Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pila80

jak odejść od męża

Polecane posty

jesteśmy ze sobą 8 lat i cały czas mnie zdradza pare razy się przyznał jak mam odejść?W domu jest rewelacyjny robi wszystko pierze,gotuje,sprząta robi zakupy jak ideał nic pod tym wzgledem do zarzucenia nie pozwala robic mi nic bo ja pracuje fizycznie i musze odpoczywac on jest agentem ochrony pracuje 24/48.nie wiem co on robi jak ja ide do pracy.ostatnio znalazłam jego podkoszulke w koszu na bielizne do prania całą w spermie i tabletki przedłuzające wzwód i ilosc spermy twierdzi ze w podkoszulke wycierał nos a tabletki znalazł na klatce schodowej wiem ze mnie zdradza bo od ponad miesiąca lecze sie ginekologicznie bo mnie czyms zaraził.jestem osoba niska i puszysta boje sie ze jak odejde od niego to bede sama nie znajde nikogo z kim mogła bym dzielic reszte życia.

o laboga.Dziewczyno ,a co ma niski wzrost i puszystosc do znalezeinia partnera.Zreszta puszystosc mozesz bardzo prosto zlikwidowac dieta i aerobikiem.

myslisz ze puszystych mezczyzni nie kochaja? pytasz jak od niego odejsc??? jesli cie zdradza i ty wiesz o tym , a do tego jestes samodzielna, niezalezna, masz prace----to go poprostu zostaw.....chyba , ze nie masz nic przeciwko temu ze na boku zabawia sie z innymi kobietami

cwana bestia z tego twojego meza.Utuczyl Cie jak meksykanki tucza i ma problem z glowy.Ale czy Ty musisz wszystko zjadac co masz ugotowane i podane.Ja mysle, ze problem jest w Tobie.Jestes zakompleksiona kobieta, co wszystkiego sie boi.Tupnij noga, wez sie w garsc i postanow, czego tak naprawde chcesz i daz do tego.Nawet gdybys byla sama, to wcale nie musi oznaczas:nieszczesliwa.

Gość ja ja ja
a po co chcesz odchodzic? Dla ambicji i zasad.Sama mowisz ze wszystko w domu robi wiec niech robi i niech sie kurwi a Ty zajmij sie soba i mysl o sobie.Jak bedziesz gotowa to kopniesz dziada w dupe.Badz madra i cwana.

5 lat temu schudłam wazylam53 kila ale jak nasi znajomi tym bardziej koledzy zaczeli mówic ze ładnie wyglądam tak sie zaczeły sniadania,objadki,kolacje twierdzi ze ładne zony sa dla kolegow a ja jestem tylko jego.

Gość ja ja ja
przestan sie uzalac Twoje zycie to Ty o nim decydujesz.Sluchalas meza a i tak Cie zdradza.Ty decydujesz o sobie.Bedziesz piekna i pewna siebie to napewno on zacznie sie bac i kochanice pojda na bok bo bedzie Ciebie pilnowal a nie bedzie mial czasu na latanie.

ja ja ja.masz racje jak byłam szczupła to odwoził mnie do pracy i przywoził na krok mnie nie odstepował nawet na piwo z kolegami nie chodził.dzieki mam teraz motywacje zeby znowu schudnac.

Gość ja ja ja
Tak trzymaj kochana.Mysl o sobie.Badz piekna dla siebie a bedziesz teza dla innych .Glowa do gory.Nie mpysl o nim a on bedzie myslal o Tobie