Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Prosze potrzebna mi pomoc z angielskim błagam ludzi dobrej woli

Polecane posty

prosze o sprawdzenie tego któtkiego wypracowania, z góry bardzo dziekuje za pomoc:) My favourite The main character in Christmas carrol it is Ebenezer Scrooge. He is business man. He works as money lender. His work is the most inportant think on his life. He is a cold, hard men. He loves money. He is very rich, but he is also very mean. Scrooge has employee, he call Bob Cratchit. Scrooge doesnt like people. He has no friends and really dosnt like christmas. Scrooge is very ambitious person. He has a lot of negative character traits. He has many bad character trait. He is stubborn arrogant unkind. People considerer him a miser. He hasnt got a friends. Nobody say to him good morning or how are u? Beggars didnt ask him for alms, children didnt ask him about the time. Scrooge was bad not only for foreings but also for his nephew. For Scrooge's generosity and munificente dont exsist. He never been willing to make concessions. He did everything to get out on his own. He took no other, was stubborn and critical for everytghing and everyone. He hate Christmas. The manner in which Scrooge treat others shows how arrogant he was. Recluse has never enjoyes the happiness of others and didnt know what are true feelings. He was an absolute miser.

Gość nie wiem czy se jaja robisz
you can not work as money lender

Gość karoolek..............
Mój ulubiony Główny bohater Christmas Carrol jest Ebenezer Scrooge. On jest człowiekiem biznesu. Pracuje jako pożyczkodawcy pieniędzy. Jego dzieło jest najbardziej rozrywka Aktywny wypoczynek myśleć o swoim życiu. Jest zimno, trudno mężczyzn. Kocha pieniądze. Jest bardzo bogaty, ale jest też bardzo myśli. Scrooge ma pracownika, zaapelował Bob Cratchit. Doesnt Scrooge jak ludzie. Nie ma przyjaciół i naprawdę dosnt jak Boże Narodzenie. Scrooge jest bardzo ambitne osoby. Ma wiele negatywnych cech charakteru. Ma on wiele zła cecha charakteru. On jest uparty arogancki niedobry. Ludzie considerer go skąpcem. He hasn't got friends. Nikt nie powie mu: dzień dobry czy how are u? Beggars zrobił prosić o jałmużnę, dzieci nie zrobił poprosić go o czas. Scrooge był zły nie tylko dla foreings ale także dla jego siostrzeńca. W hojności Scrooge i munificente exsist dont. Nigdy nie był skłonny do ustępstw. Robił wszystko, aby wydostać się o własnych siłach. Nie liczył się z innymi, był uparty i krytycznych dla everytghing i wszystkich. Nienawidził świąt Bożego Narodzenia. Sposób, w jaki Scrooge traktować innych pokazuje, jak był arogancki. Samotnik nigdy nie cieszy szczęście innych i didnt know jakie są prawdziwe uczucia. Był absolutnym skąpca.

chodzi mi o poprawienie błędów:D

Gość nie wiem czy se jaja robisz
cale twoje wypracowanie to jeden wielki blad

Gość bubu22
czesc1: My favorite character in Christmas Carol is Ebenezer Scrooge. He is a banker and landlord. His work is the most important thing in his life. He is cold-hearted men. He loves money. He is very rich, but he is also very mean. (Scrooge has employee called Bob Cratchit.-ten kwalek jest ni z gruchy ni z pietruchy, opisujesz tu Scrooga) Scrooge doesn't like people. He has no friends and really doesnt like Christmas. Scrooge is very ambitious person.

Gość frentii
To jest tekst z translatora:O

Gość bubu22
pierwsze zdanie zmienilabym jednak na: Ebenezer Scrooge is my favorite character in "A Christmas Carol " by ....

masz racje zmienie. dzięki ci bardzo za pomoc. możesz mi dlasza część poprawić ?:)

Gość bubu22
czesc2 Scrooge is very ambitious person. He has a lot of negative character traits. He is stubborn, arrogant, and unkind. People considerer him a miser. He doesn't have friends. Nobody greets him with "Good Morning" or "How are you"? Beggars don't beg him for alms, children don't ask him about the time. Scrooge is mean not only for strangers but also for his own nephew. For Scrooge's generosity and munificence do not exist. ps. nie jestem anglista, i staram sie nie zmieniac za duzo, moze ktos inny lepiej ci to poprawi.

Gość bubu22
ostani paragraf jest troche powtorzeniem tego co bylo. moze napisz w ostatnim paragrafie dlaczego ten bohater jest towim ulubionym? chyba ze lubisz go za to ze jest takim lajdakiem. ;) good luck!