takiego wzrostu. A dziewczyny się za nim oglądają na ulicy, więc wzrost nie ma tu znaczenia. :P Nie wyobrażam sobie być z kimś 30 cm wyższym ode mnie i widzieć jego brzuch zamiast twarzy... Ja tam lubię niskich :P Ze wzrostem nic nie zrobisz, bądź zadbany, wysportowany, dobrze ubrany, a wzrost będzie miał coraz mniejsze znaczenie w Twoim wyglądzie. Do tego fajny charakter i nie ma co się bać, że nie znajdziesz nigdy dziewczyny. :)

Gość szkoda bo napewno
masz 18 lat to jeszcze do 21 roku zycia mozesz podskoczyc w gore i pare cm jeszcze urosnac.

Gość NIskiWzrostBlee
Ostatnio bylem na studniowce i jakos same wielkoludy chyba widzialem heh

Gość Xxana
do puki nie zaakceptujesz siebie ,będziesz miał kompleksy . I co z tego ,że ktoś jest wyższy , co z tego ,że ktoś jest grubszy ,chudszy itd

Gość po pierwsze faceci rosna do
ok 25 roku zycia, oczywiscie znacznie wolniej niz w okresie dojrzewania ale jednak czyli spokojnie mozesz miec ze 3cm wiecej poza tym nie wszystkie kobiety lubia wysokich facetow-moi np nigdy nie mieli wiecej niz 175cm wzrostu wiec nie rozumiem czym sie przejmujesz i nie kazdy sport wymaga bycia wysokim-niektore wrecz przeciwnie

Gość dthfghfghfgh
CHŁOPIEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!! TY JESZCZE UROŚNIESZ!!!!!!!!!!

Gość NIskiWzrostBlee
Niestety sport ktory kocham wymagal sorrrrrry,dobra juz se darowalem i nie bede do tego sportu wracac,z waszych wypowiedzi wnioskuje ze mam sie nie przejmowac mhm

Gość dthfghfghfgh
aKURAT MICHAEL JACKSON MIAŁ 175 CM WZROSTU BYŁ GENIALNYM TANCERZEM O ZGRABNEJ FIGURZE, ZOSTAŁ KRÓLEM POPU A KORONA MU Z GŁOWY NIE SPADŁA Z POWODU FILIGRANOWEGO WZROSTU. BRUCE LEE - KINOWA LEGENDA KARATE MIAŁ 172 JET LI MISTRZ KUNG FU MA TYLKO 166 ... MOŻNA WYMIENIAĆ W NIESKOŃCZONOŚĆ

Gość dthfghfghfgh
TWÓJ TRENER JEST GŁUPI :) POWINIENES SŁUCHAĆ SIEBIE A NIE TRENERA :)

Gość ffghyyggg
jestem kobietą 44 letnią mam 175 cm wzrostu a m~ój facet jest niższy ode mnie o p~ół głowy. Uwielbia jak noszę szpilki. Jest cudownym mężczyzną i nie oddam jego żadnej babie!!! przy nim czuję się prawdziwą kobietą. Przesta~ń Tw~ój wzrost jest całkiem normalny! tylko przesta~ń tak destrukcyjnie myśleć.

Gość pralka automatyczna
może wypiorę ci mózg :) jaki to niby sport wymaga wysokiego wzrostu ?

Gość ufgatria
mój brat ma tyle wzrostu co ty i jest zadowolony z tego faktu, dziewczynę ma, pracę i wszystko generalnie git:classic_cool: problem tkwi w tobie, a nie w twoim wzroście, bo niesłusznie swoje porażki i problemy przypisujesz wzrostowi, który jest całkiem ok🖐️

Gość a może wolałbyś być
takim wysokim dzidziusiem? http://img187.imageshack.us/my.php?image=image002ky2.jpg Chłopie, dziękuj Bogu za idealny wzrost. Z takim wzrostem, praktycznie możesz każdy sport uprawiać, nadrabiając sprawnością, gdyż wielkoludy są na ogół mało sprawne!!!!! A, jeszcze jedno, czego nie lubią prawdziwe kobiety: "wielki jak topola, a jądra jak fasola"

jest wiele sportów które wymagają wysokiego wzrostu tj; siatkówka, koszykówka... Autorze topiku naprawdę niemasz się czym martwić. Jak przeczytałam tytuł to pomyślałam "ooo chłopak ma pewnie ze 160 cm" a tu zaskoczenie

Gość NIskiWzrostBlee
Dzieki za te wszystkie WSPANIALE ;p propozycje.Tak jeszcze dodam ze mam w klasie chyba 4 kolegow co maja tak kolo 185 cm wzrostu,kazdy z nich to chuderlak o wadze okolo 60 kg co jest dla faceta zalosnym wynikiem 0 tkanki tluszczowe/miesniowej i zawsze jesli w towarzystwie komus trzeba dowalic to mi, i tak mam wrazenie ze to przez ten wzrost osrany.BTW cudowne te wasze linki

Gość wysoki24lata
Wzrost masz w porządku. Statystyczna kobieta ma 160-170 cm, więc jesteś dla niej ok. A co do sportu ... nie wiem w co grałeś ale nawet w koszykówce i siatkówce jest pozycja rozgrywającego (preferowany niski i szybki). Nie marudź tylko weź się w garsć, kobiety lubią pewnych siebie, opanowanych gości ... bądź taki a będzie ok. Pozdro dla kumatych

Gość zabobony
mój mąż tez ma 175cm, to normalny wzrost- sredni, sa wyżsi ale i są niżsi, mamy kolegę, który ma 168cm--wiem, bo tyle co ja sama.

tak teraz patrze na te komenty i doszedłem do wniosku ze nie ma znaczenia jaki masz wzrost byle inne dziewczyny beda sie za toba ogladac wtedy bedziesz zaliczał sie jako potencjalny kandydat na chłopaka :D

Gość ugbhsnc
moj chlopak mial tez ten problem co ty az pewniego dnia znalazl na internecie wkladki podwyższające, nie ukrywam , że tak się napalił ze kupił 5 sztuk chodz do tanich nie należą;p ale nosi je do dzis i pasują do każdego rodzaju butów również uprawia sport majac te wkladki w butach i w niczym mu to nie przeszkadza. wkladki znalazl w sklepie internetowym: http://www.victoriacoburg.pl/wkladki-do-butow/wkladki-do-butow-podwyzszajace/wkladki-podwyzszajace-o-4-cm.html chodz wiem ze ta firma ma je również w sprzedaży na allegro. moze też kup sobie takie i juz problem z glowy... ale swoja drogą niejesteś niski znam wiele chlopaków którzy sa jezce nizsi;p

Gość weronikaikot
a co ja mam powiedziec? mam 155 cm wzrostu i jestem dziewczyna. a mam juz 20 lat. ty masz idealny wzrost, a ja np wrecz lubie chlopakow co maja 170cm-165cm. mnie kompletnie nie kreca wysocy choc sama mam wysokiego chlopaka 184cm.

Gość najgorszy wzrost u faceta
to taki poniżej 170 cm (nawet 1 cm poniżej!!). Od 170 cm w górę to już spoko :)